İşte bu da benim hikayem...

ivrindi

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
715
643
303
İstanbul
Yaklaşık 8 yıl önce dua dua yalvarıp dilendiğim,birbirimize can yoldaşı olma hayaliyle 5.5 yıl önce evlenip 2 güzel evlat sahibi olduğum kişiyle boşanıyorum...
Hikaye çok uzun,kafam çok karışık bu yüzden uygun cümleleri bir araya getirmekte zorlanacağım ama saklamadan ağlayarak içimi dökebildiğim tek yer burası...
Daha evlendiğimiz gün nikah sonrası eve girdiğimizde senin odan şurası benimki burası diyerek,boynuma geçirmişti urganı o günden beri ayağımın altındaki sandalyeye ha vurdu ha vuracak korkusuyla yaşadım hep...
Sonunda 18 şubat 2016'da 4.5 ve 3 yaşındaki oğullarımla birlikte elimize 100 $ verip havaalanına bırakıp gitti...biz bir bilinmezliğe uçarken o hayalini kurduğu özgürlüğüne kavuşmuş oldu...
Geldikten yaklaşık 1.5 ay sonra boşanma davası açtım...kendi evimiz kirada ve kiracıyı çıkarıp yerleşmemize müsade etmediği için annemlerdeyiz...az önce kiracı aradı ve o zarfın geldiğini bildiren haberi verdi...muhtardaymış...
Şimdi hepiniz bu sürece nasıl gelindiğini merak ediyorsunuz ve eminim şu araf'ta kalmış git gide derin bir kuyuya düşüyormuş gibi hisseden bu arkadaşınıza vereceğiniz tavsiyeler var ama baştada dediğim gibi öylesine karmakarışığımki nereden başlıyayım bilemiyorum...
En iyisi ben size bir kaç madde söyliyeyim sonra siz sorun ben cevaplıyayım...
Sanal'da ve belkide gerçek hayatta aldatma (ki birlikte yaşayacağımız evi tuttuğunda biz gitmeden önce yaklaşık 1 hafta 4 kadınla yaşamış)
Psikolojik ve bedensel şiddet...
Beni geçtim çocuklarına karşı ilgisizlik...

Niye evlenmis neden ayriliyosunuzz sebep goremedim.derdi neymis.
Ac yazminat nafaka davasini esek gibi bakacak cocuklarina.sorumsuz ca kacamaz yok sayamaz coxuklarini.

İlk günden niye yatakları ayırdı, karşılıklı severek ve isteyerek evlenmediniz mi ?

Evlendiğimiz gün öyle desede hep sonrasındada olduğu gibi benim normalleşme gayretlerimle öyle böyle devam etti bugüne kadar...
Bende şimdi evlenenlere hemen çocuk yapmayın desemde benim bekleme durumum yoktu çünkü 33 yaşında evlendim...benim ilj onun 2.evliliğiydi...

Ilginc bi hikaye..Adam delimiymiski ayrı odalarda kalmak için evlenmiş???Ki sen buna nasıl Tamam dedin.Sormadınmı ayrı odalarda olucaksak benle neden evlendin die????

Yanlış anlaşılmasın cinsel isteksizlik gibi bir sorun değildi bizimki hatta tam tersine benim kendisine karşı yetersiz olduğum onun bu en doğal ihtiyacını karşılamadığımdan şikayet ederdi hep...ama Allah biliyor ya üstüste 2 hamilelik ve yurtdışında kimseden yardım almadan büyütsemde onca yorgunluğuma rağmen hiç ilgisiz davranmazdım...onun evlenmeden önce edindiği bazı alışkanlıklarının bıraktığı olumsuz

sen mı yetersızmıssın ona gore ? pekı onun ıstedıgı nasıl bırseymıs ? evlenmeden oncekı alskanlıkları neymıs pekı ?

İlk günden odaları ayırıp nasıl çocuklar oldu onu anlayamadım. Kaç kişi sormuş aynı şeyi. Adam zaten en başından ne olduğunu belli etmiş.

Bende en çok bu yüzden kızgınım kendime keşke en azından 2. Çocuğum doğmadan boşansaydım...ki istedimde bunu ama boşanmak istemediğini sevdiğini söyleyince kandım...o zamanlar libyada yaşıyorduk imkanlarım sınırlı olduğu için korunma olayını ona bırakmak zorunda kaldım...oda boşanmamayı garantilemek adına 2.ye hamile kalmamı sağladı...

2.ci olunca boşanılmıyor muymuş

Hepinizin sorusuna alıntıyla cevap vermek istiyorum ama telefondanmı yoksa sitedenmi kaynaklanıyor bilmem alıntı yapmak istediğimde hep ilk alıntı yaptığım mesaj çıkıyor...kusura bakmayın lütfen...

Çok geçmiş olsun , mal gibi adamdan kurtulmuşsun Allah çocuklarına sana huzurlu bir hayat nasip etsin inş. Bu herifle evlenmeden önce nasıldı peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…