Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu işte bu da benim salon için seçtiğim mobilyalar... nasıllar sizce?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

pinarturhan

yeni evli ve çok mutlu...
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
229
0
46
40
Şanlıurfa
$Fotoğraf0190.webp $Fotoğraf0192.webp $Fotoğraf0189.webp $Fotoğraf0188.webp $Fotoğraf0193.webp $Fotoğraf0191.webp yemek odam, salon takımım ve orta sehbamın resimlerini koydum.. umuyorum sizlerde beğenip içimi ferahlatırsınız...

canım ben mobilyalarına bayıldım bayıldım bembeyaz ferah harika
ancak koltuk takımlarını pek begenmedim, ama önemli olan senin begenmen tabi

İyi günlerde kullan arkadaşım, çok hoş mobilyaların. Yemek masana aşık oldum :66: çok ferah duruyor nereden aldın hayatım.

Canım yaa benimde mobilyalarım beyaz koltuk takımım pudra pembesi ama halıya karar veremedim.Senin kombinasyonunda benimkine benzediği için sordum sana.Ben beyaz halı üzerinde gümüş rengi desenler olan bi halı istiyorum ama istediğim gibi bi halı bulamadım.Bu yüzden düz krem rengi bi halı alacağım galiba.

Canım yaa benimde mobilyalarım beyaz koltuk takımım pudra pembesi ama halıya karar veremedim.Senin kombinasyonunda benimkine benzediği için sordum sana.Ben beyaz halı üzerinde gümüş rengi desenler olan bi halı istiyorum ama istediğim gibi bi halı bulamadım.Bu yüzden düz krem rengi bi halı alacağım galiba.

hemen hemen bende aynı şeyi istiyorum seninle.. :34:gümüş gri desenli istiyorum.. padişah halıda vardı sanırım o renk şeyler.. bir daha bak istersen.. ben ramazandan sonra ancak bakacağım.. burda hava çok sıcak gezemem oruç oruç..:50:

çok güzeller güle güle kullanın.bence el dokuması halı çok şık durur acık renklerin arasında,makine halıları çok basit geliyor bana.

yemek odası takımını çok beğendim ama oturma takımını beğenmedim rengini tabi senin tercihin ama olsun önemli olan senin beğenmen güle güle kullan

Back
X