- Konu Sahibi pinarturhan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 227782 Eki Görüntüle 227783 Eki Görüntüle 227784 Eki Görüntüle 227785 Eki Görüntüle 227786 Eki Görüntüle 227788 yemek odam, salon takımım ve orta sehbamın resimlerini koydum.. umuyorum sizlerde beğenip içimi ferahlatırsınız...
beyaz çok doğru bir seçim bence.
siyah ta toz kalkmıyor üzerinde.
güle güle oturun
cok begendim canim güle güle kullan insallahhh
yemek masaina sandalyelere bayildim:78:
Canım mobilyalrını çok beğendim özellikle orta sehpanı.Peki bu salon takımına nasıl bir halı düşünüyorsun?[/QUOT
teşekkür edrim tatlım.. halı konusuna daha el atamadım ama gri renk olsun istiyorum sanki.. ama senin farklı bi fikrin varsa söylersen sevinirim..
İyi günlerde kullan arkadaşım, çok hoş mobilyaların. Yemek masana aşık oldumçok ferah duruyor nereden aldın hayatım.
İyi günlerde kullan arkadaşım, çok hoş mobilyaların. Yemek masana aşık oldumçok ferah duruyor nereden aldın hayatım.
Canım yaa benimde mobilyalarım beyaz koltuk takımım pudra pembesi ama halıya karar veremedim.Senin kombinasyonunda benimkine benzediği için sordum sana.Ben beyaz halı üzerinde gümüş rengi desenler olan bi halı istiyorum ama istediğim gibi bi halı bulamadım.Bu yüzden düz krem rengi bi halı alacağım galiba.