Yatak Odası Dekorasyonu İşte bu da benim yatak odam :))

Yuse

Bir MELEK gördüm sanki
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2007
1.749
6
116
43
Adana
Evvvvet arkadaşlar!!!! merakla beklenen an delikafadulden

Bu modeli kelebekte görmüştüm.. saolsun arkadaşların da :enbuyukkk: sayesinde beyaz mobilya da karar kıldım.....

Modelin orjinali :

Orjinal resimleri sadece bu şekilde gösterdim... vee kullanılacak malzemeleri seçtim...
Birebir ölçülerde (5 kapaklı dolabım) yapıldı... Kayınpederim teknik hatlarla ilgilendi...

Zaten 6aydır bu konuda fizibilite çalışması yapıyordum (sayenizde) :enbuyukkk: çokta zor olmadı...

Örn :
Tutma kolları mutlaka koyu renk olmalı dokunulan yerler kolay leke bırakıyo... kaydirigubbakcemile5
Dolabın iç bölgesinde beyaz kullanılmasını istedim...dolap içindeki kıyafetlerin kolay görünmesi açısından...şakkıdı
çekmece vs. üstlerinin cam olması ayrıca güzel bence.. toz açısından... -tatlicadiarzu-

İşte bunlarda benim mobilyalarım:

çok güzel arkadaşım güle güle kullan sadece gardrop fonksiyonu az gibi geldi bana doğtaşta gardropların fonksiyonları çok ince düşünülmüş ürünler var sürekli taşınan birisi olarak böyle şeylere özeniyorum ben

Yatağımı baza şeklinde aldım...daha fazla depolama alanım olması için....

Marangoz en son başlığı yaptı..ölçüleri aldılar bazaya uygun olsun diye...
ev düzmeye başladığımızda gelip (hem dolabı ,hemde başlığı) monte edecekler...

çok guzel olmus canım allah içine sindirsin. :içelim:

**tmyy** simavi FERHATINSIRINIYIMBEN a.s.

çok teşekkür ederimm...darısı isteyenlerin başına :) :1hug:

orjinaliyle hemen hemen aynı.. şahsen çok beğendim..Güle güle kullanın :)

potubor a.s.
...Amin + teşekkür ederim..kaydirigubbakcemile3
bu sindi ama salonumdan şüpheliyim...CADIARZU yarını heyecanla bekliyorum..gözüme uyku girmiyor...umarım en az bukadar iyi olur :1no2:

nasıl olur yaaa ... halbuki ben okadar araştırmıştım..tüm detayları .. neyse yaa evimde bi sürü dolap var..umarım doğtaşı gördüğümde pişman olmam benneyaptımki

glsh85 DyGLu...
teşekkür ederim... daha güzellerine sahip olursunuz inşallah a.s.

çok güzelmiş gerçekten canım a.s.
adanadan siparişle yaptırsam olmaz mı sırnaşık şey

çok güzelmiş gerçekten canım a.s.
adanadan siparişle yaptırsam olmaz mı sırnaşık şey

olmaz :1no2:laelaelaelaelae

ben G.antepte yaptırıyorum hepsini...
şaka değil cidden kargo parası çok tutmazsa yaptırırız bak.... Ama anlaşma yapmamız lazım :1closedeyes: ben de küçük ev aletlerimi de istanbuldan alacam...ozaman olur işte :roflol:

(Bu arada ablama sadece dolabını <ister 5 ister 6 kapak> 800 e yaparız dedi... sadece dolap almayı düşünenler merak ediyosa )

ne güzel heyecanlar bunlar,
Allah mutluluğunu bozmasın sağlıkla kullan inşallah...
güle güle iyi günlerde...

ne güzel heyecanlar bunlar,
Allah mutluluğunu bozmasın sağlıkla kullan inşallah...
güle güle iyi günlerde...

Teşekkür ederim lostsun..a.s.. darısı sana , çocuklarına inşallah...

her kadının hayalidir kendi evini düzmek..allah herkese bu mutluluğu yaşatsınsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…