nasııı yaaa 1100
güle güle kullan canım... harika olmuş bende çoook beğeniyorum bu modeliii ama hem pahalı gelmişti hemde yakından okadar hoşuma gitmemişti... hoş olmayan detaylarınıda kendine göre yaptırman harika olmuş...
adana da mı yaptırdın canım... banaaadaaa yaptırr banadaaaa((((ÜHÜÜHÜHÜHÜ
canım hayırlı olsun.benim gibi düşünen ve hatta bunu faaliyete geçiren birisini görmek beni mutlu etti.bende aynen bu şekilde model beğenip yaptırmayı düşünüyorum.modelinin orjinalini mısra arkadaşımız almıştı ilk onda görmüştüm modeli. senin yaptırdığın harika olmuş çok beğendim.yatak başlığı da için de mi bu fiyatın canım ?
cnım gerçekten orjinaline çok bezemiş. bu modeli biliyorum sen söylemsen ben orjinali sanırdım kuzum.
birde çok uyguna yaptırmışsın. bende kelebeğin bir başka modelini M79 du sanırım çok beğemiştim onunda orjinali 5000 gibi bir şeydi. aşkım yaptıralım dedi sorduk soruşturduk aldığımız fiyat 4.500... çok bir şey fark etmedi yani. hatta orjinalini al daha mantıklı dedik. çünkü ayrıca güven vermedi bize moblyacı. yok aynı kulpları bulamam yok bilmem ne bayağı benzetiriz dedi. ama seninki nerdeyse birebir olmuş... fiyat farkı uçurum.... dışarda o fiyata böyle modern ve şık bir şey bulman mümkün değil... güle güle kullan canım...
çokta haddim olmayarak bir yorumda ben katmak istedim..
6 kapıda çok hoş duran kulplar 5 kapıda orantısız kalmış
orjinalinde lake parlak cila var lakin sizinkinde o parlaklığı göremedim
komidinlerin üzerindeki camlar orjinalinde daha hoş
karyola başlığı bana çok düz geldi komidinlerle başlık aynı hizada olsa daha hoş olurdu dolağla aralarında basğlantı yok
söyleyeceklerim bu kadar
güle güle kullanmanız dileği ile
karyola başlığı bana çok düz geldi komidinlerle başlık aynı hizada olsa daha hoş
güle güle kullanmanız dileği ile
kızlar ben çok güzel bi yatak odası göndermek istiyorum bayıldım ama nasıl resim ekliyoruz bi türlü beceremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?