İşte bu da "Dertliler" topiği. Dök içini dök dök dök..

Bence salla sen onu canım kim totosuna destek vermek isterse o uğraşsın

Bence salla sen onu canım kim totosuna destek vermek isterse o uğraşsın

.......24 yaşından sonra hala evlenmemiş biri olarak evde kalmış muamelesi görmekten nefret ediyorum..

kimseyi beğenmiyorsun diyorlar..kısmet bu işler diyorum anlamıyorlar..sanki evlendirme programlarındaki gibi yat kat istiyorum..

sadece evleneceğim insana kalbim ısınsın istiyorum..

yok yok kimseyi beğenmiyomuşum..

anlamıyorum bu insanları....

Son düzenleme:

Bence daha çok gençsin canım, bence sana bunu söyleyenlerde bi sıkıntı var 30 yaşına kadar evlenme derim ben hayatının tadını çıkart

aşkımı özlemem farklı şehirde ve bazen aklım karışıyor .istedğim zaman yanında olamıyorum .

2 ay kaldı ve ben yine atanamayan öğretmenlerden olmaya devam edicem biliyorum çünkü alım yok.çok mutsuzum gerçekten.artık mesleğimi yapmak istiyorum.orada burada üç kuruşu sömürülmek istemiyorumm.

Benden alsınlar sana versinler ya bende büyüklüğünden şikayetciyim

Ataniyim Ataniyim diyodum sonunda atandım şimdide Tayin sorunu çıktı..
1,5 ay sonra düğünüm var ama ben eşimle aynı evde yaşamak istiyoruuummm
1yıl nasıl dayancam ben yaaa

benim derdim kendim galiba herkesin işine yarayıp kendi işime yarammamak gibi bişey herkesten kabiliyetli olup hemen anlayıp takdir alan ben kendi işimde başarısız bu fikir beni deli ediyoooooo

tatlım ter bezlerini aldırıp bu sorundan kurtulabilirsin. yaptıran kimseyi bilmiyorum ama( botox yaptırmak da ayrı bir çözüm olabilir.

Eğer ki seni mutlu edecekse ve bu senin takıntınsa KESİNLİKLE YAPTIR derim ben. Benim de bacaklarımda bir sürü ben vardı hepsini aldırdım, çok ama çok mutluyum. Sen de mutlu olacaksan yaptır canımcım

yav hemde arkadaşıma aa annen mi dedi kadın ben şok oldum. tamam yaşlıdır bilememiştir kıyafete bi bak hiç 23 yaşında bi kızın annesi gibi mi duruyorum

Ben daha önceden hastane de çalışıyordum tıbbi sekreter olarak. Bir cerrah yapıyor diye duymuştum, kasık bölgesinden girilip yapılıyormuş diye duydum. Botox konusuna gelince de o ter bezlerini felç edip( geçici bir süre ile) bir dönem terlemeyi durduruyor diye biliyorum. Google da bir araştırma yapmanızı tavsiye ederim. Ama evet botox kalıcı bir çözüm sağlamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…