facebookta ' insan bi kere birine geç kalır diğerlerine acele etmes' diyen sevgilim dün onca tartışmadan sonra bugün bana haftasonu yanıma gelirsin diye düşünüyodum dedi. Allah'ım inanamıyorum ya kim totosunu kaldırdı bunun bu kadar, ayağına gidicem bi de hayretlerim şaştı
facebookta ' insan bi kere birine geç kalır diğerlerine acele etmes' diyen sevgilim dün onca tartışmadan sonra bugün bana haftasonu yanıma gelirsin diye düşünüyodum dedi. Allah'ım inanamıyorum ya kim totosunu kaldırdı bunun bu kadar, ayağına gidicem bi de hayretlerim şaştı
.......24 yaşından sonra hala evlenmemiş biri olarak evde kalmış muamelesi görmekten nefret ediyorum..
kimseyi beğenmiyorsun diyorlar..kısmet bu işler diyorum anlamıyorlar..sanki evlendirme programlarındaki gibi yat kat istiyorum..
sadece evleneceğim insana kalbim ısınsın istiyorum..
yok yok kimseyi beğenmiyomuşum..
anlamıyorum bu insanları....
Bence salla sen onu canım kim totosuna destek vermek isterse o uğraşsın
Oy canım ya kıyamam. Doktora gittin mi? Biz cözümü vardır belki...
Bende gögüslerimin kücüklügünden sikayetciyim
Güldügüme bakmayın bir ara acayip takıntı haline getirmistim simdi yavastan düzelmeye basladım.
(icten ice düsünmelerimi saymassak)
benim derdim kendim galiba herkesin işine yarayıp kendi işime yarammamak gibi bişey herkesten kabiliyetli olup hemen anlayıp takdir alan ben kendi işimde başarısız bu fikir beni deli ediyoooooo
Öyle tabi... Karabüklüyüm cnm sen?
bende karabüklüyümmmmm
Çok fazla terliyor olmam.. Elim yüzüm ayaklarım, haddinden fazla terliyor. Bu durum bende sosyal bi sıkıntı haline geldi, çünkü elim terledğnde kimseyle tokalaşamıyorum. Açık ayakkabı giyemiyorum, hele ki çıplak ayakla hiç ayakkabı giyemiyorum. Ne çok isterdim, istediğim gibi bi ayakkabı giyeyim. O ayakkabıları giyen herkese derinden özeniyorum
Oy canım ya kıyamam. Doktora gittin mi? Biz cözümü vardır belki...
Bende gögüslerimin kücüklügünden sikayetciyim
Güldügüme bakmayın bir ara acayip takıntı haline getirmistim simdi yavastan düzelmeye basladım.
(icten ice düsünmelerimi saymassak)
tatlım ter bezlerini aldırıp bu sorundan kurtulabilirsin. yaptıran kimseyi bilmiyorum ama( botox yaptırmak da ayrı bir çözüm olabilir.
yazdığına cvp vermeden yapamadımm sana kim 40 yasında duruyosun dediyse emın ol sırf kıskançlığındandır seni görmeden söylüyorum bunu 23 yasında gencecik bi kadın 40 yasında hayatta durmazzzçok gıcık oluyorum böyle insanlara yaaa
tatlım ter bezlerini aldırıp bu sorundan kurtulabilirsin. yaptıran kimseyi bilmiyorum ama( botox yaptırmak da ayrı bir çözüm olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?