İşte bu da "Dertliler" topiği. Dök içini dök dök dök..

bu da üzülünmeyecek gibi değilmiş ki

Çok rahat mühendisler de var canım neden öyle dedin ki? Puanı tıptan yüksek bir bölüm ve üniversite ise zaten havada kaparlar okuldan sonra.

Malum artık millet çocuğu 2 yaşından itibaren "Doktorluk sultanlık" şeklinde yetiştiriyor.. Ama ben 5 yaşımdan beri mühendis olmayı istedim hep..
İş ciddiye bindikçe yollar da ayrıldı.. Birileri der doktorluk prestijdir.. En kötüsü oturduğu yerden alır 7-8 milyarını.. Gider şantiyelerde haftasonu yüzü görmeden çalışırsın alırsın az parayı..
Sonra biri gelir içindeki mesleğe git der.. Bi çevreme bakarım ortalık mühendis kaynıyor, doktorlar profesör olmuş, yat satın alıyor, sonra bakarım içimde büyük bir aşka elektrik-elketronik yatıyor..
Sersem ettiler iyice..

Sevgilim dedin ama? Senleyken kime geç kalcak adam a datlım...

işte zamanında geç kalmış hala unutamıyo gibi sanki, evet sevgilim...ben hiç normal birine denk gelmicek miyim ya beni kıskandırmayı sevio, ondan mı yazdı öle acaba... bilemedim...

işte zamanında geç kalmış hala unutamıyo gibi sanki, evet sevgilim...ben hiç normal birine denk gelmicek miyim ya beni kıskandırmayı sevio, ondan mı yazdı öle acaba... bilemedim...

Bu işten bişey anlamadım bacı ya.. Denge taşı falan al adama kendine gelsin:)

Bu işten bişey anlamadım bacı ya.. Denge taşı falan al adama kendine gelsin:)

ah güzelim ben de bişi anlamadım. en iyisi sevgilisiz olmak hep yek hep tek... nedir be bu erkeklerden çektiğim... hepsinin köküne kibrit suyu...

Tıpla ilgili duyduklarınızı kim söyledi bilmiyorum ama rahat bir yaşam için okunacak son bölümlerden biridir tıp. Özellikle Türkiye'de.

bundan bir hafta önce esime beni hastaneye götürürmüsün dedim kizin götürsün dedi kizima gittim babam götürsün dedi bende bagirdim ben bu evde neyim biri birine biri birine gönderiyor diye almancamtam olsa ikisinede müdane etmemde kapiyi cektim hasteneye gitim tabiki esimde pesimden geldi ben isi bitirmistim zati niye geldin dedim ben isimi yaptim dedim sanki marifet gibi bana dayanamamisda gelmis bende bagirdim cagirdim küstük arada 3 gün gecti sabah kalkti annesini hastaneye götürrecem dedi götürsün biliyorum kayin validem cok hasta esim geldi kahvalti istedi bende kahvalti felan yok dedim canin isteyince kalkabiliyorsun bana gelince yok ama annene gelince var azima geleni saydim simdi kim hakli 1 hafdadir küsük sanki ben bir sey yapmisim gibi ben küseceme esim bende daha küsss konusmuyacam bakalim ne kadar dayanacakkkk

dertsız ınsan olur mu allah saglık sıhhat versın bu gunumuze sukur ama evlenınce sadece esle deıl hepsıyle evlenıosun hepsı ayrı dert amaaaaaann tıfıtı bu arada sen nerelısın

Anne ayrı, eş ayrı... Evlattır bakmalı tabi annesine. Bence kendini kıyaslama, affet gitsin be ablacım. Dünya 3 günlük, küs kalmaya değecek kadar yaşamıyoruz.

yazik tabiki annesine bakacak kayin validem gercek hasta
benim kizdigim hödük esimmmm ögün kaksaydii böyle olmayacakk
kalbimi kirdi azcik burnu sürtsünnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…