İşte bu da "Dertliler" topiği. Dök içini dök dök dök..

ben de öyleyim evi de mok götürüyo ayrıca

bi hevesle kalktım kışlık kıyafetlerimi kaldırdım, e yaz geliyor bir an önce aradan çıksın dedim bütün kışlıkları annemin yatağina yiğdim 3 5 tanesini katladım yatak bana baktı ben yatağa öyle tatlı göründü ki gözüme dayanamadım atıverdım kendimi. gece annem nerde yatacak onu düşünüyorum. ayrıca nişanlımdan nefret ediyorum. düne kadar çok seviyodum gene gıcık aldım. facebooooooook yüzünden o da benim paylaşımlarıma takmış durumda. ne ima ediyomusum ne yapiyomusum neden tanımadiğim insanlarla konusuyomusum. yahu kocaman insanlarız ayıptır yaa

sende kendimi gördüm bi an...ben bütün herşeyi bıraktım müziği açtım oynuyorum deli gibi amaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn

sende kendimi gördüm bi an...ben bütün herşeyi bıraktım müziği açtım oynuyorum deli gibi amaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn

hehehe kız aynı şeyi yapmısız gün boyu desene =)) ben de açtım son ses halay çektim bi saat kendi kendime deli gibi =)) şimdi de damara bağladım , ağlayasım geldi, dakkam dakkamı tutmuyor, gıcık aldım ay kendimden ne dengesiz bir ruh halidir yaaa

ben psikopata bağladım an itibariyle. kızın teki benim kıroya ' yanıma yataydı ' diye şarkı paylaşmış. elimi kana buluyorum hakkınızı helal edin...

amın amın herkese benım bebısım var sen daha yenı evlısın acele etme evıne bı yerles tadını cıkar oda olur allahın ıznıyle

allah bağışlasın bebişini hayırlısı olsun bakalım,haklısın evime yerleşeyim de bi bakalım rabbim ne zman nasip ederse

ben psikopata bağladım an itibariyle. kızın teki benim kıroya ' yanıma yataydı ' diye şarkı paylaşmış. elimi kana buluyorum hakkınızı helal edin...

bosver dıcem ama sen ıkısınede mezar ac yatır yanına oooofff baya psıkopatlastık yaaahhuu

benım derdımden bırıde bu aralar dogumdan sonra ınmeyen top gobusum yazın dugunler var ben ne gıycem bu tıple spor yapıorum ama gecmedı bebısımede bakınca herseye deger ama dıorum yaaa allaha sukurler olsun

bosver dıcem ama sen ıkısınede mezar ac yatır yanına oooofff baya psıkopatlastık yaaahhuu

ya bi kız bunu nasıl paylaşır aklım hayalim almıyo. evimde misafir ol diyen mi dersin, özledim ne zaman gelicaaaaaannn mı dersin... benden önce çok hızlıymış. bişey demiyorum ben de pek ama sinirlerim zıplamaya başladı. baksan da öle ahım şahım da bişey değil. ne var be bu çocukta bu kadar ben göremedim diyesim gelio

ayy bırak bırak ne hali varsa görsün, kıskandın mı bi tarafları kalkıyor hiiiiç kıskanma gayet sakin ve serin ol

benım derdımden bırıde bu aralar dogumdan sonra ınmeyen top gobusum yazın dugunler var ben ne gıycem bu tıple spor yapıorum ama gecmedı bebısımede bakınca herseye deger ama dıorum yaaa allaha sukurler olsun

en güzel hediyeyi almışsın canım, göbiş geçiverir boşver, bol bol yarım mekik çek. hergün mesela 50 tane giderek arttır...

şımdıkı kızlar bı acayıp canım benım bız gerı kalıoruz onlardan paylasır anam herseyı paylasırlar tıp olması onemlı deıl ıkı espırı boylelerını bıtırıo senınkı dıllıyse hele su agızlarını buze buze konusuo ya su kızlar allahım ayırasım gelıo agız burun

ayy bırak bırak ne hali varsa görsün, kıskandın mı bi tarafları kalkıyor hiiiiç kıskanma gayet sakin ve serin ol

öle davrandım şimdiye kadar, hep ona asılan kızları anlatıyo hoşuna gidiyo sanırım kıskandırmak... salak mı ne

en güzel hediyeyi almışsın canım, göbiş geçiverir boşver, bol bol yarım mekik çek. hergün mesela 50 tane giderek arttır...

oyle canım allahıma nsukurler olsun allah ısteyen herkese nasıp etsın cekıorum bakalım gececekmı bazıları ıkıncıyemı hamılesın dıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…