İşte bu da "Dertliler" topiği. Dök içini dök dök dök..

çok haklısın kırılmakta ama annesini götürmesini işin içine katarsan ''aaa bak annemi hastaneye götürmeme laf ediyo ''olur, bence bunu uzatma sonrakiler olursa burnundan getir canım...

Bu arada 2 derdim daha var;

Epilasyon sonrası gün yüzüne çıkmaya çalışan bacak tüycüklerim fena kaşıntı yapıyo ya bacaklarım kan içinde kaldı
Bir de şu var, telefondan giriyorum baş parmağımda can kalmadı kızlar

aöf üniversite okuyorum bu sene son,vizeler iyi geçti,finallerin de iyi geçmesini ve bir an önce mezun olmayı istiyorum büte müte kalmak istemiyorum,bebek istiyorum,evime taşınmama 1 ay var,gözümü açayım kapatıyım,evim pırıl pırıl olsun ve taşınmış olayım

bende yanlızlıkdan müzdaribim. bir senedir eşimin işi dolayısıyla bu sitede oturuyoruz ailelerimize uzak kimse gelmek istemiyor üşeniyorlar yollar uzak bende gidemiyorum fazla mazeretim var eşimin işleri yoğun. bazen şöyle bir dostum olsa çat kapı gelse bir kahve yapsam otursak hem bir laflasak hem kahvelerimizi yudumlasak diyorum. komsuluk yok buralarda yanlızlıkdan sıkıldım.

içim sıkılıyor içim nolucuğu benim bu halim hem evlenmek istiyorum hem istemiyorum. atanmak istiyorum ama kpss çalışmak istemiyorum. bi seviyorum bi sevmiyorum. bi gülüyorum bi ağlıyorum. kendimden çok sıkıldım yahu ben. ne dengesiz ne ayarı bozuk bir insanım ya. bi günü bi gününü tutmaz mı bi insanın. insan hiç heveslenip evi temizleye kalkar da 5 dakka sonra bırakır gider uyur mu ? çözemedim kendimi o sebeple kendimden soğudum. gıcık aldım. ne halim varsa göreyim emi

merhabalar

Dertmidedi biri acaba derdi olmayan varmı ?..

benimde derdim ailem. birlikte yaşadığım sevgilim kendisi halamın oğlu olur aynı zamanda.. allahım sürekli kavga ediyorlar. sıkıldım artık bigün yeter dedim ya ben gidicem siz rahatlayın yada bır çözüm bulalım biz seviyoruz birbirimizi ve birlikte yaşyıcazvs vs.. bunlar anlştı şuan gayte iyiler ama şimdiide sürekli abbam hadi bize gelin hadi nerdesiniz hani ortam yumuşadı ya seside çıkmıyo bi şeklde baş başa bırakmamaya çalışıyor bizi. kardeşimi gönderiyor. kendiler teşfik etmezler.

ınsallah kalmadan gecersın okulu bıtır allahın ıznıyle bebıste olur evınde hayırlı olsun bı evde ben alsam keske

benim de yaşım kemale oldukça erdi ama ben de bu facebook illetlerine ve iletilerine ve paylaşımlarına takarım doğrusu. dün benimkiyle şehirdışına gezmeye gittik orada bisürü fotolar çekti, tabi beni de çekti bi çok karede. ben de fotolardan istiyorum dedim. bikaç tane face yüklerim görürsün ordan yarın da veririm dedi. yükle dedim ben de. seni değil manzaraları dedi. gel de sinir olma bozuntuya vermedim ama alındım yani sanki ona beni yükle diyen oldu ukalalar o seninkide hiçbişi için geç değildir hadi yallah geç kaldığın yere demeyi hakediyor da işte aah ahh....

ben de öyleyim evi de mok götürüyo ayrıca

çok güzel anlatmışsın yaaa
bu arada burcu 01 adanadanmı

aynen öyle ama diyemiyo insan. gerçi ben dicem sanırım. birine geç kalmış baksana, hadi naşşş o geç kaldığına bi daha dene belki bu sefer yetişirsin!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…