bundan bir hafta önce esime beni hastaneye götürürmüsün dedim kizin götürsün dedi kizima gittim babam götürsün dedi bende bagirdim ben bu evde neyim biri birine biri birine gönderiyor diye almancamtam olsa ikisinede müdane etmemde kapiyi cektim hasteneye gitim tabiki esimde pesimden geldi ben isi bitirmistim zati niye geldin dedim ben isimi yaptim dedim sanki marifet gibi bana dayanamamisda gelmis bende bagirdim cagirdim küstük arada 3 gün gecti sabah kalkti annesini hastaneye götürrecem dedi götürsün biliyorum kayin validem cok hasta esim geldi kahvalti istedi bende kahvalti felan yok dedim canin isteyince kalkabiliyorsun bana gelince yok ama annene gelince var azima geleni saydim simdi kim hakli 1 hafdadir küsük sanki ben bir sey yapmisim gibi ben küseceme esim bende daha küsss konusmuyacam bakalim ne kadar dayanacakkkk
a datlım varya ordakı a senı ele verdı
anam ben de boluluyum gız,bolu mengen,eşim de geredelisen nerden?
anam ben de boluluyum gız,bolu mengen,eşim de geredelisen nerden?
Oh gardaaaaşvay be memleketimin insanı uyanık işte dumanından mıdır nedir:)
safranboluluyum ben
oyle valla bıraz daha desersek akraba cıkacaz
aöf üniversite okuyorum bu sene son,vizeler iyi geçti,finallerin de iyi geçmesini ve bir an önce mezun olmayı istiyorum büte müte kalmak istemiyorum,bebek istiyorum,evime taşınmama 1 ay var,gözümü açayım kapatıyım,evim pırıl pırıl olsun ve taşınmış olayım
sevgülüm olacak herif az önce facebookta bişey paylaşmış. ben de bunu dert ettim napiim.
İnsan bir kere birine "geç" kalır, ve bir daha hiç kimse için "acele" etmez.. ne demek şimdi bu yaaşu yaşımda hala facebook iletilerine üzülüyorum. ne olacak benim bu halim
içim sıkılıyor içim nolucuğu benim bu halimhem evlenmek istiyorum hem istemiyorum. atanmak istiyorum ama kpss çalışmak istemiyorum. bi seviyorum bi sevmiyorum. bi gülüyorum bi ağlıyorum. kendimden çok sıkıldım yahu ben. ne dengesiz ne ayarı bozuk bir insanım ya. bi günü bi gününü tutmaz mı bi insanın. insan hiç heveslenip evi temizleye kalkar da 5 dakka sonra bırakır gider uyur mu ? çözemedim kendimi o sebeple kendimden soğudum. gıcık aldım. ne halim varsa göreyim emi
aaaa çok severim safranboluyugeçen yıl 1.evlilik yıldönümümüzü safranboluda kutladık,özlemişim yaa
ınsallah kalmadan gecersın okulu bıtır allahın ıznıyle bebıste olur evınde hayırlı olsun bı evde ben alsam keske
içim sıkılıyor içim nolucuğu benim bu halimhem evlenmek istiyorum hem istemiyorum. atanmak istiyorum ama kpss çalışmak istemiyorum. bi seviyorum bi sevmiyorum. bi gülüyorum bi ağlıyorum. kendimden çok sıkıldım yahu ben. ne dengesiz ne ayarı bozuk bir insanım ya. bi günü bi gününü tutmaz mı bi insanın. insan hiç heveslenip evi temizleye kalkar da 5 dakka sonra bırakır gider uyur mu ? çözemedim kendimi o sebeple kendimden soğudum. gıcık aldım. ne halim varsa göreyim emi
benim de yaşım kemale oldukça erdi ama ben de bu facebook illetlerine ve iletilerine ve paylaşımlarına takarım doğrusu. dün benimkiyle şehirdışına gezmeye gittik orada bisürü fotolar çekti, tabi beni de çekti bi çok karede. ben de fotolardan istiyorum dedim. bikaç tane face yüklerim görürsün ordan yarın da veririm dedi. yükle dedim ben de. seni değil manzaraları dedi. gel de sinir olma bozuntuya vermedim ama alındım yani sanki ona beni yükle diyen oldu ukalalar o seninkide hiçbişi için geç değildir hadi yallah geç kaldığın yere demeyi hakediyor da işte aah ahh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?