Iste burnumun sol hali!!!!!!!!

xxGONOxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
67
0
98
Almanya
Arkadaslar burnuma basta hic begenmemistim ama gitgitde düzeliyor. Burun ucumda hala sislikler var. Cünkü eleyince aciyor ve cok sert.

çok güzel olmuş canım ya maşallah kendin zaten çok güzelsin :) kaşlarını kalemlemi boyuyosun yoksa doğal halimi canım kaşlarında çok güzel :) yüzün zaten tümüyle bebek maşallah burunla süper olmuş :)

çok güzel ve çok doğal.sanki kendi burnun öyleymiş gibi.sağlıcakla kall...

Çok güzel olmuş özellikle önden görüntü çok hoş.....Zaten güzelmişsin yeni burnunla süper olmuşsun canım.....

mrb gonocum bana yardimci olmani istiyorum bende fatih dagdelene oldum bende suan begenmiyorum burnumu iki ay oldu ucu asagiya iniyor gibime geliyor sislikler indikce ucu nsl oluyor lütfen cevap

ben de ağustosta yaptırdım burnumu şu anki hali burnunuzun bnmkine çok benziyor siz ne zaman kime yaptırdınız.Hayırı olsun bu arada

bayıldımmm! ne denilebilirki Allah nazardan saklasınn..

mrb gonocum bana yardimci olmani istiyorum bende fatih dagdelene oldum bende suan begenmiyorum burnumu iki ay oldu ucu asagiya iniyor gibime geliyor sislikler indikce ucu nsl oluyor lütfen cevap

Canim benim tam 3 bucuk aylik oldu, inan daha bir kac hafta önce revision olmayi düsünüyordum, yani o kadar kötü buluyordum burnumu. Sanki burnumu kücültmek yerine büyütmüstüm gibime geliyordu cünkü ucu uzun ve genis görünüyordu. Ama gün gectikce sisler iniyor ve burun gitgide gercek seklini aliyor, ve benimki hala sis yani. Hic bosuna üzülme bir ay icinde bile müthis degisiklik oluyor.

Tesekür ederim canim, o senin güzelligin. Kaslarimin dogal hali bu ama daha belirgin olmalari icin üzerinden kalemle geciyorum.

Güzel yorumlariniz icin hepinize tek tek tesekür ederim, beni mutlu etiniz. Zaten doktoruma ilk söyledigim sey dogal olmasini istedigimdi. Beni taniyanlar estetik oldumu bile anlamadilar. Bence en önemli olanida bu zaten.

Çok doğal ve hoş duruyor canım:asigim: Ayrıca sende fıstık gibisin maşallaha.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…