• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte evim

çok ama çok tatlı canım evinn.ALLA GÜLE GÜLE İYİ GÜNLERDE OTURMAYI NASİP ETSİN...

canim benim cok gzl evin avr lilarda cok gzl olmus rabbim agiz tadinizi hic bozmasin...

çok güzel ve duzenlı bı evın var canım gulu gule otur

çok güzel düşenmiş..
ağız tadıyla oturman dileğiyleeee...:nazar: :nazar:

allah gule gule kullanmak nasıp etsın..gercekten cok seker bır evın var cnmm:nazar:

güle güle otur canim,ailenle savgiyle saygiyla huzurla oturmak nasip olsun insallah

çok düzenli eviniz var canım.ALLAH evinizden huzuru ve mutlulugu hiç eksik etmesin.sevgilerimle

cook güzel bır evın var güle güle otur sırnaşık şey sırnaşık şey :lepi: :lepi:

çok harika canım mutluluklar....
ALLAHım banada nasip etsin inşallah..

rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsinn evin çok çok güzel

hayırlı olsun canım güle güle otur

çok düzenli eviniz var canım.ALLAH evinizden huzuru ve mutlulugu hiç eksik etmesin.sevgilerimle

teşekkür ederim canım. elimden geldiğince düzenli olmaya çalışıyorum. çalışırken zor oluyor. Allahtan eşim çok yardımcı maşallah.

canım güle güle otur.umarım bu düzenli evi dağıtacak yumurcaklar da kısa zamanda:emir_bebek::emir_bebek:

evinin renkleri benim evimin renkleriyle aynı canım cok severim turuncu yeşil ve pembe moru güle güle otur

moda renkler bunlar galiba. forumda bir kaç kişiye daha aynı renklerde rastladım.
iki kutup var aslında. bazıları tek renk seçiyor, her taraf siyah, ya da beyaz. diğer grup ise biizm gibi açık ve cıvıl cıvıl renklerden oluşanlar.

Back
X