- 14 Eylül 2012
- 747
- 17
- 118
Çok iyi yaaBakısıyoruz suan
Katlasana bizi yeaaa kadınnn ne bakıyon? Diyolla
Hiiic oralı olmuyorum konusur konusur susarlar
Ba ba ba intihar da ediyolar intihar etmek günah yapmayın dedim
Ben dedim yani.
Eki Görüntüle 1498776
buna sesli güldümmmmmm :))apartmanıma yeni gelin taşınmıştı ,1 ay kadar sonra hayırlı olsuna gittik ,ben ve 2 komşum ,
aman allahım böyle bir ev görmedim ben ,hiçbirşey yiyemedik ,mutfak dolaplarından yağ akmış kararmış birde ,
yerlerde zeytin çekirdekleri,ayağını attığın yer yapışıyo ,halılarda topak topak saçlar tozlar ,örümcek ağları ,
wc ye girdim bilerek ama ,tuvaletin içi kararmış artık ,lavabo matlaşmış sabundan ,duşkabini doğal buzlu cam olmuş artık :))
dedik uyaralım ama nasıl
bize çağırdık birgün yine aynı arkadaşlarım da var ,
temizlikten konu açtık ,biri dedi ki ben dün bütün yerleri kazıdım resmen çamaşır suyuyla dedi
bende dedim yazlık kışlık ayırdım hadi başlamışken bütün evi elden geçirdim dedim ,diğeride bende mutfak dolaplarını sildim filan dedi
bizi dikkatle dinleyen hatun ne dese beğenirsiniz '' bende yağmur çamur demiycem açıcam bi süpürge artık '' biz şok 1 ay olmuş daha süpürge açmamış o eve ,yağmurla ne alakası var anlayamadık tabi .e ayağımızı kestik haliyle ..
çok tatlısın sen yaaaYinemi yaa yinemi bu sefer katlanmis halde
Bakıyolar da bakiyolar..
Bu sıcakda ütümü olurmus ya !
Nee balkonda da da mi katlancak ütülencekler varmıs?
Ben mi? Napiyorum
Oglusun yataginda camdan gelen bi lokma serinlikle keyf yapiyorum.
(Bu utu masasida gunlerdir böyle acik ayiptir söylemesi evdekiler alıstılar artık aksesuar olarak görüyolar)
#pijamalı isciyim
#ev hanımı da neymis
#ütü yazın yasal olarak yasaklanmalı
#tatya kahvemi havuz basina bırak demek varken
Eki Görüntüle 1596088
Sen hergün topluyorsan nasıl olsa arkamızdan toplayan var diye iyice salmışlar Anladığım kadarıylaAbimlerin odası
Bi odayı nasıl 1 günde bu hale getirmeyi başarıyorlar anlamıyoruuuuumneyse süpürdüm,sildim,toz aldım ama akşama aynı olacaaaak Eki Görüntüle 1605141
Bian kendimi gördüm sizdeYinemi yaa yinemi bu sefer katlanmis halde
Bakıyolar da bakiyolar..
Bu sıcakda ütümü olurmus ya !
Nee balkonda da da mi katlancak ütülencekler varmıs?
Ben mi? Napiyorum
Oglusun yataginda camdan gelen bi lokma serinlikle keyf yapiyorum.
(Bu utu masasida gunlerdir böyle acik ayiptir söylemesi evdekiler alıstılar artık aksesuar olarak görüyolar)
#pijamalı isciyim
#ev hanımı da neymis
#ütü yazın yasal olarak yasaklanmalı
#tatya kahvemi havuz basina bırak demek varken
Eki Görüntüle 1596088 [/QUOT
Abimlerin odası
Bi odayı nasıl 1 günde bu hale getirmeyi başarıyorlar anlamıyoruuuuumneyse süpürdüm,sildim,toz aldım ama akşama aynı olacaaaak Eki Görüntüle 1605141
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?