Maşallah Allah bağışlasın,
Bence de sizin ev pis ten ziyade biraz çocuk eli değmiş gibi :)
Ben de ne kadar toplarsam toplayayım kızım saolsun eli heryerde.Dağıtmak,devirmek oyun onun için.Her yere taşır oyuncaklarını.
Mesela toz alırım bizim ki hemen masaya ya da aynaya ellerini yapıştırıp anne baz parmak lekesi der güler geçer.
benim kızım büyük ola bilir kızınızdan evi dağıta bilir oyuncakları heryerde hadi artık topla dedigimde toparlar heryeri ben temizlik yaptımda kızım da evin tozunu alır kızım 4,5 yaşında bide 1 yaşında var kücük dağıtır büyük kızım toplar bide üstüne kardeşinin kıyafetlerini katlamayı çok sever maşallah
apartmanıma yeni gelin taşınmıştı ,1 ay kadar sonra hayırlı olsuna gittik ,ben ve 2 komşum ,
aman allahım böyle bir ev görmedim ben ,hiçbirşey yiyemedik ,mutfak dolaplarından yağ akmış kararmış birde ,
yerlerde zeytin çekirdekleri,ayağını attığın yer yapışıyo ,halılarda topak topak saçlar tozlar ,örümcek ağları ,
wc ye girdim bilerek ama ,tuvaletin içi kararmış artık ,lavabo matlaşmış sabundan ,duşkabini doğal buzlu cam olmuş artık :))
dedik uyaralım ama nasıl
bize çağırdık birgün yine aynı arkadaşlarım da var ,
temizlikten konu açtık ,biri dedi ki ben dün bütün yerleri kazıdım resmen çamaşır suyuyla dedi
bende dedim yazlık kışlık ayırdım hadi başlamışken bütün evi elden geçirdim dedim ,diğeride bende mutfak dolaplarını sildim filan dedi
bizi dikkatle dinleyen hatun ne dese beğenirsiniz '' bende yağmur çamur demiycem açıcam bi süpürge artık '' biz şok 1 ay olmuş daha süpürge açmamış o eve ,yağmurla ne alakası var anlayamadık tabi .e ayağımızı kestik haliyle ..
ben butun cekmecelerımı bantladım cıft taraflı bant ıle..birazcık daha buyusun..bantları çıkarmaya calışacagım:)
teyzelerannem topluyor ben dağıtıyorum bir ara yürütecime bininnce evi ne hale getirdiğimide eklesin annem size
Eki Görüntüle 614966
Bende hafta sonu çekip koyayım
Herkes bebişlerin dağınıklığını koymuşSağlıklı olsunlarda dağıtsınlar Elimde şuanda bu resim var. Annemin evinde geçen yıla ait:) Benim oğlum oyuncaklarını toplamadan uyumaz elinde ıslak mendille gün boyunca oyuncaklarının tozunu alır Bana çekmemiş Ve 2 yaşında Eki Görüntüle 606941
hadi bakalım ilk bendne gelsin o zaman ,3 kızla evimin hali ,genelde evim bu halde olur ,toplarım yine aynı yine aynı ,bende bırak dağınık kalsın felsefemi uyguluyorum :)))
Eki Görüntüle 593803
farkındaysanız böyle gayet mutlular :)))
Eki Görüntüle 593992 Eki Görüntüle 593993 Eki Görüntüle 593994 Eki Görüntüle 593995 dağınıklıkmı dedinizson resimdeki bukelamunda dağınıklığın sebebi
of off ben bu şekil dağınık olsa kafayı yerim yeminleen fazla biraz oyuncak vardır yerde çok takıntılıyım çook
keşke oyuncakların büyük kısmını toplamadan evelki son halini paylaşsaydım çıldırma noktam o gündü temizlik ertesi deniz beyin kankası ile evimi çarşamba pazarına çevirmesiyle son buldu ve artık sadece çok sevdiği oyuncaklar kaldı ...
8-6-4 yaşlarındalar 3 kız evlere şenlik :)))
8-6-4 yaşlarındalar 3 kız evlere şenlik :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?