İşte Evimin en Dağınık Hali, Var mısınız?

benim kızım büyük ola bilir kızınızdan evi dağıta bilir oyuncakları heryerde hadi artık topla dedigimde toparlar heryeri ben temizlik yaptımda kızım da evin tozunu alır kızım 4,5 yaşında bide 1 yaşında var kücük dağıtır büyük kızım toplar bide üstüne kardeşinin kıyafetlerini katlamayı çok sever maşallah

Son düzenleme:

Maşallah sizin kız hakarat olacak galiba
Bizim ki 4 yaşında şimdi , o zaman 3 yaşındaydı. Düzen anlamında hiç bir gelişme yok

kizlar benim evim genelde daginiktir biri 3.5 digeri1.5 yadinda iki minik kurcalamaci var. Valla ben biraz rahat bir anneyum pislik daginiklik beni rahatsiz etsede minnoskarim icin pi olmaya degil ama daginik olmaya raziyim. Zaten farkettim nezaman ev dagilmasin duzenli dursun desem onlari uzuyorum
Bu yillari hic geri gelmeyecek varsin daginik olsun evim yeterki cocuklarim onlar icin henuz hicbirsey ifade etmeyen bir duzensendromuna feda edmesinler:) fotograf da yuklemeye calistim ama olmadi ama soyle ozetleyebilirim o kareyi ben karadutlu brovnileri hazirlarken meskuliyetimi firsat bilen ufakliklar is birligi yapip egleniyorlar:) kizim mutfak cekmecesindeki erzaklarin yerine kendini koymus eh haliyle fazlalik olan malzemeleri abisine atmis. Tarhana sacilmis yerlere valla gece yarisina kadar o daginikligi topladim. Ama onlar cok mutlulardi tarhanalari yerden avuclayip yediler hic karismadim:)

ayy ne pis ne tembel kadınlar var ya öğğğğğğğğğğğ

Buda masum bebiş Ay benim bi kuzenimde böyle ayran içer o da 1.5 yasında hemen ıslak mendille ağzını bardagı siler çok şekerler

yüzlerini göremediğimiz için mutlu olduklarını da göremiyoruz ama çocuk olunca ev böyle oluyo. üçüz mü çocuklar.4. ye hamilesiniz galiba hayırlı olsun :)

en güzel dağğınıklık çocukların dağıttığı ev!neşeyle oynadıkları huzurlu bir ev olması dileğiyle:)

of off ben bu şekil dağınık olsa kafayı yerim yeminle en fazla biraz oyuncak vardır yerde çok takıntılıyım çook

keşke oyuncakların büyük kısmını toplamadan evelki son halini paylaşsaydım çıldırma noktam o gündü temizlik ertesi deniz beyin kankası ile evimi çarşamba pazarına çevirmesiyle son buldu ve artık sadece çok sevdiği oyuncaklar kaldı ...

Mutfağım cocuk odasi olursa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1397218567467.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 1.322

bir de toplanmış hali mi o yerim o çılgını enerji atmaya calışıyor kankalarıyla demek

Yoooo biz eğlence olsun diye resim ekleyip paylasiyoruz.biz cocuklarimiza birşey dedigimiz yok ve dedirtmemde dagitacaklar zaten kim ne derse desin.bizler cocuklu insanlariyiz.yanlis anladiniz galiba
h2oh2o !!!!!!!!!!!!!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

8-6-4 yaşlarındalar 3 kız evlere şenlik :)))

Maşallah ne kadar da güzel bizde üç kızdık yaş gruplarımız aynı böyleydi.O kadar dağınıktık ki anlatamam annemin sinir küplerine bindiğine çok şahit oldum ama bıraktı bi yerden sonra bıraktığı da iyi oldu çünkü çok rahatsızlık verici bir durum çocuklar için yapma etme dağıtma kirletme

Ya çocuk dediğin dağıtır yani adı üstünde bırakın da çocuklarınız rahat olsunlar evlerinde huzurlu mutlu olsunlar.Sizi bu yüzden tebrik ediyorum evin pis ve tozlu olmasına karşıyım ama çocuklar dağıtınca sorun olmamalı bence bu kanıdayım

Bu konuya bayıldım :)
Henüz 1,5 aylık evliyim 2 sene çocuk düşünmüyordum ama bu konuyu ve içeriği görünce çocuk yapasım geldi hatta peşpeşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…