• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte Evimin en Dağınık Hali, Var mısınız?

Benim yaramaz dağıtıyorda alışmışım hemen toplayınca foto unutuyorum onun dışında benim dağınıklığım olmuyor

dağıtmış mağıtmış ama çok güzel dalmış oyununa . maşallah:nazar:
Herkese iyi akşamlar bayıldım bu konuya tam benim gibi dağınık severlere hitap ediyor:1: fotolara bakıyorum hep çocukların dağınıklığı benim gibisini bulamadım daha... ben yeni evliyim çoluk çocuk yok yani ama yinede evde her daim bir dağınıklık anlamıyorum. çalışıyorum sürekli toplayamıyorum. Ama evimin temizliğini hiç aksatmıyorum. Zaten temizlik ve dağınıklık çok farklı ben temizimdir ama çok düzenli değilim işte... Hele birde sabahları aceleyle çıktıysak evden yatak odasında savaş çıkmış gibi :1: şimdi işteyim bir ara bende çeker yüklerim utanmazsam eğer :17:

evet canım ikisini özellikle ayırdık hatta bunun için konu başlığımız bile değiştirdik :1:
bekliyoz foto

$2013-01-20 16.54.03.webp

cok dagnıklık sayılmaz ama :27:

Ben de bu konuyu çok sevdim. Bir resim de ben ekleyeyim. Benim kız kudurmaktan yorgun düşüp bayıldığında çekmiştim.. $2012-12-30-065.webp

Herkese iyi akşamlar bayıldım bu konuya tam benim gibi dağınık severlere hitap ediyor:1: fotolara bakıyorum hep çocukların dağınıklığı benim gibisini bulamadım daha... ben yeni evliyim çoluk çocuk yok yani ama yinede evde her daim bir dağınıklık anlamıyorum. çalışıyorum sürekli toplayamıyorum. Ama evimin temizliğini hiç aksatmıyorum. Zaten temizlik ve dağınıklık çok farklı ben temizimdir ama çok düzenli değilim işte... Hele birde sabahları aceleyle çıktıysak evden yatak odasında savaş çıkmış gibi :1: şimdi işteyim bir ara bende çeker yüklerim utanmazsam eğer :17:

zaten bir iki resim gördüm konu başlıgına hiç uymuyor..evimin en dagınık hali bu olamaz ...bu resimlerde ev temzlenmiş üzerine bikaç oyuncak dagıtılıp resim çekilmiş gibi ..bence hiç koymayın daha iyi dalga gecer gibi...bi tek bi bayan bulşıklarını cekmiş o dagınıklıktır işte..digerleri fasa fiso ...cocuklu her insanın bir odası öyle dagınıktır

teyzeler :3::3: annem topluyor ben dağıtıyorum:1: bir ara yürütecime bininnce evi ne hale getirdiğimide eklesin annem size:23:

$Fotoğraf0934.webp

el kadar bebeler ne dagıtmıslarr yahuuu

o uyuyan kız bebek varya
onun yanındakı o cekyatta uyumak ısterdım ohhhhhh mısıl mısıl :16:

zaten bir iki resim gördüm konu başlıgına hiç uymuyor..evimin en dagınık hali bu olamaz ...bu resimlerde ev temzlenmiş üzerine bikaç oyuncak dagıtılıp resim çekilmiş gibi ..bence hiç koymayın daha iyi dalga gecer gibi...bi tek bi bayan bulşıklarını cekmiş o dagınıklıktır işte..digerleri fasa fiso ...cocuklu her insanın bir odası öyle dagınıktır
Siz yenGEnC'in evini görmediniz galiba:1:

Konu çok güzel. hanımlar bence herkes saat 12- 13 arası evin halini fotolasın paylaşsın.işte ozaman evin durumu belli olur :36: tabi bende paylaşacam :10:

ilk sayfalarda bir resim paylaşmıştım. sadece oyuncak dağıtan kızlarım bu ara kremlere sardı. sadece 5 dk mutfağa gittim. pişik kremi ellerinde ama kapalıydı. ses gelmiyordu dedim galiba legolarını yapıyorlar aman allahım bi girdimmmmm şok oldum.. siz olsanız napardınız.. ben naptım hemen makinaya koştum. resimlerini çekerken "sanki evet kardeşim güzel bişey yaptık biz bak annemiz yoksa çekermiydi bu halimizi kızardı bize" der gibiydiler.........

off offffffff.... 1 saatte zor temizledim..

ilk sayfalarda bir resim paylaşmıştım. sadece oyuncak dağıtan kızlarım bu ara kremlere sardı. sadece 5 dk mutfağa gittim. pişik kremi ellerinde ama kapalıydı. ses gelmiyordu dedim galiba legolarını yapıyorlar aman allahım bi girdimmmmm şok oldum.. siz olsanız napardınız.. ben naptım hemen makinaya koştum. resimlerini çekerken "sanki evet kardeşim güzel bişey yaptık biz bak annemiz yoksa çekermiydi bu halimizi kızardı bize" der gibiydiler.........

ağızlarına kremı sürmüşler, iyiki yememişler:27:

Eki Görüntüle 596180
oğlum kağıtları bırakıp halımı guaj boyasıyla boyamışken çekeyim de millet doğallık görsünnnnn dedimm:52::52:
azcukkk kızdım amma:4: oğluma, geç kenerada şunu çekip kupamızı almamız lazım dedim:27::27:

bu görüntüler kalp krizi sebebi yarın bende çekip koyacağım darmadağınık evimi toplıycaktım sbaahtan sebep oldu yatar uyurum artık :9::9::9:

amaan bu ne hal kız:1::1::1::1: pozlardan belle zaten iyi bişey yaptıklarını zannemeleri

Back
X