• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte Evimin en Dağınık Hali, Var mısınız?

Son fotoğraflarla kupa haketmiyorsun çünkü temizlik dağınıklığı o, temizlik yaparken her evde olur:)) kupa diğer arkadaşın:))
ama:3: , ama :26:ama:59: ama:43::43:

drydeniss doğallığına hayran kaldım vallahi ,ne kadar özgüveni yüksek birisin ,bişey söyliyimmi bende arada koyuyorum dağınık evin halerini ama genelde kızımın dağınıklığı oluyor bu ,gerçekten bu hale gelebiliyor ,bende çalışıyorum ve akşam geldiğimde yapmaya çalışıyorum .sana hak veriyorum yetişemiyoruz çoğu zaman..ama ben çok sevdim evinin dağınık halinide en azından yaşayan bir ev..
ivet , koymuyosun uzun zamandır foto:19:
küstüm:63:

referandum yapalım datlumlmmmmm

nasıl olsa ben kazaniciimmmm

haydi oylamaya

:46::46:
:46::46::46:
:46::46::46::46:
:46::46::46::46::46:
:46::46::46::46:
:46::46::46:
:46::46:

Çorabını kapının arkasına atmak seni mutlu ediyorsa; kesinlikle o çorabı oraya at.
Diş macununu ortadan sık, ayakkabılarını düzensiz bir şekilde çıkar, alkol şişesinde sabahla, kül tablası gibi kok, kirli bardakları lavabonun üzerinde birik...tir, yatağını toplama, kıyafetlerini askılama vs.
Neyi nasıl yapmak istiyorsan öyle yap.
Neyi nerede görmek istiyorsan oraya koy.
Nerede mutlu hissediyorsan orada dur.
Çünkü; Seni mutlu eden şeyler asla ''kötü'' olamaz...
:7::7::7:
:119:
:119::119:
:119::119::119:
:119::119::119::119:
:119::119::119:
:119::119:
:119:
ne yalan söyleyim ben sevmiyom aslında dry cım ama bazen önüne geçemiyom dağınıklığın bakıyom ki kendimi harap etme noktasındayım koyver gitsin diyom sonuç malum:1:

Eki Görüntüle 597516
kızlar bi akıl verin ben bu paşaya bunu nasıl unutturucam yaa , ben yapma etme dedikçe aynı şeyi yapıyor :50:

Ay inanmıyorum yaa çok fena bu çocuklar çokk ama onlarsızda olmazkiiii :) Çekmeceleri çıkarın yerinden yada konsolun yerini değiştirin belki farklılık onun kafasını karıştırır, allah korusun düşer müşer birşey olmasın oğlunuza.

Cok sevdim bu konuyu cok sicak samimi ..Normalde titiz temiz biriyim daginikligim fazla yok simdilik tabii bakalim kizim 7 aylik yurutece bindirmedim henuz ama cok sabirsizlaniyorum yurusun emeklesin ev dagilsin hic onemli degil o zamanlar gelince ins bende eklerim resimler

$Başlıksız 1.webp

Geçen senenin fotoğrafı çekmişim öyle, konuyu görünce ekliyim dedim :1: Bide çocuğum olsa düşünemiyorum evin halini :1:

Son düzenleme:
Ay inanmıyorum yaa çok fena bu çocuklar çokk ama onlarsızda olmazkiiii :) Çekmeceleri çıkarın yerinden yada konsolun yerini değiştirin belki farklılık onun kafasını karıştırır, allah korusun düşer müşer birşey olmasın oğlunuza.[/QUO kuzum aynısını benım kızımda yapıyordu koçtaştan çekmeceler için kilit aldım açılır kapanır sımdı 3 yasında unuttu aklına bıle gelmıyo

fotografları görünce hah tamam bu dedim :) niye mi çünkü siteyi kesfettigimden beri herkesin paylastıgı evlere baktım öyle düzenli öyle düzenli ki sanki o evde kimse yasamıyor gibi simdi burda tertemiz derli toplu paylasılan evlerin yasanmışlık dolu hallerini gördüm ve gülümsedim :) işte yasamak bu yahu :) :52:

Back
X