amaSon fotoğraflarla kupa haketmiyorsun çünkü temizlik dağınıklığı o, temizlik yaparken her evde olur:)) kupa diğer arkadaşın:))
ivet , koymuyosun uzun zamandır fotodrydeniss doğallığına hayran kaldım vallahi ,ne kadar özgüveni yüksek birisin ,bişey söyliyimmi bende arada koyuyorum dağınık evin halerini ama genelde kızımın dağınıklığı oluyor bu ,gerçekten bu hale gelebiliyor ,bende çalışıyorum ve akşam geldiğimde yapmaya çalışıyorum .sana hak veriyorum yetişemiyoruz çoğu zaman..ama ben çok sevdim evinin dağınık halinide en azından yaşayan bir ev..
küstüm
ne yalan söyleyim ben sevmiyom aslında dry cım ama bazen önüne geçemiyom dağınıklığın bakıyom ki kendimi harap etme noktasındayım koyver gitsin diyom sonuç malumreferandum yapalım datlumlmmmmm
nasıl olsa ben kazaniciimmmm
haydi oylamaya
Çorabını kapının arkasına atmak seni mutlu ediyorsa; kesinlikle o çorabı oraya at.
Diş macununu ortadan sık, ayakkabılarını düzensiz bir şekilde çıkar, alkol şişesinde sabahla, kül tablası gibi kok, kirli bardakları lavabonun üzerinde birik...tir, yatağını toplama, kıyafetlerini askılama vs.
Neyi nasıl yapmak istiyorsan öyle yap.
Neyi nerede görmek istiyorsan oraya koy.
Nerede mutlu hissediyorsan orada dur.
Çünkü; Seni mutlu eden şeyler asla ''kötü'' olamaz...
:119:
:119::119:
:119::119::119:
:119::119::119::119:
:119::119::119:
:119::119:
:119: