İşte evimin son hali (1,5 yıllık) :)

mlhll2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
386
1
96
39
Bursa
slm kızlar buda benim 1,5 yılık evim. kiracı oldugumuz için daha ayrıntılı bi düzenleme yapmadık kısmetse bu sene evimize çıkıcaz ozaman bi çok şeyda değişiklik olcak inş. ozaman eklerim resimleri şimdilik bu kadar :):)

salonum...

Uploaded with ImageShack.us

biliyorum tv orda çok komik duruo ama kış dolayısıyla büyük televizyonumuzu küçük odaya geçirdik :)

Son düzenleme:
oturma odasındaki koltuğun kırlentlerini birz renklendirirsen ve onlara uygun renkte fon perdeleri yaparsan çok hoş olur ben salonumun fonlarını 50 lira ya mal ettim küçük renkli objelerde odayı çok renklendiriyor.bundan başka birde mutfak köşeni çok beğendim .Hep hayalimdir ama mutfağı daraltır diye kociş almıyo.:2:evinde huzurla otur canım sevgiler...

eşekkür ederim canım benim..

evet oturma odam kahve kahve bayıyo beni o yüzden turkuaz rengiyle renklendirmeyi düşünüyorum kumaş alıp o yastıkları dikicez annemle ve turkuaz objeler alıcam artı halıyıda değiştircem bide o kahve fonların üstüne turkuaz renkli perde boncuklarından yapıcam ama bakalım ne zaman :):)

kahveyle turkuazın uyumu çok hoşuma gitti...

evet mutfak köşesini bende çok beğenerek aldım çok kullanışlı şimdi ev arıoruz almak için ama mutfaklar hep küçük bakalım köşeme uygun mutfaklı bi ev buluruz inş .:)

Güle güle oturun evinizde..En çok yemek odası takımınızı ve oturma odası takımınızı beğendim.

Güle güle mutlulukla oturun inşallah...
Benimde koltuklarım kahve bende senin gibi turkuazı yakıştırıyorum..Resimlerini eklediğin halı ve objeler nerden canım belli bi markası varmı canım

Bende kahveyi hiç sevmezdim ama o kargaşada hepsi kahveye denk geldi. Ama şimdi renklendiricem inş. Kısmetse.

Teşekkür ederrim

illa ki yeni kurulan evlerde eksikler oluyor ama gerekli renklendirmelere zaten başlamışsın.. mutfağındaki değişiklik de çok hoşuma gitti.. yeterki aşk yuvası olsun zaten güzelleşir.. mululuklar..:92:

oturma oadan aynı benim takım kırlentli olduğu için çok zor bi kullanımı var bence hemen bozuluyo bi türlü düzenli durmuyorrr sen ce de öyle mi

oturma oadan aynı benim takım kırlentli olduğu için çok zor bi kullanımı var bence hemen bozuluyo bi türlü düzenli durmuyorrr sen ce de öyle mi

evet canım ya malesef eşim deli oluo o yastıklara kaldırıo hepsini arka odaya götürüo e bu seferde koltuk çiplacık kalıo yada bi köşesine yığıyo onları üst üste bu sefer ben deli oluyrm boğuşuyoruz yani yastıklarla anlıcan :):) turkuaz renkli kumaş alıp bi kaç taneiyle yastık yapıcam bakalım kısmetse azaltıcam yastıkları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…