İşte evimizin son bebesi ''Badem ve Cindy''

Höstttt nan höstttt karıştırma ananeliği babaneliği nan :roflol:

Valla bide belerttimi gözleri kocaman gece görürsem korkarım:asigim::roflol:

çok güzel, bayıldım. tü tü tü tü
bunlara şahit olmak kim bilir ne büyük bir mutluluktur :asigim:

Ayyy 41 milyon kere maşalahhhhh

Mercan ve karamel'den yana kullanıyorum oyumu :asigim:

Ayyy 41 milyon kere maşalahhhhh

Mercan ve karamel'den yana kullanıyorum oyumu :asigim:

:roflol: ya evet yaaa, neeeev, ne olursun, accık hatırımız varsa, buraya da anket açsana, hamiş topiclerindeki gibi :Saruboceq: son kararı yine sen verirsin, alınmayız, söz sengözlerimebaksanab

zaten hamiş topiclerinde de soruyorlar, soruyorlar, sonra kendi bildiklerini okuyorlar :roflol::roflol: :roflol:

Tamam nan söyle sende hangisini istiyosun ama söylim az önce aile toplantısı ile kararımızı verdik:roflol:

Cindy jünyör: Chucky(Babama çaki dediğim için yazılışın bu akdar uzun olduğunu bilmiyor:roflol: Karameli çok sevdi ikiside ama uzun gelir dedi mesela ilk örnek annemden geldi,

- Karamellllllllll in masanın üstünden , karamellllll işeme oraya azgın sıpa:roflol:

Tabi hemen çakide karar kıldık.

Badem jünyöre gelelim: Mercanı beğendiler, hem ilk gözleri açılan olduğu için hemide mercan gözlü olduğu için:asigim:

şimdi siz aranızda oylamaya devam edebilirsiniz:roflol:

Not: Çaki'nin isim anası eskiden beri cindye çaki diyen pınarımdır, kendisininde haberi yok daha isimden gelince söyliyecem pinkime:asigim::roflol:

Not: Çaki'nin isim anası eskiden beri cindye çaki diyen pınarımdır, kendisininde haberi yok daha isimden gelince söyliyecem pinkime:asigim::roflol:

:roflol: güfem yaaa çok mutlu ettin beni kaydirigubbakcemile3
hiç aklıma gelmesdi kaydirigubbakcemile3

adıyla uzun uzun sağlıklı yaşasın ikiside inşallahhh a.s. canlarım benimmmmmmmmmmmmm yirm ben sizi yirim yirimmmmmm :sm_cool:
bebelere patik yapim barii kaydirigubbakcemile3 isim anası olmak kolay deel kaydirigubbakcemile3

Senin ayşenin oğluna yaptığın bereyi 3 yıldır tamamlayamadığını hesap edersek 4 patiye birden patik 15 yıl sürer zannımca:roflol:

İsim anası sensin kirve sensin artık masrafları bölüşcez lamam:asigim:-tatlicadiarzu-

:roflol::roflol::roflol::roflol günden beri aşenin yüsüne bakamıyom :roflol: çocuk askere gitcek yakında :roflol: yünden atlet yapim bare :roflol:

delikafadulden ben demiştim, ben demiştim anneme, seni çevrimdışı görünce o saatte, demek ki toplantı başladı, cindy ve badem 3 gün isimsiz gezdiğine göre, uzun sürer yine bu diyip biramı açmıştım :roflol:

Mercanı koyacağını biliyordum, Chucky mi Karamel mi onu pek kestirememiştim ama.

Mercan da karizmatik oldu heesengözlerimebaksanab Annenin örneğine bittim :roflol:

Chucky ve Mercan oğlanlar, isimleriniz hayırlı olsun.

Sağol yorgunum:asigim:Yalnız ben her defasında chucky diye uzun uzun uğraşamam çaki yazın gitsin adamı hasta etmen:roflol:

Bu arada dün çakinin tek gözü bırtladı bugüne kısmet diğeri:asigim:

Sağol yorgunum:asigim:Yalnız ben her defasında chucky diye uzun uzun uğraşamam çaki yazın gitsin adamı hasta etmen:roflol:

Bu arada dün çakinin tek gözü bırtladı bugüne kısmet diğeri:asigim:

ehehehhe göz görümlüğü olarak isim bekliyomuş bizim çaki oğlan demek ki:roflol:

not: çok memnun olduğumu belirteyim çaki olarak yazabileceğimiz için.

imza

tembel yorgun teyzeleri

Doğum olmuş sırnaşık şeyçok tatlılar adaşş:asigim:
hade babanede oldun :roflol:
ya küçüklükleri bile çok güzel maşallah

Burayı boşladık diye haklı olarak bana kızan arkadaşlarım için fotoğraf koyalım

İlk kez bu şekilde uyuduklarına şahit olduğum için anında patlattım flaşımı:asigim:

Bebekleri uyutup biraz keyif etmişlerŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…