Gözü ilk kez bugün açılan Badem jünyör:asigim:
Gözü ilk kez bugün açılan Badem jünyör:asigim:
Ayyy 41 milyon kere maşalahhhhh
Mercan ve karamel'den yana kullanıyorum oyumu :asigim:
Not: Çaki'nin isim anası eskiden beri cindye çaki diyen pınarımdır, kendisininde haberi yok daha isimden gelince söyliyecem pinkime:asigim::roflol:
:roflol: güfem yaaa çok mutlu ettin beni kaydirigubbakcemile3
hiç aklıma gelmesdi kaydirigubbakcemile3
adıyla uzun uzun sağlıklı yaşasın ikiside inşallahhha.s. canlarım benimmmmmmmmmmmmm yirm ben sizi yirim yirimmmmmm :sm_cool:
bebelere patik yapim barii kaydirigubbakcemile3 isim anası olmak kolay deel kaydirigubbakcemile3
Senin ayşenin oğluna yaptığın bereyi 3 yıldır tamamlayamadığını hesap edersek 4 patiye birden patik 15 yıl sürer zannımca:roflol:
İsim anası sensin kirve sensin artık masrafları bölüşcez lamam:asigim:-tatlicadiarzu-
Tamam nan söyle sende hangisini istiyosun ama söylim az önce aile toplantısı ile kararımızı verdik:roflol:
Cindy jünyör: Chucky(Babama çaki dediğim için yazılışın bu akdar uzun olduğunu bilmiyor:roflol: Karameli çok sevdi ikiside ama uzun gelir dedi mesela ilk örnek annemden geldi,
- Karamellllllllll in masanın üstünden , karamellllll işeme oraya azgın sıpa:roflol:
Tabi hemen çakide karar kıldık.
Badem jünyöre gelelim: Mercanı beğendiler, hem ilk gözleri açılan olduğu için hemide mercan gözlü olduğu için:asigim:
şimdi siz aranızda oylamaya devam edebilirsiniz:roflol:
Not: Çaki'nin isim anası eskiden beri cindye çaki diyen pınarımdır, kendisininde haberi yok daha isimden gelince söyliyecem pinkime:asigim::roflol:
delikafadulden ben demiştim, ben demiştim anneme, seni çevrimdışı görünce o saatte, demek ki toplantı başladı, cindy ve badem 3 gün isimsiz gezdiğine göre, uzun sürer yine bu diyip biramı açmıştım :roflol:
Mercanı koyacağını biliyordum, Chucky mi Karamel mi onu pek kestirememiştim ama.
Mercan da karizmatik oldu heesengözlerimebaksanab Annenin örneğine bittim :roflol:
Chucky ve Mercan oğlanlar, isimleriniz hayırlı olsun.
Sağol yorgunum:asigim:Yalnız ben her defasında chucky diye uzun uzun uğraşamam çaki yazın gitsin adamı hasta etmen:roflol:
Bu arada dün çakinin tek gözü bırtladı bugüne kısmet diğeri:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?