Efenim sorular geliyor eleştiriler geliyor neden buraya foto eklenmiyor diye emme velakin Badem'in tüyler uzayıncaya kadar asla ve de asla foto yok:roflol:
Bademin traştan bikaç gün öncesi cindyninde son çekilmiş hallerinden derlemelerdelikafadulden
Ya Cindy'min bakışlarına bakın yaa :asigim: Badem de gençlik fotolarıyla övünen ihtiyarlar gibi oldu hee :roflol: :tomato: kaydirigubbakcemile3 Ben Badem'in kepek aman tüy sorununu tamamen unutmuştum :teselli:
Nasıl unutursun nan ilk sana attıydım o halini:çok üzgünüm::dilcikar:
delikafadulden nasıl da özlemişim ebeveynleri :asigim:
çok tatlılar çok...
şimdi bebişlerin bakışlar geldi de gözümün önüne, bunlar büyüdükçe bakışları da mı değişiyor ne :uhm: daha bi anlam dolu bakıyorlar sanki...
boncuklarını dağıtıp ağır abi Bulut a uğrayacağım şimdi...
arayı çok açma nevim. içimdeki hüsoyu uyandırma kötükedihüso
Pis paparazzi rahat bıraksana miniklerimi be :mymeka: Sizi gidi fırsatçılar siziiii sırnaşık şey
Ben bişey yapmadım ya tesadüfen geçerken gördümdelikafadulden:tomato:
:roflol: Uyuyor numarası da yaparlarmış kaydirigubbakcemile3 Nan Nev, korkulur senden, özel hayat falan kalmamış bizimkilerde kaydirigubbakcemile3
Badem'in bakışından tırsacaktım ki, Cindy'nin o sana sayfalarca ..... bakışı karşısında dondum kaldım :1shok: Bence sen kaç bir taraflara
kaydirigubbakcemile3 :roflol:
Çok iyi iş çıkarmışsın yine yaa, ayy çifte kumrularım benim Şeniz
kaydirigubbakcemile3
ne fesatsınız arkadaşlar. badem üşümüş, cindy de onu ısıtmaya çalışıyor.
sokakta görmüştüm bir kere, pek benzemiyordu buna.
ısıtıyor, ısıtıyor, ben abladım a.s
-tatlicadiarzu-
Aman be siz fotoğraf istersiniz olan hep bana olur ya:dilcikar:laelaelaelaelae
Naadar doğru düşünmüşsün bambicim efferim sağa-tatlicadiarzu-
Nan :teselli: gel bakim yamacıma, alınma nen hemen Şeniz Sen olmasan bize günün tüm sinirini, yorgunluğunu kim unutturacak; kim multivitamin desteği yapacak, he :mymeka: Hem bi' kere cimri olmak hiç iyi bir özellik değildir, böyle mutluluk kaynağı görüntülerin olup paylaşmayanın yatacak, uçacak yeri yokmuş öbür tarafta -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?