• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte evimizin son bebesi ''Badem ve Cindy''

Cibiliyetsizzz:roflol::roflol::roflol:

Demen lazımdıki çok sağda kalmışsın çok özledik tam kadraj seni istiyoruz:mymeka:

Ahh ahh erken topluma karıştırdık bu yufkayı böyle oldu daha hazır değeldi aslındazemuszemus:kedi::roflol:

Görüldüğü gibi ben masumum zemuszemus

E pardon o zaman.. :gitme:Ama yok.. cevap vermiyorum çünkü nevkuşum gerekeni yapıştırmış zemuszemus
Lola yok ortada.. tatile mi gitti haspam nedir bilemedim.. Yine heveslenip yarı yolda kalırız bu gidişle..

:dilcikar: sen gel orada ucundan denizi göster sonra da posta koy :dilcikar:

:delphin: Ah Lulutum, vah Lulutum :teselli:

Ohhhhhhh be.. İnsan böyle şeyler duymak istiyor kardişim.. kaydirigubbakcemile5 Şeniz

:dilcikar:

:roflol:

oyyyyy!!! ben yerim onlarıı yerimm!! cokacimcoook
ne kadar güzel şeylerr!! :sm_cool:
allah nazarlardan saklasın! :nazar:
çok sevimli ve yenilesiler gerçektenn!! :icecream:
oyyyy :asigim:

Bu sabah annem beni bir uyandırdı ki. Koş görmen lazım bu anı diye.
Fırladım tabi. Ne göreyim Badem cama heryerine pati vuruyor. Aklınca camı açacak:roflol:
Neden mi? Nedeni videoda:emir_bebek: Video da o anlar yok sonrası var çünkü izlemekten çekmek aklımıza gelmedi. Sonra ben uykuya dalmadan anneme kamerayı verdim sen videoya al da uyanınca devamını izlerim diye:roflol::roflol::tomato:

[megavideo]LXX79OCG0e2d6fd8ff8aed22a123a377aea4e823[/megavideo]

Ya inanamadığım ise, Bademin cama o kadar vurmasına rağmen, onun ürkmemesi:roflol:Hiç oralı bile olmadı ya alay eder gibi:roflol:

"Ben senin gibi kaç kedi tanıdım senden mi korkacam ülenn" dercesine:roflol:

Yaklaşık 1 saat bizimleydi(miş)
:asigim:sırnaşık şey

Anam sizin evin kediler zaten tescilli çatlak eve dadanan kuşlar onlardan beter :roflol::roflol: Seni zaten biliyoruz :roflol::roflol::roflol: Bulaşıcı kanumca naniknanik

Anam sizin evin kediler zaten tescilli çatlak eve dadanan kuşlar onlardan beter :roflol::roflol: Seni zaten biliyoruz :roflol::roflol::roflol: Bulaşıcı kanumca naniknanik

kaydirigubbakcemile5 vereliniortak :roflol: Kesin, kesin :roflol:

Yaa, o baba oğulun camdan cama karesi yok muuu :asigim: Yahu nasıl bir takmamaktır anlamadım ki, görme yetisinde bir şey olsa ki umarım değildir, hisseder yahu kafamçokkarıştı

Arkada baba-oğul birbirine giriyor, korkusuz şey gerinip duruyor kaydirigubbakcemile3

Ama Mercan'ın o yalama ve sonrası yalanması iğrençtiii laelaelaelaelae kabul edin :dilcikar: zemuszemus

Efenime söyleyim sana burdan bir dalarım kuzum:roflol::roflol:
Ama tespitine dağaldım:roflol:Gerçekten doğru bizim eve hep şişko ve manyaklar geliyor:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile5 vereliniortak :roflol: Kesin, kesin :roflol:

Yaa, o baba oğulun camdan cama karesi yok muuu :asigim: Yahu nasıl bir takmamaktır anlamadım ki, görme yetisinde bir şey olsa ki umarım değildir, hisseder yahu kafamçokkarıştı

Arkada baba-oğul birbirine giriyor, korkusuz şey gerinip duruyor kaydirigubbakcemile3

Ama Mercan'ın o yalama ve sonrası yalanması iğrençtiii laelaelaelaelae kabul edin :dilcikar: zemuszemus

Ya yufkam dedim ki Mercan ve Çaki hala annede meme arıyor, göbekte bulamayınca o gördüğünüz yere gidiyor bunu hep yapıyorlar ama neden Bademde aradı bilmiyorum:roflol::roflol:

Kuş ise hakkaten manyak:roflol:Görüyor bu arada gözleri sağlam:asigim:Çünkü Badem cama pati atarken kuş da döndü onu izledi manyak:roflol:

Ya yufkam dedim ki Mercan ve Çaki hala annede meme arıyor, göbekte bulamayınca o gördüğünüz yere gidiyor bunu hep yapıyorlar ama neden Bademde aradı bilmiyorum:roflol::roflol:

Kuş ise hakkaten manyak:roflol:Görüyor bu arada gözleri sağlam:asigim:Çünkü Badem cama pati atarken kuş da döndü onu izledi manyak:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

"Ben senin gibi kaç kedi tanıdım senden mi korkacam ülenn" dercesine:roflol:

Bu bakışı bi'yerlerden hatırlıyorum ben.. Lulutla sokak gezmelerimizde kedilerle karşılaştığımızda, kediler de luluta aynen böyle bakıyor... :roflol: :roflol: ("ulen akılsız taktırmışsın boynuna tasmayı artizlik mi yapıyon" der gibi..)

Favorilerim Bademim ve Mercanımı aynı fidyoda yan yana görmekten mutluluk duyduğumu belirterek sözlerime başlamak istiyorum.. :lepi: :asigim: :nazar:

Bademim 50 gr lık heves uğruna kötü az daha kötü kaptırıyormuş.. :roflol: :roflol:

Mercan' da ilk defa tanıştı sanırım malum bölgeyle.. O nasıl şaşkınlıktır.. :roflol:

Bu bakışı bi'yerlerden hatırlıyorum ben.. Lulutla sokak gezmelerimizde kedilerle karşılaştığımızda, kediler de luluta aynen böyle bakıyor... :roflol: :roflol: ("ulen akılsız taktırmışsın boynuna tasmayı artizlik mi yapıyon" der gibi..)

Favorilerim Bademim ve Mercanımı aynı fidyoda yan yana görmekten mutluluk duyduğumu belirterek sözlerime başlamak istiyorum.. :lepi: :asigim: :nazar:

Bademim 50 gr lık heves uğruna kötü az daha kötü kaptırıyormuş.. :roflol: :roflol:

Mercan' da ilk defa tanıştı sanırım malum bölgeyle.. O nasıl şaşkınlıktır.. :roflol:

:roflol: ilk kas gevşetici bayaa bi' güçlü geldi sırnaşık şey

:roflol::roflol:Bu arada kuş kuş dediğim bıldırcınmış:utangac:

...

Ya Badem de vurmadı dönüp:roflol:Ben olsam onun ense-stine bir şaplak atarım:roflol:

:roflol: ilk kas gevşetici bayaa bi' güçlü geldi sırnaşık şey

Gel gel Mercan gevşetir senidelikafadulden:roflol::roflol:

Ah düşünceli arkadaşın biri link vereydi de ben de izleyeydim, yorum yapaydım değil mi? ama nerde?:dilcikar:

MEGAVIDEO - I'm watching it

Çok pardon:gitme::dance:

Buyrun videomuzun linkisırnaşık şey

Sorun değil canım alıştım ben :dilcikar:

Yalnız bıldırcın mıdır kuş mudur her ne ise o kadar kedileri gördüğü halde hiç tınlamıyor... Kıpırdamıyor bile yerinden... kaydirigubbakcemile3

Badem de amma sabırlı çıktı yavhu bizim Asil olsa o Mercan a iyi bir pati atardı herhalde :roflol: Mercan yavrucum daha yeni mi gördün totoyu kuşum benim... kaydirigubbakcemile3

Sorun değil canım alıştım ben :dilcikar:

Yalnız bıldırcın mıdır kuş mudur her ne ise o kadar kedileri gördüğü halde hiç tınlamıyor... Kıpırdamıyor bile yerinden... kaydirigubbakcemile3

Badem de amma sabırlı çıktı yavhu bizim Asil olsa o Mercan a iyi bir pati atardı herhalde :roflol: Mercan yavrucum daha yeni mi gördün totoyu kuşum benim... kaydirigubbakcemile3

Ya diyorum ya Badem bir vursa Mercan ordan düşer alimallah:roflol:

Oğluna iyi davrandıdelikafadulden:roflol:

Kuşu bekliyorum gene gelsin, ben başedemedim ama o 4 kediyle baş etti vallahi:roflol:

Ya diyorum ya Badem bir vursa Mercan ordan düşer alimallah:roflol:

Oğluna iyi davrandıdelikafadulden:roflol:

Kuşu bekliyorum gene gelsin, ben başedemedim ama o 4 kediyle baş etti vallahi:roflol:

Eee bazen böyle idareciler çıkar apışıp kalırız işte :roflol:

Garibim Badem baba yüreği işte kaydirigubbakcemile3

Nice 2 ayaklı baba var ki, Badem Baba'dan öğrenecek çoook şeyleri olan :1closedeyes:

Maalesef katılıyorum yorguncum....a.sa.s

Son düzenleme:
Nice 2 ayaklı baba var ki, Badem Baba'dan öğrenecek çoook şeyleri olan :1closedeyes:

:içelim:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Eee bazen böyle idareciler çıkar apışıp kalırız işte :roflol:

Garibim Badem baba yüreği işte kaydirigubbakcemile3

Maalesef katılıyorum yorguncum....a.sa.s

Garibim Badem tabi, oğluna kıyamasın ama bana kıysın demi:1ninca::1no2::roflol:

Artık yokuz ailece dükkanı kapattık.(Bu cümle soru cümlelerine kapalıdır)

Back
X