- 25 Nisan 2007
- 3.910
- 12
- 358
- 40
Canım ister tanıdığın olsun ister yabancı kediyi verdikten sonra da iletişimi kesmezsin, en azından bakamayacak duruma gelseler bile atmaya korkarlar, bir yuva bulmaya çalışırlar en azından, biz eğer kediyi alırsak kadınla iletişimimizi hiç kesmeyeceğiz o şekilde anlaştık.
Kadının duruma bu kadar ciddi bakmasının nedeni ise şu: Bu kedi Ankara nın lüks bir semtinde o kadar para verilerek alınmış ama hamile kalınca karnı burnunda bir şekilde sokağa atılmış bir kedi. Onu sokaktan kurtaran kadın kedinin sağlıklı bir şekilde doğurmasını ve bebeklerini büyütmesini sağlıyor. Bebekler yuvalanmış ama anneye yuva bulunamamış. Onu da ben almak istiyorum.
Ki bu bayanı arayıp da bizim erkek kedimiz kızgınlık döneminde sürekli olmasa da bir kaç günlüğüne alsak çiftleştirsek şeklinde iğrenç teklifler de bile bulunan oluyormuş. Ne de olsa hayvan değil mi, ne olacak canım. Ağzı var dili yok... Bu tarz düşünen insanlarla aynı dünyada yaşamaktan bile utanıyorum.![]()
Evet sen iletişimini kesmezsin ama bir çok insan müsvettesi böyle değil. Yavruları alıp alıp telefonlara cevap vermeyip iletişimi kesiyor sonra hayvanın durumundan bir haber kalıyorsun ortalıkta.
Daha önce 3 kez yaşadım ve çevremde de çok yaşayan oldu bu nedenle yabancılara karşı çok önyargılıyımdır.
Bu kediciğin hikayesinde olduğu gibi iğrenç "insanlar" her zaman daha iğrenç şekilde karşımıza çıkıyor maalesef hayvanlar aleminde görülmedik yürek kaldırılmaz şeyler yaşatıyorlar bu insansı mahlukatlar.
Dilerim o anne kedicik sağlıklı bir şekilde ailenize katılır ve çok mutlu olur.