• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte evimizin son bebesi ''Badem ve Cindy''

Cindy için şimdiden iki yer hazırladık altını sıcak tutması için tabi kat kat battaniyeler var minderinin üstünde.

ama gelin görün ki Cindy hala oralı olmuyor.

O hala camın yanında ki sandalyeye gidip yatıyor, Badem de Cindy için hazırladığımız minderlerde yatıyor:roflol: Bu işte bir terslik var ama neyse-tatlicadiarzu-

21206228.jpg

54604695.jpg

30361178.jpg

60601420.jpg

cindyk.jpg

83507173.jpg

Badem sanki ne bakıyosun nan keyifde mi edemeyecez der gibi bakıyor:roflol:

Cindy için şimdiden iki yer hazırladık altını sıcak tutması için tabi kat kat battaniyeler var minderinin üstünde.

O hala camın yanında ki sandalyeye gidip yatıyor, Badem de Cindy için hazırladığımız minderlerde yatıyor:roflol: Bu işte bir terslik var ama neyse-tatlicadiarzu-

21206228.jpg

54604695.jpg

30361178.jpg

60601420.jpg

cindyk.jpg

83507173.jpg

41X:nazar: benim bızdıklarıma Şeniz neeeevvvvv, harika görüntüler, muhteşem yaaa, allahım o yüz ifadeleri renkler böyle net olunca nasıl da canlı canlı durmuş Şeniz

Adaşım ve yorguncum teşekkür ederiz:asigim:
Evet çok çirkinler çirkinin önde gidenleri sıpalar:nazar::asigim:

nev'im ya ben bayıldım senin bu dostlarına
maaşallah öyle de güzel bakıyorsun ki onlara keyifleri yerinde,harikalar
dilerim de hep böyle olurlar:nazar:
hele videoyu seyrettim nazlı nazlı miyavlaması yok mu Cindy'nin
aşık oldum o haline resmen:asigim:

bak ne diycem
sana da yazdım zaten
ben yarın itibariye size gelsem,bana da şöyle bir battaniye yapsan ,bi köşede kıvrılır yatarım ben.söz hiç sesimi de çıkartmamsırnaşık şey..
benden iyi bakılıyor valla bu kuzucuklar.imrendim doğrusu:delphin:
helal olsun sanaŞeniz

Okudum Talincim okudum:roflol:

ama bir şartım var:1closedeyes:Köpeğin vardı yanılmıyorsam onu da isterim:1ninca:

Ha evde bir kaos olur da bir şekilde atlatırız diye umut ediyorum:asigim:

Teşekkürler Talincim onlar iyi olsunda başka bişey istemem ben, elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama Cindy hanım habire yerlerde yatıyor:roflol:

Kuzum o nasıl rüya be :roflol::roflol: ay gülememem lazım :roflol: üstünü iyice örttüğünden eminmisin :roflol::roflol::roflol: sanırım açık kalmış :roflol:

Fotoğraflardada pek tatlı çıkmış bızdığım :nazar:

Kuzum o nasıl rüya be :roflol::roflol: ay gülememem lazım :roflol: üstünü iyice örttüğünden eminmisin :roflol::roflol::roflol: sanırım açık kalmış :roflol:

Fotoğraflardada pek tatlı çıkmış bızdığım :nazar:

He gülmeyin diye demiştim başındaÇok üzgünüm çoookdelikafadulden

Hakkat açık kaldı galiba :roflol: Bakalım bu gece ne görecem:roflol:

Sağol kuzum:asigim:

Önce altınımızı verelim artık altınsız giremiyormuşuz buraya duyduğuma göre :nazar:nazarlığımızıda takalımmm :ecrin_bebek:

Cindy sinirlenmiş :mymeka: sen beni ne zannediyorsun bebelerin tüm hazırlıklarını bitirdim sabaha kadar uyumadım işte tulumları, sadece dikişleri kaldı ...

801898198928f8d8de0.jpg
w269.png

nevbahar, örneğini çıkarabildin mi sen bereyle kulaklıkların? :roflol:

nevbahar, örneğini çıkarabildin mi sen bereyle kulaklıkların? :roflol:

Valla ben size kızgın erkek örneği çıkarttım:roflol:

Az önce video çektimde şimdi pc ye atıyorum bu gece bize uyku yok.

Badem kızıştı genesenağlama O değil kızı sıkıştırıyor yürürken üstüne atlıyor birden e kızımda atlayamıyor ki karnı düştü yere artıksenağlama

Bizde mecburen ayırdık bademi benim odaya aldık kapıyı kapadık badem odamda ciyak ciyak anırıyor.

Ülen benim gibin kızlan aynı odadasın hiç pas vermiyosun :dilcikar::roflol:

[megavideo]YWTGGLFI727fc5fa683e93dfb609a9a4bbb2c2c2[/megavideo]

Buydun Badem'den anırtılar müzikali:mymeka: Ses az gelebilir cep telefonu ile çektiğim için

Bir de kapımı açmaya zorlaması allahım takır takır çıldırdı ya ama bir ara dayanamadık kapıyı açtık cindyi dövmeye kalkıyor yapamadığı için:çok üzgünüm:

bence sen kendini kolla, bu suratla bu seni de döver bu gece. doğumdan önce diyodun di mi kısırlaştırmak gerekecek, yarın uygun mu mesela?:)))

bu arada kısırlaştırma için bir sitede ücretsiz ameliyat yapan doktorların listesi vardı sanki, haberin var mı?

bence sen kendini kolla, bu suratla bu seni de döver bu gece. doğumdan önce diyodun di mi kısırlaştırmak gerekecek, yarın uygun mu mesela?:)))

bu arada kısırlaştırma için bir sitede ücretsiz ameliyat yapan doktorların listesi vardı sanki, haberin var mı?

Döver mi döver valla çok haşim bakıyo bana zaten oda küçük dalacak gibi sanki:roflol:

Yorguncum veterinerle görüştüğümüzde kızgınlık dönemimde operasyon yapılmasının mümkün olmadığını söylemişti internette de araştırdım öyle yazıyor.

Sanıyorum Badem efendinin ..kuruna düşkünlüğünün geçmesini bekleyecez:roflol::asigim:

Badem "insan erkek" triplerine girmiş sanırım.. :roflol:
Canının istediği yapılmayınca dövmeye kalkmalar, rahat minderi bulunca yatıp keyfe bakmalar..

Ciny kız da şimdiden annelik cefasını çekmeye başlamış.. Ne de olsa biraz zorlanacağını (dilerim ki her şey kolayca olur biter :nazar:) dönemler yaklaşıyor.. garibim kendini şimdiden sıkıntıya alıştırıyor olmalı.. yerimseniben

Maalesef sabahladık uykusuzum gene migrenliyim:roflol:

O değil Badem kızın üstünden inmiyor ki delirecem normalde Cindy kızıp kovardı ay bir ara bir baktım izin vermiş ayırdım hemenbenneyaptımki

Hamileyken olur mu yav benneyaptımki

21206228.jpg

54604695.jpg

30361178.jpg

60601420.jpg

cindyk.jpg

83507173.jpg

kaydirigubbakcemile3 çok tatlı ya.
kaş bıyık birbirine karışmış.

Maalesef sabahladık uykusuzum gene migrenliyim:roflol:

O değil Badem kızın üstünden inmiyor ki delirecem normalde Cindy kızıp kovardı ay bir ara bir baktım izin vermiş ayırdım hemenbenneyaptımki

Hamileyken olur mu yav benneyaptımki

senin de özel hayata hiç saygın yok be :mymeka: cindy de memnun demek halinden, girmesene aralarına laelaelaelaelae

cindy, kızım geç kaldın sen "bende o göz var mı?" demeye, o göz varmış ki, karnın burnunda :roflol:

cindy, kızım geç kaldın sen "bende o göz var mı?" demeye, o göz varmış ki, karnın burnunda :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

...

Onların da özele saygısı yok çekil odana gizlice şeyet ne o ailenin önünde vıcıklaşmalar:mymeka::roflol:

Back
X