Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben de gece fena bir rüya hatta kabus diyebilirim gördüm.
Keyifsiz kalktım o yüzden.
Rüyamda Cindy'nin suyu gelmiş çıldırıyorum aha doğum başlıyor diyorum o arada bunlar salona gidiyor evde de misafir varmış:roflol:
Sonra nasıl oluyorsa 10 dakika gecikmeli salona gidiyorum cindy top oynuyor, diyorum bu manyak doğurmayacakmıydı.
Misafirlerden biri diyor ki ohooo doğurdu doğum bitti bile:roflol:
Yavrular nerde diyorum yavruları bir de görüyorum ki aman yarabbi burda kabus başlıyormirmirmirmir
Badem kadar büyük bir yavru kahverengi ama üstünde zebre desenle mavi ve turuncu renkler:roflol:
Diğer yavruda küçük ama masmavi tüylümirmirmirmir
Tamam tamam artık heyecandan saçmaladım rüyalarımda bile sustum gülmeyin gidiyorum off dıkandım bugün içim daralıyo hayrolsunmirmirmirmir
Ya ben de gece fena bir rüya hatta kabus diyebilirim gördüm.
Keyifsiz kalktım o yüzden.
Rüyamda Cindy'nin suyu gelmiş çıldırıyorum aha doğum başlıyor diyorum o arada bunlar salona gidiyor evde de misafir varmış:roflol:
Sonra nasıl oluyorsa 10 dakika gecikmeli salona gidiyorum cindy top oynuyor, diyorum bu manyak doğurmayacakmıydı.
Misafirlerden biri diyor ki ohooo doğurdu doğum bitti bile:roflol:
Yavrular nerde diyorum yavruları bir de görüyorum ki aman yarabbi burda kabus başlıyormirmirmirmir
Badem kadar büyük bir yavru kahverengi ama üstünde zebre desenle mavi ve turuncu renkler:roflol:
Diğer yavruda küçük ama masmavi tüylümirmirmirmir
Tamam tamam artık heyecandan saçmaladım rüyalarımda bile sustum gülmeyin gidiyorum off dıkandım bugün içim daralıyo hayrolsunmirmirmirmir
:1shok: kocaman olmuş cindynin karnı bakalım kaç tane doğuracak
ilk doğumda genellikle 3 tane doğuruyorlar ama 4de olabilir doğum ne zamana olacak
bir gece önce yemek yemeyecek anlaki doğuracak gerçi sen bunları biliyorsundur nevbahar ama ebeliğe hazırlan ters gelen yavru olursa senin müdahale etmen gerekebilir
Adaş sakın bulunduğun yerden ayrılma ambulansı gönderiyorum ben :roflol::roflol:
gülmicem dedim ama yok duramıyorum sakin ol zebrayıda nasıl kattın rüyana hey allahım :roflol:
Gülmesene nanÇok üzgünüm çoook
Ya o renkler şeyden bilinç altına girdi sanırım hani bir oyuncak kedimiz varya beyaz üstünde mavi turuncu renkler var sanırım ordan etkilendim:roflol:
Hayal dünyam anında rüyalarıma entegre oluyor çok kabiliyetliyim
Bugün digital makinayla değile profesyönel makinamla çektim fıstıklarımı ışık çok güzeldi çünkü birazdan koyarım bakalım beğenecekmisinizdelikafadulden
Yorguncum bu arada umarım ki bana ihtiyaç duymaz tabi çünkü doğumda bana ihtiyaç duyması demek terslik olması demek:çok üzgünüm:
Gülmesene adaş fena yaparım haÇok üzgünüm çoook
Napim nan stresliyim demek ki şükret yavruların üstünde sınav soruları görmedim ama bu hafta o da olabilir sınav yaklaştı doğumla birleşti bu hafta gel gör benim rüyaları:roflol::roflol:
Ablacım Cindy 2 haftalıkken vet baktığında 2 yavru vardı ama umarım çoğalmaz:)
Doğum için ansiklopedi sayılacak kadar kaynak okudum, zaten doğumdan bir gece önce hafif hafif mukoza gelecekmiş ordanda anlayacaz.
15 marttan sonra her dakika doğum başlayabilir bekliyorum heyecanlasenağlama
ben bizim eski kedimiz minnoşu 3 kez doğurttuğum için biliyorum
her doğumda mukoza gelmeyebiliyor ama kesin olan birşey varsa kesinlikle doğum yaklaşınca yemek yemiyor yavru ters gelirse sancılar içinde uzun süre doğuramıyor o zaman steril eldiven takıp hafifce yavruyu çekmek gerekebiliyor birde ben her doğumda aralarda biraz süt içirirdim elime kabını alıp bu onlara çok iyi geliyor sana kolay gelsin
doğuracağı yeride doğuma yakın hazırlaman lazım sessiz ve güvenli hissedebileceği bir yer olması çok önemli
Gülmesene adaş fena yaparım haÇok üzgünüm çoook
Napim nan stresliyim demek ki şükret yavruların üstünde sınav soruları görmedim ama bu hafta o da olabilir sınav yaklaştı doğumla birleşti bu hafta gel gör benim rüyaları:roflol::roflol:
Ablacım Cindy 2 haftalıkken vet baktığında 2 yavru vardı ama umarım çoğalmaz:)
Doğum için ansiklopedi sayılacak kadar kaynak okudum, zaten doğumdan bir gece önce hafif hafif mukoza gelecekmiş ordanda anlayacaz.
15 marttan sonra her dakika doğum başlayabilir bekliyorum heyecanlasenağlama
ben bizim eski kedimiz minnoşu 3 kez doğurttuğum için biliyorum
her doğumda mukoza gelmeyebiliyor ama kesin olan birşey varsa kesinlikle doğum yaklaşınca yemek yemiyor yavru ters gelirse sancılar içinde uzun süre doğuramıyor o zaman steril eldiven takıp hafifce yavruyu çekmek gerekebiliyor birde ben her doğumda aralarda biraz süt içirirdim elime kabını alıp bu onlara çok iyi geliyor sana kolay gelsin
doğuracağı yeride doğuma yakın hazırlaman lazım sessiz ve güvenli hissedebileceği bir yer olması çok önemli
he barçman ya şu kıza anlat bi şeyler de sakinleştir. sen 3 kere yaşamışsın bu durumu, azıcık sakinleşsin di mi?! bir de sen çekiver kulağını yerimseniben
yaşamış birinden duymak daha iyi gelir nevabaharım, teori ve pratik her zaman tutmayabilir :teselli:
evet ben bugüne kadar o kadar çok hayvan doğurttumki adım biraralar hayvan ebesine çıkmıştı bizim eskiden bir bokser köpeğimiz vardı onun doğumu tam 16 saat sürmüştü çünkü 12 yavru doğurdu ne yazıkki 4 tanesi ölü doğdu ve ben müdahale etmeseydim köpeğimizi kaybedebilirdik bu arada sokakda beslediğimiz birsürü köpeğin doğumunada yardımcı oldum istediğini sorabilirsin bu konuda oldujkça tecrübeliyim:lepi:Barçman ablacım demek doğurttun sen ve bunu ilk kez duyuyorum yandın sen
Sorularım olabilir sana yani zamanla
Doğumu teorik okumak ayrı pratikte görmek apayrı:1no2:
Yorgunum valla haklısın tabi ki mutlu bişey bekliyoruz ben çok evhamlıyım bu internette araştırırken hep kötü örnek denk geldi ya bana onları okudukça moralim bozuldu.
Halbu ki benim kızım güçlüdür demi ya doğurcak paşalar gibi bize ihtiyacı da olmayak inşallah höyytthihoyyyt
Adaş valla 9 doğurdum:roflol: