• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte evimizin son bebesi ''Badem ve Cindy''

Olmaz dimi abla ya migrenden ölücem vallaha yavruları görüpte kaybetmek korkusu çünkü herkez bana 1 hafta tehlikelidir onlar için diyor çok dikkatli ol diyolar:(

Bu arada kapıyı çok açmadık bademe göstermemek için ama bir ara geldi gördü fare gibi kıpraştıkları görünce gözlerini görmeniz lazımdı o şaşkoloz bakışları:asigim:

Sonrada korkup kaçtı cindyden de kan geliyordu ya onun başını sevdi yaladı sonra gene kaçtı:roflol:

kaydirigubbakcemile3 yazık korktu demek

sen yine dikkatli ol ama bence birşey olmaz bizim minnoş 3 kez doğurmuştu yavrularda hiçbir sorun olmadı artık bolbol fotolarını eklede görelim ne tatlıdır onlar şimdi yaa

Hamlet Abilerinden önce anne ve babaları düşünerek bir kedi televizyonu yavrulara :) İnsanlar hep bebek doğduktan sonran birbirlerine vakit ayıramamaktan şikayet ederler Badem ve Cindy , Hamlet'in kıymetini bilin :Pp Bebişlere kedi televizyonu benden Hamlet "anne sen benim yerine söyle" didi :Pp

20080420141423_kedi2.jpg

Pardon bu değildi uslu durmazsanız çılgınlığın son noktası olabilir kanımca :)

b-291822-kedi_ve_akvaryum.jpg

Bu da değil ah ben küçük Badem'e diyorum ama asıl marifet her zaman ki gibi minnoş Cindy de :)

Bu da kedi televizyonu yavrular için bu kez doğrudur umarım :Pp

akvaryumum0032gy.jpg

Son olarak Hamlet der ki sağlıkla büyütün yavrularınızı, bende diyorumki ellerinden(ön patilerinden) öp nevbahar benim için

Sağlıkla kalın a.s..

:nazar::nazar::nazar:
maşallah yeğenlerime. :asigim:
inşallah sorun yaşamadan sağlıkla büyürler.

Herkeze ayrı ayrı teşekkür ederim Şeniz

Veterinerden geldik, içinde bişey kalmamış o kasılmaların sebebi emzirmesindenmiş sütden dolayı, yalnız vucütta su ve kalsiyum kalmamış neredeyse. ıki iğne yaptı eğer yarın öğlene kadar mama yememeye devam ederse gidicez serum bağlanacak.

Dua edin nolur hepsi iyi olsun:(

Barçman ablam sana bir sorum olcaktı ya, hani bebeklerin ilk çıkarmaları gereken dışkı varya, az önce ikisindende sarı damla damla aktı çiş gibi katımı olması lazımdı ben görünce sevindim birden ama:(

Herkeze ayrı ayrı teşekkür ederim Şeniz

Veterinerden geldik, içinde bişey kalmamış o kasılmaların sebebi emzirmesindenmiş sütden dolayı, yalnız vucütta su ve kalsiyum kalmamış neredeyse. İki iğne yaptı eğer yarın öğlene kadar mama yememeye devam ederse gidicez serum bağlanacak.

Dua edin nolur hepsi iyi olsun:(

Barçman ablam sana bir sorum olcaktı ya, hani bebeklerin ilk çıkarmaları gereken dışkı varya, az önce ikisindende sarı damla damla aktı çiş gibi katımı olması lazımdı ben görünce sevindim birden ama:(

evet o sarı sarı akan çişleri kakalarını görmezsin herhalde çoğunlukla anne onları ortadan kaldırır yani yer

Yani o tehlikeyi atlattılarmı abla:a015:Onu de de rahatlıyım hop oturup hop kalkıyorum:a015:

öyle gibi gözüküyor ama henüz yeni anne sütü aldıkları ve çok küçük oldukları için sulu bir kaka olma olasılığıda var

aslında ben seni bundan sonrası için uyarayım köpekler senede sadece iki kere hamile kalabilir ama kedilerde bu farklıdır 3 ayda bir hamile kalma kabiliyetleri var yani 4 kez eğer bundan sonra yavru istemiyorsan doğum kontrolünü veterinerle konuşsan iyi olur

gözun aydın nevbahar inş. saglıkla buyurler hepsii çok sevindimmm

gözünaydin nevbahar a.s.

massallahhhhh bayildim miniklere :nazar::nazar::nazar:

birkac güne daha hareketlenirler tam yemelik olurlar ... saglikla büyüsünler

Gözün aydın nevbahara.s.(Bu çiçek anneye,bir öpücükle ilet olur mu?:1hug:)

Ne güzel olurlar şimdi,doyamazsın.:asigim:

Sağlıkla büyürler,şanslı ömürleri olur inşallah:nazar:

Minik tüy yumakları çok güzelsiniz :nazar: 3 haftalık olduğunuzda sizi görmek isterim :)

çok şekerler büyüyüncede bakıcanmı bunlara yoksa tanıdıklarına mı vericen

Hayır, bir aksilik olmadığı sürece bizimleler inşallah veremeyiz:asigim:

Minik tüy yumakları çok güzelsiniz :nazar: 3 haftalık olduğunuzda sizi görmek isterim :)

4 haftalıkken gösterelim-tatlicadiarzu-:utangac:

kusum cok tatlı bunlar yaa
uyumaya bakk allam harikalar
ismileri ne olucak düsündün mü

Ay isim düşünsemde kızmı oğlan mı bilmiyorum ya daha kuşum üstünde durmadım henüzŞeniz

ay nasıl da tatlı uyuyorlar
yanımda olsalardı öpseydim koklasaydım
canım ya
çok güzeller maaşallah:nazar:

Nevkuşum.. Harika fotoğraflar.. Cindy kızın o oyuncu, pür dikkat hali gitmiş nasıl da mayışmış.. Gerçi bünyesi de etkilenmiştir mutlaka ama olsun ben yine de duygusal gözümle bakıyorum fotolara.. İnsanın içini ısıtan kareler..Her şey yolunda gitsin, hep iyi haberlerini ver bizlere..
Ay bunlar ne kadar küçük ya.. İnsanın inanası gelmiyor..
National Geographics de yeni izledim.. Anne karnında kedinin gelişimi ile ilgili bir belgesel (köpeklerle ilgili olanı da Pazar günü saat 16:00 da)
İnanılmazdı.. bebekleri düşünerek izledim.. Hepsini izleyecek vaktim yoktu ne yazık ki ama gözlerle ilgili bilmediğim bir şeyi öğrendim.
Kedilerin gözleri en önemli organlarıymış. Kornea oluşumu geç tamamlandığı için ve bu süre içinde de mikroplara açık ve korunmasız olduklarından, doğum sonrası bir kaç haftalık olana kadar gözleri kapalı kalırmış..
Gözleri açılınca da bedenlerine göre çok büyük olurmuş. Bizim sutopu büyüklüğünde gözlere sahip olmamız gibi görünürmüş.. :roflol:
Ben de o fotoları bekliyor olacağım sabırsızlıkla.. :asigim:

Bir bilgi daha kalmış aklımda.. Kedilerin ayaklarının arkasında "kalkan tüyü" denilen ve av esnasında pozisyon belirlemelerine yarayan bir tüy yapılanması oluşurmuş. Hatta bazı insan yavrularında da cenin halindeyken bu oluşuma rastlanırmış, ama doğumdan önce hemen dökülürmüş.. kedilerin ki kalıcı tabii..

Sabah gevezeliği yaptım biraz.. :utangac:

Seni de ağrıyan başından öperim nevkuşum.. Şeniz

Back
X