Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kediden benim kadar korkan biri yoktur heralde :1no2:
inan ki cnm bütün tüylerim diken diken oldu:1no2:
elimde değil kendime engel olamıyorum yolda görsem imkanım varsa yolumu değiştiriyorum o kadar yanibenneyaptımki
ayyy elim ayağım bi tuhaf oldu:bbo:
Ya.. şu 3. fotoda Junior Cindy'nin açık kalan ağzı var ya.. Yemek istiyorum.. Mümkün mü acep?
Yorgunum, sen şu nevkuşu biraz oyala da ben lüpleyeyim.. :teytey:
bu bebişlerin adı ne olucakk
Ya.. şu 3. fotoda Junior Cindy'nin açık kalan ağzı var ya.. Yemek istiyorum.. Mümkün mü acep?
Yorgunum, sen şu nevkuşu biraz oyala da ben lüpleyeyim.. :teytey:
bu bebişlerin adı ne olucakk
Yedirmem yedirmemmmm:jeyyar: Ya bir de elimdeyken bunlar bir esniyor o ağzını al hüplet valla:asigim:
Cinsiyetleri belli olsun ki yarın olabilir, ozaman koymayı düşünüyorum emmeeeehihoyyyt
Aklımda iki isim var esasen uyarsa eğer öyle olucak biri karamel diğeri lucky.
İki yavruda tüm inceleyen doktorlara göre ki daha fazla yerede danıştım bir mucize yaşamaları, mucize ismini koyman istemedim uzun ve garip işte ne bileyim onun yerine birine lucky(şanslı) ismini düşündüm, diğeride renginden ötürü karamel ama belli değil huylarına göre değiştirebilirimkaydirigubbakcemile2
Bu arada cindi jünyörun göz kapakları çok hafif aralandı daha bişey gözükmüyor ama açılacak yakındır demekk kiZaten rün gecede rüyamda kedilerin gözleri açıldı bir bakıyorum ki benbeyaz göz filan yok nasıl ağlıyorum ama kabus gördüm gene yanidelikafadulden
Ay ilahi nevkuşum yaa.. Beynini biraz rahat bırak yavrum be.. (Söyleyene bakınız, top tüfek atınız) :roflol:
Onlar birer mucize.. Pırıl pırıl açılacak gözleri..![]()
![]()
![]()
![]()
Talebimi yazıyorum: Büyüklüğünü bildiğimiz bir nesnenin yanında bebelerin fotoğrafını rica ediyorum. Canlandırmayı kolaylaştıracak..
Mailini okudum bugün çekecem.
Bu arada yorgunum sözümü tuttum yavrularsız bir rüya gördüm sabah uyandığımda parmağımı öptüm korkudan:roflol:
İşaret parmağımı kestim koptu buz aradım hastaneye gideyim dikerler dedim buz yoktu:Saruboceq:
Oyyy oyy oyyy minik burunlarını, minik patilerini yerim onların :asigim:Maşallah ya çok şekerler
Sırf uyarmak adına bile sigara almış olmanı tebrik ediyorum :roflol::roflol:
Bakınız uyarımıda ettim sigara sağlığa zararlıdır bakın özenmeyin içmeyin:roflol:
16 marttan itibari ile 7 günlük olana kadar gördüğünüz sigara paketi boyutundalardı ve inanılmaz şekilde iki misli oldular ama veteriner demişti normalden iri yavrularımız olacak diye:asigim:
![]()
![]()
öncelikle geçmiş olsun ve gözün aydın olsun diyorum.
bebişler gelmiş sonunda yorum yazmasamda zaman zaman girip bakıyordum topiğine.
baya zor günler geçirmişsin.
sanırım şu an herşey yolunda.
kediciklerin çok sevimli ve şeker.![]()
güle güle sağlıkla büyüt inşallah Şeniz
Arkadaşım çok teşekkürler evet maalesef kabus gibi 1 hafta yaşadık çok zor günler geçirdik cindy ile beraber şimdi nazarlardan sakınsın Allah'ım Cindy de yavrularımızda sağlıklı şükürler olsun:asigim:Tekrar teşekkürlerŞeniz
Barçman ablacım sen de çok sağolŞenizBadem jünyörün tek gözü bırtladı hala ona bakıyorum diğeride bırtlarmı bugün diye:roflol::asigim:![]()
Sağol canım
Ben zaten sigara içmem ki sadece arkadaşlar bilindik bişi koy ki boyutlarını anlayalım dediler ondan aldım onu koydum yoksa hiç içmedim ben sevmem öykk-tatlicadiarzu-:roflol:
Arkadaşım çok teşekkürler evet maalesef kabus gibi 1 hafta yaşadık çok zor günler geçirdik cindy ile beraber şimdi nazarlardan sakınsın Allah'ım Cindy de yavrularımızda sağlıklı şükürler olsun:asigim:Tekrar teşekkürlerŞeniz
Barçman ablacım sen de çok sağolŞenizBadem jünyörün tek gözü bırtladı hala ona bakıyorum diğeride bırtlarmı bugün diye:roflol::asigim:![]()