• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte evimizin son bebesi ''Badem ve Cindy''

Cinsiyetleri belli oldu ne demek?
Biz onları zaten junior badem ve ciny olaraktan sevip, bir dişi, bir erkek sanmıyor muyduk ki? :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Gözler konusunda, belgeselde verilen bilgi doğruymuş demek ki..

Canlandırma için örnek: bizim gözlerimizin sutopu büyüklüğünde olması gibi.. :roflol:

Hee varsayımsal olarak öyle diyorduk hatta önce cindy jünyörü eline alıp bakınca bak dişi değilse söyleme biz çoktan buna kız öbürküne oğlan dedin iyi bak iyi bak diyip durdum:roflol:

Barçman ablacım badem emliyatı olduğu gün zaten veterinerim yeni mamamızı verdi ayrıca light zaten artık bunu yiyecek hoş arada kaçıp cindynin yavru mamasını hüpletiyor.

Vette dedi zaten eee orda kitten mama dururken onu aşırır tabi diye:roflol:

Yavrunun minnak gözünü vet şıp diye açtı diğer gözünüde açtı korktum direk kapatın kapatın dedim anam cüsseye göre o gözler ne öle:roflol::roflol:

Jünyör cindy gözlerini zorlamadı çünkü açılmaya hazır değil zaten göz kapaklarını hareket ettirme kabiliyetini kazanınca onlar açıcak dedi çok sağlıklılar hatta göbüş yapmışız annemiz iyi besliyor dedi tabi yavruları tutarken cindy acayip tıslayıp hırladı:asigim:

cinsiyetleride belli oldu:sm_cool::asigim::nazar::nazar::nazar::nazar:

Adam ağzının tadını biliyor, kardeşim cokacimcoook

"Kedi şeyini görmüş yara sanmış." sözü geldi birden aklıma sırnaşık şey :roflol:

:teselli: Canım taze annem benim, oyy oyy kendi bebeydi, yavrularını kolluyo şimdi Şeniz

Bakınız uyarımıda ettim sigara sağlığa zararlıdır bakın özenmeyin içmeyin:roflol:

16 marttan itibari ile 7 günlük olana kadar gördüğünüz sigara paketi boyutundalardı ve inanılmaz şekilde iki misli oldular ama veteriner demişti normalden iri yavrularımız olacak diye:asigim::nazar::nazar::nazar:
89943610.jpg

:nazar: :nazar: :nazar:
uyku pozisyonlarını seveyim. hep böyle mi uyuyorlar nevbahar?
çok tatlılar, maşallah... Allah nazarlardan korusun.

Evet canım anneleri evde dolaşmaya çıktığı an birbirleri bulup bu şekilde uyuyorlar sarılıp ısınıyorlar yoksa iki erkekte bir gaylık söz konusu değil :roflol:

Tamamen kardeşsel yaklaşım:roflol:Ya bugün çok sevinçliyim ilk kez:asigim:

Evet canım anneleri evde dolaşmaya çıktığı an birbirleri bulup bu şekilde uyuyorlar sarılıp ısınıyorlar yoksa iki erkekte bir gaylık söz konusu değil :roflol:

hihhihi demek ikiside erkek

şimdi yeni bir önlem düşünmen gerekiyor bu delikanlılar büyüyünce cindy yine hamile kalmasın diye

kedilerde zaten öyle akraba ayrımı hiç yok

köpek cinsleri içindede birtek kangallarda ensest ilişki yok

işin iş yani nevbaharcığım

isim lucky düşünüyorsan öbürküde pati olabilir ama sadece aptalca bir öneri sen bana bakmadelikafadulden

Ablam kist çıkınca rahmi tamamen aldılar zaten otomatikman cindyde kısırlaştırılmış oldu yani:(

Erkekleride ilk yumurtalıkları düşünce kısırlaştıracaz

Hakikaten süpriz oldu ya iki erkek:asigim:

Ablam kist çıkınca rahmi tamamen aldılar zaten otomatikman cindyde kısırlaştırılmış oldu yani:(

Erkekleride ilk yumurtalıkları düşünce kısırlaştıracaz

Hakikaten süpriz oldu ya iki erkek:asigim:

ohh iyi o zaman hiç sorun kalmamışhihoyyyt

Mercan, chucky, karamel, lucky isimleri bugün itibari ile netleştirdiğim isimler akşam bizimkiler gelsin ailece konuşup kesin karara başlarız:roflol:

Bademle cindy 3 gün isimsiz gezdilerdi biz tartışıp durduğumuz için:roflol:

oyyy yerim ben bunları yaaa..kıyamam çok tatlılar maşallah..
ya şimdi bizimde geçen yıl köpeğüimiz linanın 8 bebişi olmuştu ah ahh ne güzeldi o günler...
bizimkilerde cep tlf kadarlardı resimleride var...
şimdi annelerini geçtiler maşallah..
az kalmış bu minnoşlarda kocaman olurlar...bol bol tadını çıkar öp sev kokla..
nasıl özledim o miniş hallerini bak şimdi ben...
:nazar::nazar::nazar:

bak bunlar minişlerimiz...özledim izninle ekledim...umarım kızmazsın:)
buda kızımız linamız..bebişlerin anneleri:)

:nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Yok canım niye kızayım anam bunlar hediyelik paket oyuncak gibi ya yerim ya:asigim:

Çok şekerler maşallah annemize daha maşallah 8 yavru getirmiş büyütmüş onları Şeniz

SAOL CANIMMM..EVET valla biz 6 beklerken 8 le sürpriz yaptı bize....
bir an senin minişleri görünce o günler geldi aklımada ekleyim dedim...:)

Aklın fikrin, tövbe tövbee:mymeka:

Mercan, chucky, karamel, lucky isimleri bugün itibari ile netleştirdiğim isimler akşam bizimkiler gelsin ailece konuşup kesin karara başlarız:roflol:

Bademle cindy 3 gün isimsiz gezdilerdi biz tartışıp durduğumuz için:roflol:

delikafadulden chucky'i kesin badem junior'a düşünüyorsun, değil mi söyle söyle, itiraf et! delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Aklın fikrin, tövbe tövbee:mymeka:

delikafadulden chucky'i kesin badem junior'a düşünüyorsun, değil mi söyle söyle, itiraf et! delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Şimdi şöyle ki Bir arkadaşım kendiside kkdandır ama bayadır gelmiyor halen görüşürüz devamlı Cindye herzaman çaki dedi hiç cindy demedi hatta hep derdi ki ya torunlar gelirse çaki olsun adı :roflol:Hala cindy ye çakim der:asigim: Cindy jünyora düşündüm o yüzden dezzesi isim anası ossun deyin mercan ismide gözlerini ilk gördüğüm an badem jünyöre düşündüm.

Cindy jünyor için; chucky ve ya karamel
Badem jünyör için; lucky veya mercan

Fikirlerimiz açıktır akşam aile kavgası yaşanacaktır:roflol:

Şimdi şöyle ki Bir arkadaşım kendiside kkdandır ama bayadır gelmiyor halen görüşürüz devamlı Cindye herzaman çaki dedi hiç cindy demedi hatta hep derdi ki ya torunlar gelirse çaki olsun adı :roflol:Hala cindy ye çakim der:asigim: Cindy jünyora düşündüm o yüzden dezzesi isim anası ossun deyin mercan ismide gözlerini ilk gördüğüm an badem jünyöre düşündüm.

Cindy jünyor için; chucky ve ya karamel
Badem jünyör için; lucky veya mercan

Fikirlerimiz açıktır akşam aile kavgası yaşanacaktır:roflol:

:uhm: tabii bakış açısı farklı olabilir :uhm: tüy rengi falan diyeceğim ama surata bakınca badem junior chucky ye cuk oturuyor :roflol: aman sonra ikisinden birine chucky diyip de geceleri kabus görme de, baştan pazarlık yapalım biz :roflol:

:uhm: tabii bakış açısı farklı olabilir :uhm: tüy rengi falan diyeceğim ama surata bakınca badem junior chucky ye cuk oturuyor :roflol: aman sonra ikisinden birine chucky diyip de geceleri kabus görme de, baştan pazarlık yapalım biz :roflol:

Yok kabus görmeme konusunda söz veremem:roflol::roflol:

Gözü ilk kez bugün açılan Badem jünyör:asigim:

33762517.jpg

38814637.jpg

57432840.jpg

oyyyyyy oyyyyy oyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ayyyyy ayyyyyyyy ayyyyyyyyyya yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben yine otomatik moda geçtim bi süre böyle devam ederimmmm :utangac:

yerim ben senin açık gözlülüğünü, minik oğlan Şeniz :asigim: ay bakışlara da bakınnn cokacimcoook Şeniz cokacimcoook
tütüütütütütü :nazar: :nazar: :nazar:

son fotoda,sanki nev sana bakıp "anane" "babanne" sana " annane, babanne" diyebilir miyim der gibi bakıyor :roflol: :roflol: :roflol: :nazar:

Son düzenleme:
Back
X