• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte evimizin son bebesi ''Badem ve Cindy''

Ahhh aşka bak ya... :nazar: :asigim:

"Çocuk yakınlaştırır" derler ya.. demek ki buymuş.. yerimseniben

99122168.jpg

47998259.jpg

20442891.jpg

Efenim sorular geliyor eleştiriler geliyor neden buraya foto eklenmiyor diye emme velakin Badem'in tüyler uzayıncaya kadar asla ve de asla foto yok:roflol:

Bademin traştan bikaç gün öncesi cindyninde son çekilmiş hallerinden derlemelerdelikafadulden

Bunlar nasıl gözler... Nasıl bakışlar..
Başından beri alışamadım gitti.. Her defasında hayran hayran bakıyorum.. Biri oturmuş, itinayla çizmiş..

:asigim: :nazar:

Şekerlerim yaa sırnaşık şey Cin gibi bakıyor tipsizler kaydirigubbakcemile3 Fena halde ısırasım var :1rolleyes:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

20442891.jpg

Efenim sorular geliyor eleştiriler geliyor neden buraya foto eklenmiyor diye emme velakin Badem'in tüyler uzayıncaya kadar asla ve de asla foto yok:roflol:

Bademin traştan bikaç gün öncesi cindyninde son çekilmiş hallerinden derlemelerdelikafadulden

Ya Cindy'min bakışlarına bakın yaa :asigim: Badem de gençlik fotolarıyla övünen ihtiyarlar gibi oldu hee :roflol: :tomato: kaydirigubbakcemile3 Ben Badem'in kepek aman tüy sorununu tamamen unutmuştum :teselli:

Ya Cindy'min bakışlarına bakın yaa :asigim: Badem de gençlik fotolarıyla övünen ihtiyarlar gibi oldu hee :roflol: :tomato: kaydirigubbakcemile3 Ben Badem'in kepek aman tüy sorununu tamamen unutmuştum :teselli:

Nasıl unutursun nan ilk sana attıydım o halini:çok üzgünüm::dilcikar:

delikafadulden nasıl da özlemişim ebeveynleri :asigim:
çok tatlılar çok...
şimdi bebişlerin bakışlar geldi de gözümün önüne, bunlar büyüdükçe bakışları da mı değişiyor ne :uhm: daha bi anlam dolu bakıyorlar sanki...

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: boncuklarını dağıtıp ağır abi Bulut a uğrayacağım şimdi... kaydirigubbakcemile4

arayı çok açma nevim. içimdeki hüsoyu uyandırma kötükedihüso

delikafadulden nasıl da özlemişim ebeveynleri :asigim:
çok tatlılar çok...
şimdi bebişlerin bakışlar geldi de gözümün önüne, bunlar büyüdükçe bakışları da mı değişiyor ne :uhm: daha bi anlam dolu bakıyorlar sanki...

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: boncuklarını dağıtıp ağır abi Bulut a uğrayacağım şimdi... kaydirigubbakcemile4

arayı çok açma nevim. içimdeki hüsoyu uyandırma kötükedihüso

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu arada yorgun yufkam avartarını yeni gördüm:sm_cool:

İki aşna fişneyi odada yalnız yakaladım efendim:roflol::jeyyar::jeyyar:

Buyrun basılma anlarıdelikafadulden:nazar:delikafadulden

:asigim::asigim:​

69865866.jpg

:roflol::tomato::roflol:​

Pis paparazzi rahat bıraksana miniklerimi be :mymeka: Sizi gidi fırsatçılar siziiii sırnaşık şey

:roflol: Uyuyor numarası da yaparlarmış kaydirigubbakcemile3 Nan Nev, korkulur senden, özel hayat falan kalmamış bizimkilerde kaydirigubbakcemile3

Badem'in bakışından tırsacaktım ki, Cindy'nin o sana sayfalarca ..... bakışı karşısında dondum kaldım :1shok: Bence sen kaç bir taraflara kaydirigubbakcemile4

kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Çok iyi iş çıkarmışsın yine yaa, ayy çifte kumrularım benim Şeniz :nazar: :nazar:

kaydirigubbakcemile3

ne fesatsınız arkadaşlar. badem üşümüş, cindy de onu ısıtmaya çalışıyor.

:utangac: sokakta görmüştüm bir kere, pek benzemiyordu buna.

ısıtıyor, ısıtıyor, ben abladım a.s

-tatlicadiarzu-

:roflol: Uyuyor numarası da yaparlarmış kaydirigubbakcemile3 Nan Nev, korkulur senden, özel hayat falan kalmamış bizimkilerde kaydirigubbakcemile3

Badem'in bakışından tırsacaktım ki, Cindy'nin o sana sayfalarca ..... bakışı karşısında dondum kaldım :1shok: Bence sen kaç bir taraflara kaydirigubbakcemile4

kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Çok iyi iş çıkarmışsın yine yaa, ayy çifte kumrularım benim Şeniz :nazar: :nazar:

Aman be siz fotoğraf istersiniz olan hep bana olur ya:dilcikar:laelaelaelaelae

kaydirigubbakcemile3

ne fesatsınız arkadaşlar. badem üşümüş, cindy de onu ısıtmaya çalışıyor.

:utangac: sokakta görmüştüm bir kere, pek benzemiyordu buna.

ısıtıyor, ısıtıyor, ben abladım a.s

-tatlicadiarzu-

Naadar doğru düşünmüşsün bambicim efferim sağa-tatlicadiarzu-

Hay Allahım yaaa
Bunlar resmen koyun koyuna.. :nazar:
Süper çekmişsin süpeeer nevkuşum.. :asigim:

Aman be siz fotoğraf istersiniz olan hep bana olur ya:dilcikar:laelaelaelaelae

Naadar doğru düşünmüşsün bambicim efferim sağa-tatlicadiarzu-

Nan :teselli: gel bakim yamacıma, alınma nen hemen Şeniz Sen olmasan bize günün tüm sinirini, yorgunluğunu kim unutturacak; kim multivitamin desteği yapacak, he :mymeka: Hem bi' kere cimri olmak hiç iyi bir özellik değildir, böyle mutluluk kaynağı görüntülerin olup paylaşmayanın yatacak, uçacak yeri yokmuş öbür tarafta -tatlicadiarzu-

Nan :teselli: gel bakim yamacıma, alınma nen hemen Şeniz Sen olmasan bize günün tüm sinirini, yorgunluğunu kim unutturacak; kim multivitamin desteği yapacak, he :mymeka: Hem bi' kere cimri olmak hiç iyi bir özellik değildir, böyle mutluluk kaynağı görüntülerin olup paylaşmayanın yatacak, uçacak yeri yokmuş öbür tarafta -tatlicadiarzu-

sırnaşık şeysırnaşık şeyTamam örtmeim bişey demedik ki yahusırnaşık şey:asigim:

Back
X