Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
Efenim sorular geliyor eleştiriler geliyor neden buraya foto eklenmiyor diye emme velakin Badem'in tüyler uzayıncaya kadar asla ve de asla foto yok:roflol:
Bademin traştan bikaç gün öncesi cindyninde son çekilmiş hallerinden derlemelerdelikafadulden
Ya Cindy'min bakışlarına bakın yaa :asigim: Badem de gençlik fotolarıyla övünen ihtiyarlar gibi oldu hee :roflol: :tomato: kaydirigubbakcemile3 Ben Badem'in kepek aman tüy sorununu tamamen unutmuştum :teselli:
Nasıl unutursun nan ilk sana attıydım o halini:çok üzgünüm::dilcikar:
delikafadulden nasıl da özlemişim ebeveynleri :asigim:
çok tatlılar çok...
şimdi bebişlerin bakışlar geldi de gözümün önüne, bunlar büyüdükçe bakışları da mı değişiyor ne :uhm: daha bi anlam dolu bakıyorlar sanki...
boncuklarını dağıtıp ağır abi Bulut a uğrayacağım şimdi...
arayı çok açma nevim. içimdeki hüsoyu uyandırma kötükedihüso
Pis paparazzi rahat bıraksana miniklerimi be :mymeka: Sizi gidi fırsatçılar siziiii sırnaşık şey
Ben bişey yapmadım ya tesadüfen geçerken gördümdelikafadulden:tomato:
:roflol: Uyuyor numarası da yaparlarmış kaydirigubbakcemile3 Nan Nev, korkulur senden, özel hayat falan kalmamış bizimkilerde kaydirigubbakcemile3
Badem'in bakışından tırsacaktım ki, Cindy'nin o sana sayfalarca ..... bakışı karşısında dondum kaldım :1shok: Bence sen kaç bir taraflara
kaydirigubbakcemile3 :roflol:
Çok iyi iş çıkarmışsın yine yaa, ayy çifte kumrularım benim Şeniz![]()
![]()
kaydirigubbakcemile3
ne fesatsınız arkadaşlar. badem üşümüş, cindy de onu ısıtmaya çalışıyor.
sokakta görmüştüm bir kere, pek benzemiyordu buna.
ısıtıyor, ısıtıyor, ben abladım a.s
-tatlicadiarzu-
Aman be siz fotoğraf istersiniz olan hep bana olur ya:dilcikar:laelaelaelaelae
Naadar doğru düşünmüşsün bambicim efferim sağa-tatlicadiarzu-
Nan :teselli: gel bakim yamacıma, alınma nen hemen Şeniz Sen olmasan bize günün tüm sinirini, yorgunluğunu kim unutturacak; kim multivitamin desteği yapacak, he :mymeka: Hem bi' kere cimri olmak hiç iyi bir özellik değildir, böyle mutluluk kaynağı görüntülerin olup paylaşmayanın yatacak, uçacak yeri yokmuş öbür tarafta -tatlicadiarzu-