• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte gerçek mucize, bulut83 hamile..

Rabbim ol der ve olur .. olmazlari oldurur .. bitti dedigimiz yerde hersey yeni basliyor der .. mucizesini gonderiverir... yeterki biz umit kesmeyelim .. yeterki hep isteyelim .. inan suan agliyorum dunyanin en buyuk mucizesi bir damla spermden bir ymurtadann meydana gelen bir canli ... daha baska buyuk bir mucize olabilirmi ... allahim dileyen isteyen herkese versin en kisa zamanda .. seninde yavrunu saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim ... suan sevincten ucuyorsundur .. allahim tamamina erdirsin bu sevincini yarida birakmasin insallah ..

Tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin. Darısı başımıza inşallah.....
Tedaviden bu kadar bunalan ve 3 olumsuz tüp bebek deneyen biri olarak ne kadar güzel bişeydir hiç beklemediğin bir anda normal yolla hamile kaldığını öğrenmek. Rabbim bizlere de nasip eder inşallah...

Benım canım dostlarım benı yanlız bırakmadıĞınız ıÇın bu mutluluĞamada ortak oldunuz...tekrar tekrar rabbım razı olsun sızlerden....ınŞallah rabbım kucaĞıma alıp koklamayıda nasıp eder...hepımıze...anlatılmaz bır duygu..rabbım hepınıze nasıp etsın ınŞallah....

KIZLAR ACISIYLA TATLISIYLA SİZLERLE GÜZEL GÜNLER GEÇİRDİK....HEP BENİM YANIMDA OLDUNUZ BENİM CANIM DOSTLARIM...İNŞALLAH SİZLERE DAHA SONRA HİKAYEMİ ANLATACAĞIM...RABBİMİN MUCİZESİ BU OLSA GEREK...BENİ TANIYAN ARKADAŞLAR BİLİR BEN 5 YILLIK EVLİYİM 3 BAŞARISIZ AŞILAMA VE 1 TÜP BEBEK GEÇİRDİM....VEEEEEEEE ARLIK ADETİMDE DOKTORA GİDİP 2. TÜP BEBEK İÇİN GİTMİŞTİK DOKTORUM BANA OCAK ADETİNDE GEL KISA PROTOKOLLE BAŞLAYALIM DİYORDU..BEM EN SON 19 ARALIKTA ADET GÖRMÜŞTÜM...ADET OLMAYI BEKLİYORDUM..TEDAVİYE BAŞLAMAK İÇİN ...1 HAFTAYA YAKIN ZAMANDIRDA ADETİM GECİKTİ...BU SABAH EVDEN ÇIKTIM ÜMİTSİZ BİR ŞEKİLDE KAN TESTİ VERDİM..VEEEEEEEEEEEEEE BETA HCG 1247 ÇIKTI İNANAMADIM HASTANEDE AĞLADIM GÖZ YAŞLARIMA HAKİM OLAMADIM...DİREK DOKTORUMN O DASINA GİDİP BEN HAMİLEYİM NE YAPMAM GEREK DEDİM GÖZ YAŞLARI İÇİNDE MUTLULUKTAN..HEMEN ULTRASONA ALDI..ÖNCE GEÇMİŞİ ANLATTIM..VEEEEEEE BANAULTRASONDA GÖZÜN AYDINNNNNNNNNNNNNNNNN
HAMİLESİN DEDİ...NASIL MUTLU OLDUM HAYAT DURDU BENİM İÇİN....HİÇ AKLIMA GELMEZDİ BİRGÜN BUNLARI YAZACAĞIM ARKADAŞLAR....ONUN İÇİN RABBİMDEN HİÇBİRZAMAN ÜMİT KESİLMEZ ONA SIĞINALIM...BEBEĞİM ŞUAN 1 AYLIKMIŞ MAAŞALLAHHHHHHHHH RABBİM NAZARLARDAN SAKLASIN İNALLAH...SORUNSUZ 9 AY GEÇİRİP BEBEĞİME KAVUŞURUM..İSTEYEN HERKES CANLARIM...YAAAAAAAAAAAAA ARTIK BENDE ANNEYİM RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUNNNNNNNNNNNNNNN......:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:[/QUOTE

Allah tamamına erdirsin.senin adına çok sevindim.bende senin gibiyim.sonumda aynı olur işallah.çok duygulandım.sizdeki problem neydi ayrıca merak ettim

BULUTCUM, nasıl sevindim anlatamam. Yeni bir umut oldun bizler için. Rabbim nazarlardan korusun, bebeğini sağlıkla kucağını almayı nasip etsin. Aramızdan hamile olarak seni gönderdik şükürler olsun. Kimisi bana kızabilir ama bizim gibi zorluklarla, tırnaklarıyla kazıyarak hamileliklerini ellerine alanlar daha farklı gibime geliyorlar. Ne olur Allahım bizlere de nasip et bugünleri, emeklerimizi vesile kıl. Bizlerede dualarında yer ver. Tekrar çok tebrik ediyorum.

canım inşallah evet bizler zor kazananlar olduğumuz için bizlerin bebekleri daha farklı..kızmaya kimsenin hakkı yok çeken bilir...tabi herkesin bebeği kendine kıymetlidir....inşallah herkes bu duyguyu hayırlısıyla tadar....

ıNŞALLLAH BıRDE PIT PIT ATAN KABıNıN SESıNı DUYSAM HAYIRLISYLA ŞUAN DAHA KÜÇÜK 4 HAFTALIKMIŞ...RABBıM ıNŞALLAH HERKESLERE NASıP EDER...

cok cok cok tebrık ederım canım hayırlısıyla saglıkla 9ay gecır ve kucagına al yavrunu,mucızenı.allah tamamına erdırsın ıns

Bulutcum hamileligin hayirli olsun canim Allah tamamina erdirsin...yazini bir kac gun once okuyunca gozlerim dolmustu cocuk isteyenlere umut oluyor boyle seyler okumak...Ve Allah'im senin basina gelen mucizeyi bana da yasatti bugun kendiligimden halime kaldigimi ogrendim hislerini cok iyi anliyorum...Rabbim isteyen herkese nasip etsin herkes icin dua ediyorum..Sukurler olsun yarabbim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: Kizlar umudunuzu kaybetmeyin rabbim oyle buyuk ki en olmaz deginizde size mucizesini gonderiyor..herseyin hayirlisini O bilir, ve inaniyorum bu bizler icin bir sinav insallah herkes iyi gecer bu sinavdan..Bir sey okumustum internette bilmiyorum belki de bu forum da, paylasmak istedim.Bir gun Peygambere (galiba Hz. Yakuptu peygamberin adini tam hatirlamiyorum) bir cift gelir ve cocuklari olmadigini soyler, ondan ogrenmek istedikleri acaba bir gun anne baba olup olmayacaklaridir.Rabbim, Peygamber araciligiyla bu cifte hicbir zaman cocuk sahibi olamayacaklarini bildirir.Aradan seneler gecer ve ayni cift bir gun Peygamberin karsisina cikar yanlarinda cocuklariyla.Peygamber sasirir gordugune, Rabbim der ki ben bu kullarima bir evlat bahsettim cunku hic bir zaman benden umut kesmediler..iste arkadaslar nolur siz de umudunuzu yitirmeyen lutfen, Allah hepimizin hakkinda hayirli olani biliyor ve insallah sizlere de hayirli evlatlar gonderecek:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Evet canlarım rabbimden hiç bir zaman ümit kesilmez..bizlerde düştük yeri geldi umutsuzluklara ama kendimize gelip yine rabbime sığındık....çünkü o ndan başka gidecek kimsemiz yok...rabbim bu mutlulukları herkeslere nasip etsin...öyle bereketli bir aydayızki..hamilelerimiz çoğalıyor maşallah...inşallah rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatla<r verir...aminnnnnnnnnnnnn

Back
X