• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte gerçek mucize, bulut83 hamile..

slm
enimde esimde robertson translokasyon var yani bi kromozom hastaligi
doktorlar cocugunuz olmaz olsada ya dusurursun yada asiri derecede ozurlu bi bebegin olur dediler
ve ben 2 senedir hic hamile bile kalmadim
hamile kalma duygusunu bile yasamadim hic onu yasamak icin bile tum dunyayi durdururdum
ama hic umudumu kesmiyorum
biliyorum bigin bende boyle bi mesaj yazicam bu foruma
biliyorum benimde bi bebegim olucak cunku allah hicbi kulunu boyle birakmaz
ondan hic umudumu kesmiycem hep dua edicem
hz meryemi erkeksiz hamile birakan rabbim biliyorum banada bi can verecek
banada bi bebek anne diycek
verende o alanda
tek yaratan o
rabbim biliyorum bende bi gun boyle bi mesaj aticam bu foruma
dualarinizda benide unutmayin...

amin canım 12 yıldır bende bekliyorum allah büyük bizde yazarız birgün inşallah
:1hug:

Canlarım benım hepınızden gÜzel dualarınız ıÇın allah razı olsun ..ınŞallah sorunsuz 9 ay geÇırıp bebeĞımı kucaĞıma alırım...darısı tÜm ısteyenlerın baŞına....

aaa cok şaşırdımm
baktım baltım acaba bizim bulutmu dedim
tabi birebir sohbete girmeseyte bizim sayfadan tanıyorum senii
çok mutlu oldumm rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahh
bak senden erkek bekliyorum tamammıı

KISSS DÜNÜRÜM SENİ BURDANDA KUTLUYAYIM CANIM BENİM ALLAH TAMAMINADA ERDİRSİN İNŞALLAH DARISI BENİM GİBİBBEKLİYENLERİNDE BAŞINA :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
BURDADA dANSÖZ OYNATAYIM BARİ zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
magiadancantes168rn4.gif
magiadancantes168rn4.gif
magiadancantes168rn4.gif
magiadancantes168rn4.gif
magiadancantes168rn4.gif

masallah...........barekellah.................cok guzel ne guzel bı haber yaaaaaaaa.........rabbım sevındırdı canım bak ruyan cıktı ...........cok guzel cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk............tamamına er ınşşşşşşşşşhihoyyyt

hayırlı olsun tebrikler. darısı benim ve tüm isteyenlerin başına olsun.ben de 2 tane düşük yaptım.çok kötü bir duygu.ben de bekliyorum şimdi ama korunmasak da olmuyor. doktordan randevu aldım.inşallah ben de enkısa zamanda hamileyim diye burdan bağıra bağıra yazmayı allahım nasip etsin.tekrar tebrikler.

:nazar::nazar:Allahim hic ummadiginiz zamanda vermis ne güzel süpriz olmus gözünüz aydin ,allahim hayirli hamilelikler ve evlatlar nasip etsin size ve tüm isteyenlere :nazar::nazar:

bulut canımmm çok ama çok sevindimmmmmmmm......
tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin canım benim....o kadar soruyordunn bak mucizen kendiliğinden geldi...inanki kendime ne kadar sevindiysem sana da o kadar sevindim.......

allahım tamamına erdirsin canım.... hayırlı evlat olsun....

Maaşallah sübhanallah canım benim bulut..... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.... dün gece hepiniz için dualar edip Meryem suresi okudum inşallah rabbim bizide sevindirir seninki gibi bir mucize verir.... Amiiiiiiiinnnnn ..... Kooooocamaaaaaan tebrikler güzelim.....

bulutcum tebrik ederim canım çok sevindim
Allahım hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip eder ihşallah

Bulutçum canım benim haberini şimdi okudum...Nasıl mutlu oldum anlatamam...Valla şimdi ne yazacağımı bilemiyorum.Allah sağlıkla kucağına aldırsın...Ben sana ne demiştim seni rahatlamış gördüm hamile kalacaksın öyle hissediyorum diye...Allah inşallah sağlıkla kucağına alacağın günleride göstersin kardeşim...Seni ve eşini çok tebrik ediyorum...

bulutcuğum canım benim şükürler olsun canım benim gözün aydın işte gerçek mucize buna derler rabbbime şükürler olsun dualarını ve dualarımızı geri çevirmez rabbim hiç bir zaman yeterki içten edilsin kalpten edilsin canım benim rabbim tamamına erdirsin herşeyin gerçekten bir zamanı varmış canım bayanssulusmile

canimm cok sevinim gozun aydin allahim kucaginada almayi nasip eder insallahhh dularinda bizleri unutma canim* kendine ve bebegine iyi bak

Back
X