Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ALLAH ım sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin
bu yolda uğraş verenlerin tek hayalidir sanırım doktora gitmeden hamile kalmak ne güzell mucizen gerçekleşmişş ALLAH ım tamamına erdirsin inşşş
gözünüzz aydınnn olsunnn darısı bizlerr inşşş
canım sayfandan da tebrik edimm
kedersizin topiği hepimize uğur getirecek inşallah
Allahın izniyle bebişlerimiz gelecek
hala inanamıyorum
birlikte başlicaktık tedaviye
bebişini sağlıkla kucağına almayı Rabbim nasip etsin
bulutum canım arkadaşım nasıl sevindim bi bilsen. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah. Rabbim ne kadar büyük tam tedaviye başlayacakken seni yormadan mucizeni verdi. tekrardan tebrik ederim canım. yüzün hep gülsün...
Amın canlarım amın...rabbım onun kokusunu duymayı kucaĞıma alıp doya doya sevmeyıde nasıp eder ınŞallah...herkeslere ınŞallah....ınanınkı hep dualarımdasınız canlarım....
canım benim...... nasıl sevindim anlatamam...... gözün aydın gülüm ..rabbim tamamına erdirsin inşallah............gelincik ve nzmyhn kaldı inanamıyorum... geçen temmuzdan bu temmuza inşallah hamile kalmayan kimse kalmıcak bizim topikten...............
Canım BULUT'çum gözün aydın canım, çok sevindim çooooook... Allah tamamına erdirsin inşallah... Ama biliyorum ki, sen hiç umudunu kaybetmedin ve kalbinin bir yanı doğal yoldan olcak diyordu, bu uğurda çok dua ettin, çok dualar aldın... Maşallah sana ve bebişine.... Kucağına aldığın günleri de görcez inşallah canım.. Kendine iyi bak.. öptüm....
bulutum bulutum ahhhh bulutum..............................
Allahım bu ne güzel bir lutüf........................yarabbi sen ne büyüksün...................sen nelere kadirsin.......................
canım ben bugün yeterince doping aldım sayende.................keşke dün haberim olsaydı yaaaa......................nasıl sevindim anlatamam...................................bu başka bir sevinç.................sanki kız kardeşim, canım, sanki ben almışım gibi bu haberi........................
Rabbim sizi dahada sevindirsin inş.kucagına aldıgın günleride görürsün Onun izniyle...............