işte güzeller güzeli pamuğum

eda_deu

evli mutlu kız annesi adayı
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
431
14
118
birsüredir kedi arıyordum sonunda buldummm .

babası iran annesi chinchilla kedisi

işte buda benim güzel oğlum

gerçekten çok güzel bir hayvan mutlu mesut yaşamanız dileğiyle

çok teşekkürler bakmaya doyamıyorum geldğinden beri

daha 10 aylık önümüzde uzun yıllar var pamuğumla

Maşallah. Ömür boyu sizinle olur inşallah. Umarım iki yaramazlık yaptı yada kendini sevdirmiyor diye kedinizi bırakmazsınız.

kendini sevdiriyo çokda uslu ayrıca ben bırakmam onu hiçbiryere öyle insanlardan değilim !

ayyy yerim yaa çok tatlı maşallah normalde kedilerle pek aram yoktur ama bu çok çekici bi kediii

maşallah cnm bembeyaz inşallah hiç ayrılmazsınız oğluşunla

mahşallah tam pamuk

yerim seni pamuuuuuuuk:90:

hiç ayrılmayın uzun yıllar sizinle olur inşallah

çok sağolunn inşallah bi ömür benimle küçük prensim

Son düzenleme:
oyy çok güzelsin sen maşallah boncuk seni artık hiç terkedilmiycek inşallah.aradığın zaman hatırlıyorum nerden buldun vs bizi bilgilendirir misin?

ücretsiz sahiplendirme sitelerinden birinde izmir ilanlarını hergün aksatmadan takip ettim çünkü ilan verildikten sonra 1 saat içinde yuvalanıyor böyle güzel kediler . bende hemen aradım tüy döktüğü için vermek istiyorlarmış tüm aksesuarlarıyla birlikte gittim aldım çok mutluyuz ilk gün biraz zorlandı ama şimdi koşup oynuyoruz birlikte uyuyoruz tüyde dökmüyo aşırı bi şekilde elinme mıncıklarsan biraz döküyor oda hiç srun değil bnm için aşıları tam zaten

ismini ne koydun? pamuk ismi galiba...
bende iran kedisi almayi düsünüyorum, melez iran kediside hosmus

Son düzenleme:

tahmin ettim ücretsiz sahiplendiğinizi ondan sormak istedim hem çok güzel bi hayır işlediniz hemde dünyalar güzeli bir kediniz oldu o petshoplardan sağlıksız kedilere okadarr para verip bu ticaretin devam etmesine gerek yok sabredince cins sağlıklı ve çokta güzel kediler edinilebiliyor bunun en güzel örneği karşımızda pamuk sizi tebrik ediyorum sabredip petshop tuzağına düşmediğiniz bu güzel kediye evinizi yatağnzı en önemlisi kalbinizi açtığınız için.eminim pamuk artık çok mutlu ve huzurlu bir ömür geçiricek.insan bakmaya doyamıyor.tüy sorunu içinde çareler var hergün taramak yada tüy toplama bantları gibi onun verdiği mutluluğun yanında hiçbişidir tüy sorunu eminim.çok bakımlı görünüyor gerçekten.mutluluklar dilerim ikinizede

uzun zamandır takip ediyorum birçok siteden sabredince biraz oluyor herşey . petshoplarada baktım bakmadım değil ama ben onların bi fiyatı olmadığını düşünüyorum onları yaratan allahım sokak kedilerinide yaratmış hepsi ayrı güzellikte sokak kediside baktım yıllarca bnm için hepsi aynı melek kedi almak isteyenlerde lütfen petshoplardan almasın tasmalarında yazan fiyatlardan habersiz ve çok mutsuzlar

kediniz cok guzelmis gercekten insanin sarilasi sevesi minciklayasi geliyor
ama 3 bacagi olan, veya gozleri gormeyen, veya tuyleri boyle guzel olmayan kediciklere kimse bakmak istemiyor herkes cins olsun veya en azindan guzel gorunsun istiyor ben de buna uzuluyorum iste....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…