:) canımm, bebeğine kavuşacağın için bayağı heyecanlısın hepimizin yaşadığı gibi belki de bu yüzden bu listeyi biraz uzun tuttun.. aman yeter mi, az mı gelir, şunu da koysam mı gibi şeyleri hepimiz içimizden geçirmişizdir... ama çok yersiz kaygılarmış.. hastaneye gidecek şeyler bellidir zaten.. bebeğinin ve senin ihtiyaçlarını çok güzel listelemişsin ama bunların miktarını azalt.. yoksa bi eksik yok listende.. sadece fazla fazla var... bi kaç takım eksilt... ancak yük olur sonradan sana.... hayırlı doğumlar...
bideeeeeeee başlıga eksigim var mı yazmış ayyy ne güldüm yaaa.abartılı olmuş canım...evinde giydirirsin o yazdıklarını
valla sezaryenli 22 önce dogum yaptım 34 saat soonra taburcu ettıler hastane gecelıgını çıkartıp gıydıgım pijamalatımla eve geldım bebekte aynı kıyafetıyle geldı sadece bez veagız bezlerını kullandık belkı senınkı kusar bıraz tedbır yeterlı sankı sen bıraz fazlamı tedbırlısın bıberon ne demek emzırmıcenmı o mınıcıkı sentetık mamalarlamı büyütecen süt piskolojıkmen kendını hazırlarsan daha çabuk gelırmıs çıkart o bıboronu çantadan hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?