• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işte kapı işte sapı

olurda

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
191
10
18
35
İstanbul
Eşiniz size ufak bir tartışmada işte kapı işte sapı dese siz de gitmeye kalksanız..ama eşiniz kahvaltı yap nereye gidersen git diyip kahvaltı hazırlasa, üstüne de sizinle oturup konuşa bak sinirliyken üstüme gelme falan filan uuzun uzun anlatsa..sonra peşinizde it gibi hiç ayrılmasa, uyurken bile elinizi tutsa, bir an bile sarılmayı bırakmasa, begendiğiniz saati alsa, kargonuzu bile almaya gitse, sonra üstünüze titrese, ama siz çok kırılsanız. içinizden bu lafı atamazsanız naparsınız.
ama bunların hepsi şu olaydan sonra oldu;
1. bizim hiçbir özel günümüz ağız tadıyla geçmez. hatta sonraki günler işkence gibidir. eşimle nette birşeye takılırken aaa çiçek bunumu alcaksın deseniz eşinizde sinirlenip bu nedir ya ben böyle kahır görmedim diyip yanınızdan gitse alnınızdan iterek. 5 dk sonra gelse sarılmaya çalışsa.
2. sonra siz sinirden - çünkü sırf şaka amaçllı söylenmiş bişi- konuşmak istemeseniz.
3. duş alıyorsunuz. ev sıcaklıgı cok değil..ama eşinizin size sarılara uyuyacağını düşünüyorsunuz. bu yüzden cok kalın giyinmeyip sadece atletle yatsanız, eşinizde size sarılmayıp kalın giyinn dese, ama siz inat edip giymeseniz. oda kıcını dönüp yatsa.
4. ertesi gün hasta olsanızi, yataktan kalkamasanız, bu durumda eşiniz suratına bile bakmasa, kendi düşen ağlayıp diyip dursa..size bir şefkat göstermse. sonra da burası ana ocağı değil nazını orada yap dese..

bunlarla başlayan tartışma büyüdü..

smdi siz esınızın nette begenıp almak ıstedıgı cicegi kucumsedınızmı? ben mı yanlıs anladım.
her atletle yatmak 'bana sarıl' mesajı verıosa vala bende koca bi odunum ozmn.
yöntemlerinizi tavırlarınızı cok itici ve kaprisli buldum.eşinize katılıyorum ben boyle kahır gormedım:37:

Eşiniz size ufak bir tartışmada işte kapı işte sapı dese siz de gitmeye kalksanız..ama eşiniz kahvaltı yap nereye gidersen git diyip kahvaltı hazırlasa, üstüne de sizinle oturup konuşa bak sinirliyken üstüme gelme falan filan uuzun uzun anlatsa..sonra peşinizde it gibi hiç ayrılmasa, uyurken bile elinizi tutsa, bir an bile sarılmayı bırakmasa, begendiğiniz saati alsa, kargonuzu bile almaya gitse, sonra üstünüze titrese, ama siz çok kırılsanız. içinizden bu lafı atamazsanız naparsınız.
ama bunların hepsi şu olaydan sonra oldu;
1. bizim hiçbir özel günümüz ağız tadıyla geçmez. hatta sonraki günler işkence gibidir. eşimle nette birşeye takılırken aaa çiçek bunumu alcaksın deseniz eşinizde sinirlenip bu nedir ya ben böyle kahır görmedim diyip yanınızdan gitse alnınızdan iterek. 5 dk sonra gelse sarılmaya çalışsa.
2. sonra siz sinirden - çünkü sırf şaka amaçllı söylenmiş bişi- konuşmak istemeseniz.
3. duş alıyorsunuz. ev sıcaklıgı cok değil..ama eşinizin size sarılara uyuyacağını düşünüyorsunuz. bu yüzden cok kalın giyinmeyip sadece atletle yatsanız, eşinizde size sarılmayıp kalın giyinn dese, ama siz inat edip giymeseniz. oda kıcını dönüp yatsa.
4. ertesi gün hasta olsanızi, yataktan kalkamasanız, bu durumda eşiniz suratına bile bakmasa, kendi düşen ağlayıp diyip dursa..size bir şefkat göstermse. sonra da burası ana ocağı değil nazını orada yap dese..

bunlarla başlayan tartışma büyüdü..

1. İşte kapı işte sapı dese o sapı... neyse. Çıkar giderim ya, hani sonra barışacak bile olsam restini görürüm.

2. Sinirliyken üste gitmeme konusunu anlayabilirim. Ben de öyleyim, çok sinirlenirsem kıracak şekilde konuşabiliyorum. O yüzden de "üstüme gelme, iki dk dur" derim kiminle tartışıyorsam. Sakinleşir öyle devam ederim.

3. Sarılarak uyumayı siz düşünmüşsünüz, eşiniz değil. Belki o gece istemiyordu sarılmayı, rahat rahat uyumak istiyordu. Size de bunu belirttikten sonra inat etmeniz gereksizmiş diye düşünüyorum, sonuçta olan size olmuş. Evet kendiniz düşmüşsünüz o anlamda. Ama nazını ana ocağında yap demesi de kaba.

Hayr nette baska birseye bakıyorduk o sırada kenarda reklamda cicek cıktı, yoksa esim cicek filan almaz.
Esim normalde yatarken pijama giymemi sevmez.kendinin bana kazandırdıgı alıskanlık.

sorunsuz evlılık yokkı ama...onemlı olan konusarak anlasmak..

Biliyrm mükemmel değildi..eşimin çok keskin çıkışları var..işte kapı işte sapı gibi..en son söyleyeceği lafı en başta söylüyor..sonra siniri geçince gül gibi geçinelim işte diyor..ama hepsi siniri geçince..

Kaç yaşlarındasınız, ne kadarlık evlisiniz ve ne zamandır tanışıyorsunuz.

Bunlar çok komik ve küçük problemler.. Sanırım birbirinize henüz alışamadınız veya tam olgunlaşamadınız. İkiniz de ailelerinizin sıcak yuvalarından çıkıp evlilik yoluna girdiniz. Bir şeyleri alttan almak zor geliyor. Çocuk yaştasınız.

en azından burdan böyle duruyor.:ssz:

Sevgi beklemek bu kadar kötü bir şey mi anlamıyorum.Eşiniz sevginize karşılık vermiyor belki de sevgiye olan ihtiyacınızı belirtme şeklinizi şımarıklık olarak buluyor.Biraz odun gibi geldi kusura bakmayın.Karşılıklı konuşmayı deneyin eşiniz tavırlardan anlamıyor.Atletle yatmak yerine bugün sana sarılarak uyumak istiyorum diyin.

ben ortada problem göremedim evlisiniz sonuçta herşey güllük gülistanlık olacak değil herşeye üzülmeyin bu kadar

kapı olayı hoş değil ama anlık sinirlenip sönen biri sanırım
evlenmeden önce gözlemlemişsinizdir nasıl biri olduğunu şimdi herşeye alınmayın o yüzden olduğu gibi kabul edin biraz
sonradan gönlünüzü almaya çalışıyo çünkü öyle erkekler varki hem kaba saba davranıp bi de üstüne hakaret edip seni suçlu çıkarıyo seninki en azından seni seviyo ve gönlünü almaya çalışıyo

sarılma konusunda eşiniz sizin istediğiniz gibi davranmak ya da düşünmek zorunda değil
çok istiyosanız siz gidip sarılabilirsiniz
insan sürekli flört etme modunda da olmayabiliyo anlamak lazım biraz
mesela siz yorgun olup uyumak istediğinizde eşiniz sizden ilgi beklese siz de istediği ilgiyi göstermek istemeyebilirsiniz bu o anki modunuza göre değişir

Son düzenleme:
It gibi pesinizden kostugunu yazmissiniz ya cok ayip bence. Bunu soylediginiz insan kapiyi gosterse bile daha kaba bulamadim. Gecekten boyle kahir yok.

It gibi pesinizden kostugunu yazmissiniz ya cok ayip bence. Bunu soylediginiz insan kapiyi gosterse bile daha kaba bulamadim. Gecekten boyle kahir yok.

Katiliyorum ben sevgilime bile bu lafi kullanmam...

Bir de biri benim her haraketimi boyle eleştirse bende kapi orda derdim..

Bazi seyleri duymazdan gelin neden mutsuz olmak için harcadgnz cabayi mutlu olmak icin harcamiyorsunuz

Alnimdan iterek kalkti derken siz saka yapıyorsunuz esinizde boyle kagir görmedim diyip alninizi eliyle ittirip kalkip gidiyor mu?

Anlayamadim da orasini...;/

artık evlisiniz eşinizinde dediği gibi ana evinde yapılan şımarıklıklar nazlar evlenince pekte yapılmaz. isteklerinizi dolaylı yoldan söylemek yerine net olarak söyleseniz belki sorun olmaz. ki eşiniz sinirliyken ne dediğini bilmiyorsa siz de sinirliyken susun zor değil.

Ben buraya bu konuları açarak, kendi hatalarımı da görüyorum..bu yüzden eleştirilerinizde haklı buluyorum..yani sorunun ben de oldugunu anlamış oluyorum...ama bizdeki ufak tartışmalar büyüyor..ben de anlamıyorm..amacım naz filan değil aslında sadece eşimden ilgi beklıyorum. kullandıgım bazı kelimeler hatalı ama ona karşı bu kelimleri hiç kullanmadım, kullanmıyorum burada laf gelişi yazıyorum..
cidden benim biraz daha olgun davranmam gerekiyor..teşekkür ederm arkdşlar..tavsiyelerinizi dikkate alacağm

Ben buraya bu konuları açarak, kendi hatalarımı da görüyorum..bu yüzden eleştirilerinizde haklı buluyorum..yani sorunun ben de oldugunu anlamış oluyorum...ama bizdeki ufak tartışmalar büyüyor..ben de anlamıyorm..amacım naz filan değil aslında sadece eşimden ilgi beklıyorum. kullandıgım bazı kelimeler hatalı ama ona karşı bu kelimleri hiç kullanmadım, kullanmıyorum burada laf gelişi yazıyorum..
cidden benim biraz daha olgun davranmam gerekiyor..teşekkür ederm arkdşlar..tavsiyelerinizi dikkate alacağm

arkadaşım sevgililik nişlanlılık dönemi farklı o zaman istediğin kadar naz yaparsın ilgi görürsün
ama aynı evde yaşayınca farklı olur bu çok normal
hergün evde gördüğün birine sürekli ilgi gösteremezsin
çok istiyosan sen sıcak davran sen ilgilen
mesela ben de soğuk biriyimdir ilgilenmem karşı taraf ilgilenir genelde
bende sürekli ilgi bekleyen biinden de sıkılırım doğrusu herkesin yapısı farklı

Eşinizin tavrını fazla kaba bulduğum gibi sizin de ''it gibi peşinde dolanma'' tabirinizi aşırı saygısızca buldum. Siz ne yapardınız diye sormuşsunuz. Ben olsam sanırım adam akıllı karşıma alır sorunlarımızı konuşurdum. Evlilikten beklentilerimi söylerdim, tabi ki onunda fikrini dinlerdim. Biraz anaç davranırdım kısacası sorunları çözme taraftarı olurdum diyeyim. Ilımlı olmakta fayda var. Evlisiniz çünkü.

arkadaşım sevgililik nişlanlılık dönemi farklı o zaman istediğin kadar naz yaparsın ilgi görürsün
ama aynı evde yaşayınca farklı olur bu çok normal
hergün evde gördüğün birine sürekli ilgi gösteremezsin
çok istiyosan sen sıcak davran sen ilgilen
mesela ben de soğuk biriyimdir ilgilenmem karşı taraf ilgilenir genelde
bende sürekli ilgi bekleyen biinden de sıkılırım doğrusu herkesin yapısı farklı

Evet haklısınız..üstüne gitmediğim sürece aslında sorun yok...

Eşinizin tavrını fazla kaba bulduğum gibi sizin de ''it gibi peşinde dolanma'' tabirinizi aşırı saygısızca buldum. Siz ne yapardınız diye sormuşsunuz. Ben olsam sanırım adam akıllı karşıma alır sorunlarımızı konuşurdum. Evlilikten beklentilerimi söylerdim, tabi ki onunda fikrini dinlerdim. Biraz anaç davranırdım kısacası sorunları çözme taraftarı olurdum diyeyim. Ilımlı olmakta fayda var. Evlisiniz çünkü.

O it gibi davranma konusunda haklısınz sanırım..
sakinleşince konuşyorz aslında..ama öfke anlarımız da ikimizde kendimizi kaybediyoruz...ama benim önce kendimi toparlamam lazım dediğinz gibi ılımlı olmam, anlayışlı ve hoş karşılamam lazım..çünkü böyle birşey yüzünden evliliğimin tehlikeye girmesini istemem..

Tatlım 3.şık çok saçma geldi bana bu soğukta atletle yatılır mı?Sarılsa bile hasta olursunn adama çok kapris yapıosun bence biraz geri vites yap bir çeker iki çeker üçüncü de işte kapı buda sapı der aslında bize söylenen cümleleri biz söylüyoruz hareketlerimizle.konuşmalarından daha yeni evli olduğunu anladım ama böyle kaprislerle ömür geçmez .

Back
X