• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri işte lafraise nisanlandıı vee elbisesi :))

Ekyzdn03

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
6.976
5.881
398
kızlaarr iste nisan elbisem :)) elbisemi diktirdim istedigim model bu degildi tam olarak ama diktirince böyle sonuclar olabiliyor moralimi hicc bozmadmm veee cok eglendim :) ... Güpürlerine el işlemesi yapıldı hepsinin üstünde işleme var resmde pek belli olmuyo

Son düzenleme:
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım, Allah tamamına erdirsin inşaAllah.. :71: Elbisenin özellikle rengini çok beğendim, tenine de çok uymuş. Tebrikler :69:

MAŞALLAH:nazar: SU GİBİSİN MUTLULUĞUN DAİM OLSUN İNŞ.

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım, Allah tamamına erdirsin inşaAllah.. :71: Elbisenin özellikle rengini çok beğendim, tenine de çok uymuş. Tebrikler :69:

Aklımdan geçeni arkadaşımız söylemiş:13:Elbisenin rengi tenine çok yakışmış.Ben saçını çok beğendim canım (topuz sevmeyen biri olarak)Abartısız ve sade bi topuz:46:
Allah tamamına erdirsin

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsun. maşallah diyelim çook tatlı olmuşsun. gündüz resim çekildiğiniz yer de harika görünüyor ...

hepinize ayrı ayrı cok tesekkür ederim :)) çok incesiniz inanın cok mutlu oldum yorumları okuyunca.. :)

Aklımdan geçeni arkadaşımız söylemiş:13:Elbisenin rengi tenine çok yakışmış.Ben saçını çok beğendim canım (topuz sevmeyen biri olarak)Abartısız ve sade bi topuz:46:
Allah tamamına erdirsin

amin insallahhh cok tesekkür ederim
canım sacımı begenende oldu begenmeyende ama ben cok sevdim hemde öyle ek saclar falan kullanmadan kendi sacımla cok rahat bi topuz oldu istedigim gibi cok mutlu oldum :)

hayirli olsun,mutlulugunuz daim olsun:71:

aminn insallahhh cok tesekkür ederim :))

Çok güzel olmuşsun canım elbisenin rengide çok güzel benimkine benziyor :):) Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah :)

cok tesekkür ederimm :) amin insallah cümlemizin :)

çok güzel olmuşsun canım Allah tamamına erdirsin :nazar:

ayyyy cok tesekkür ederimm :)) aminnnn insallahhh :nazar:

Son düzenleme:
Back
X