Alakası yok.ben söyle hissettim yanlis anlamayin
disarda süt dökmüs kedi olanlar
evde streslerini atarlar sinirlerini baskasindan cikarirlar
yani kaba deyisle disarda ezik pisirik insanlar evde panter olurlar
genelde zayif karakterliler böyledir
Başkalarına sinir göstermem gereken bir durum olmadı ki hiç.Daha çalışmıyorum ama mesleğim gereği sanırım ben işte şeytan olacağım. :)
Sizin durumunuz nazınızın geçmesi bence. Başkalarına gösteremediğiniz siniri eşinizden çıkarıyor olabilirsiniz.
Bende de bu durum varAlakası yok.
Ben pısırığım demedim, neşeliyim, güleryüzlüyüm, yardımseverim dedim. Daha anlayışla bakabiliyorum olaylara ama evde öyle olmuyorum, tahammülümü mü tüketiyorum bilmiyorum.
Aa sen ogretmenmissin. O yuzden is yerinde o kadar guler yuzlu anlayislisindir. Bir de cocuklari seviyorsan tamam zaten. Sinirli olacagin ya da disini gostermek zorunda kalacagin bir isin yok ne mutlu sana :)Başkalarına sinir göstermem gereken bir durum olmadı ki hiç.
Özellikle bu sene mesleğimin doruklarını yaşıyorum
Veliler iyi, öğrenciler sevimli, diğer arkadaşlarla bir sorun yok, müdür ve müdür yardımcıları anlayışlı...Yani otobüsten kaynaklı gecikme yaşadığımda uyarı almıyorum misal. Herkes anlayışlı olduğu için öyle sinir olayım durumu yok.
Evdeki adam öyle mi peki
Çocukları sevmem aslen ama dediğim gibi işte daha bir anlayışlı sevecen oluyorum.Aa sen ogretmenmissin. O yuzden is yerinde o kadar guler yuzlu anlayislisindir. Bir de cocuklari seviyorsan tamam zaten. Sinirli olacagin ya da disini gostermek zorunda kalacagin bir isin yok ne mutlu sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?