İşte Melek Evde Şeytan Oluyorum

bütün enerjimi,neşemi işte bırakıyorum eve pilim bitmiş vaziyyete geliyorum ve ölü gibi oluyorum.allahtan bekarım.evlensem nasıl başedicem bu halimle bilmiyorum.belkide zamanla alışırım.daha yeni çalışma hayatına atıldım.bugün 1 ayım oldu çalışalı.her neyse işte güleryüzlü ama bir o kadar sakin eve geldiğimdeyse bir ruh veya bir ölüden farkım yok.

Bunun sebebi sizin ikili oynamanız veya iki kişilikli olmanız degil kesinlikle...Bunun sebebi is yerinden yorgun bir şekilde eve donmek...Sizle alakalı birsey degil yani....O kadar yorgunluktan sonra kolay degil aynı enerjide kalabilmek....

Sabahın ilk saatlerinde gune baslarkenki o enerji elbette gün boyudevam etmez...Benim akraba çevremde ev kızı arayan erkeklerin söylediği gerekçe de bu hep zaten... Eve gittiğimde bana tebesuum edecek benle iki çift laf edecek birini arıyorum diyorlar...

Arkadaslar benee oyleyim işte iyi evde kotu sinirli agresif..
Bunun sebebini ben buldum arkadaşlar
Size Deger verildiginizi hissettiginizde sizde karsinizdakine iyi yardimsever oluyosunz..
Evde sinir ediyorlar beni bende sinirleniyorum ama isyernde sinir etmiyolar en azından.. O yüzden oluyor yani iste melek evde seytanlik

Evde ( sinirli ve tahammülsüz olduğun yer) mutsuz olduğunu çıkardım yazdıklarından. Kendinin bile şuan bilincinde olmadığın belki, üstüne toprak attığın mutsuzluklar belki... Bir zaman sonra farkına varırsın sebeplerin. Belki saçmalık diyeceksin yazdıklarıma ama seni rahatsız eden durumlarda, yerlerde, insanlarda tahammülsüzleşir insan. Muhakkak vardır bir sebebi... Yanlış anlama lütfen,çıkarımım bu...

Ben de okuldaki çocuklara gösterdiğim anlayışı evdeki çocuğuma gösteremiyorum. Sanırım işte sabrımı tüketip geliyorum. Evde de bir yere kadar. Çok üzülüyorum bu duruma. Fakat evde olduğum, işe gitmediğim günlerde bir sorun yok. Bu yüzden gün içinde yaşadıklarımızın bizi aslında farketmesek de yorup, tükettiğini, eve geldiğimizde de rahatlamayı beklediğimizi, bu beklentimiz yerine gelmeyince de ufak sıkıntıların bile sabrımızı taşırdığını düşünüyorum.

Bence eve gelindiğinde yorgun olunuyor, eee bir de evdeki nazimizi, rahatligimizi (hareket veya soz olarak) vb. Is yerinde de surdurursek ne kadar o bizim işimiz olabilir? Yani misal evde çok sinirlendigimiz de bazen esimize ya da çocuğumuza bagirabiliriz ses tonumuzu yukseltebiliriz ama iş yerinde bunun olmaması için sonuna kadar sabrederiz gibi...

Evinin kapısından adımı attın mı iş biter ev başlar. Ne işteki sıkıntımı sevincimi kocama yansıtırım ne evdeki sıkıntımı işime

ne mutlu sana ve ailene
ben işte bir sınıntım oldumu eve çok yansıtırım sinirli ve üzgün olurum
normal gündede eve gittimi enerjim bitik olur

benimde böyle aynen. eve gidince bütün enerjim bitiyor ama işimi sevdiğim falanda yok mecburiyet işte. İşyerinde daha çalışkan daha olumluyum eve gidince karamsar gıcık bir tip oluyorum...

ikili oynama kız sende eve gittiğin süreçte yol biraz uzunsa kapat gözlerini aç bir müzik ruhunu dinginleştir kapıdan gülerek girmeyi kendine adet edin...alışkanlık oluyor zoraki gülümsedikçe gerçekten içten gelere gülümsemeye başlıyorsun belli bir zaman sonra enerjisi giriyor içine hareketleniyorsun..bende sen gibiydim şimdi iş yerinde canavar evde melek oluyorum..daha kapıdan girer girmez elimi yıkayıp mutfağa geçiyorum ocağa yemeği koyup üstümü değiştirip içeri giriyorum yatıyorum tv nin karşısına benimki evdeyse kucağına uzanıyorum az sohbet muhabbet işin stresi bir bakmışım gitmiş

Bende tam tersi bütün neşemi , eğlencemi evde bırakıyorum
Sanki zorla çalıştırıyorlarmış gibi yüzüm düşüveriyor işe gelince.

ayni been isteyken herseye kosan,yardimsever,yorulmak nedir bilmeyen bir insandim ... ne zaman ki kendimden coooook seyler verdigimi gordum o zaman istifayi bastim ... psikopatlasmanin alemi yok

dışarda belkide bir maske takma gereği duymuyorsun kendinde
eve gelincede salıyorsun kendini evdekilerin senin hakkında ne düşündüğünü çok da önemsemiyorsundur belki
psikolojik bişey olabilir

bende ipe gider gibi işe gidiyorum her sabah ya
eve gidiym diye, akşam olsun diye canım cıkıyo
kırk kere arıyom kocamı ''akşam napıyorz, akşam ne yielim, akşam biyeremi gitsek'' diye
akşam hiç yoruldum demem ben yaa
sabah olmasın yeterki

Bu senin ikili oynamanla alakalı değil,bulunduğun ortamdan aldığın elektrikle alakalı.İşini seviyorsan bu da etkendir.

İşe adım attığım anda şimşekler çakıyor beynimde, saate bakıyorum moralsiz ve kendi kendime şu 8 saat geçer mi diye düşünüyorum. Eve ise kapıdan adım attığım anda çantayı atıyorum üstümü yürürken çıkarıyorum ayaklarımı uzatıyorum derin nefes alıyorum ve mutlu bi şekilde saate bakarak, oo geceye çok var diyorum :)

Aslen oynadığımı düşündüğüm zaman ev değil iş zamanım
Normalde zaten sinirli, gergin, tembel biriyim orası normal

yanlış yapıyorsun konu sahibi.Hİç tanımadığımız ilerde yüzünü bile görmeyeceğimiz insanlara harcadığımız enerjiyi eve saklamamız daha doğru.Ben çok darbe yedim iş hayatında herkes kendini düşünüyor.Bir yardıma ihtiyacın olunca böcek gibi kaçanlar var o nedenle insanları ele onlara yardımcı ol herkese değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…