bu durumda eşini sevmiyorişini seviyorsun demekki..
Bunun sebebi sizin ikili oynamanız veya iki kişilikli olmanız degil kesinlikle...Bunun sebebi is yerinden yorgun bir şekilde eve donmek...Sizle alakalı birsey degil yani....O kadar yorgunluktan sonra kolay degil aynı enerjide kalabilmek....Dünden beri bunu düşünüyorum kızlar...
Bilerek yaptığım bir şey değil ama bütün enerjimi, sabrımı, iyi niyetimi, yaratıcılığımı işime ayırıp eve saatli bomba gibi geliyormuşum meğer. Normalde öyle iyilik meleği, inanılmaz anlayışlı ya da sabırlı bir yapım yok, sosyal hayatta normal herhangi bir insanım yani. Söz konusu iş olunca melek, yardımsever, her işe koşmaya çalışan, anlayışlı bir insan oluveriyorum. Bu sıra iş çevremdeki herkes çok neşeli, kibar, yardımsever olduğumu falan söylüyor. Eşime söylediğimde ise inanamıyor, evet işte çok güleryüzlü anlayışlıyım ama evde tam bir nemrutum biliyorumSosyal çevrem ise sabırsız, tembel ve sinirli olduğumu.
İşte onca hevesim, koşturmacam işten çıkar çıkmaz sövüneriyor...Tam tersi inanılmaz tembel birine dönüşüyorum.
Sizde de böyle oluyor mu? Yoksa evde neyseniz işte de o musunuz? Sanki ikili oynuyormuşum, kendimi farklı yansıtıyormuşum gibi oluyor ama gerçekten bilerek olmuyor.
Evde ( sinirli ve tahammülsüz olduğun yer) mutsuz olduğunu çıkardım yazdıklarından. Kendinin bile şuan bilincinde olmadığın belki, üstüne toprak attığın mutsuzluklar belki... Bir zaman sonra farkına varırsın sebeplerin. Belki saçmalık diyeceksin yazdıklarıma ama seni rahatsız eden durumlarda, yerlerde, insanlarda tahammülsüzleşir insan. Muhakkak vardır bir sebebi... Yanlış anlama lütfen,çıkarımım bu...Dünden beri bunu düşünüyorum kızlar...
Bilerek yaptığım bir şey değil ama bütün enerjimi, sabrımı, iyi niyetimi, yaratıcılığımı işime ayırıp eve saatli bomba gibi geliyormuşum meğer. Normalde öyle iyilik meleği, inanılmaz anlayışlı ya da sabırlı bir yapım yok, sosyal hayatta normal herhangi bir insanım yani. Söz konusu iş olunca melek, yardımsever, her işe koşmaya çalışan, anlayışlı bir insan oluveriyorum. Bu sıra iş çevremdeki herkes çok neşeli, kibar, yardımsever olduğumu falan söylüyor. Eşime söylediğimde ise inanamıyor, evet işte çok güleryüzlü anlayışlıyım ama evde tam bir nemrutum biliyorumSosyal çevrem ise sabırsız, tembel ve sinirli olduğumu.
İşte onca hevesim, koşturmacam işten çıkar çıkmaz sövüneriyor...Tam tersi inanılmaz tembel birine dönüşüyorum.
Sizde de böyle oluyor mu? Yoksa evde neyseniz işte de o musunuz? Sanki ikili oynuyormuşum, kendimi farklı yansıtıyormuşum gibi oluyor ama gerçekten bilerek olmuyor.
Evinin kapısından adımı attın mı iş biter ev başlar. Ne işteki sıkıntımı sevincimi kocama yansıtırım ne evdeki sıkıntımı işime
ikili oynama kız sende eve gittiğin süreçte yol biraz uzunsa kapat gözlerini aç bir müzik ruhunu dinginleştir kapıdan gülerek girmeyi kendine adet edin...alışkanlık oluyor zoraki gülümsedikçe gerçekten içten gelere gülümsemeye başlıyorsun belli bir zaman sonra enerjisi giriyor içine hareketleniyorsun..bende sen gibiydim şimdi iş yerinde canavar evde melek oluyorum..daha kapıdan girer girmez elimi yıkayıp mutfağa geçiyorum ocağa yemeği koyup üstümü değiştirip içeri giriyorum yatıyorum tv nin karşısına benimki evdeyse kucağına uzanıyorum az sohbet muhabbet işin stresi bir bakmışım gitmişDünden beri bunu düşünüyorum kızlar...
Bu senin ikili oynamanla alakalı değil,bulunduğun ortamdan aldığın elektrikle alakalı.İşini seviyorsan bu da etkendir.Dünden beri bunu düşünüyorum kızlar...
Aslen oynadığımı düşündüğüm zaman ev değil iş zamanımikili oynama kız sende eve gittiğin süreçte yol biraz uzunsa kapat gözlerini aç bir müzik ruhunu dinginleştir kapıdan gülerek girmeyi kendine adet edin...alışkanlık oluyor zoraki gülümsedikçe gerçekten içten gelere gülümsemeye başlıyorsun belli bir zaman sonra enerjisi giriyor içine hareketleniyorsun..bende sen gibiydim şimdi iş yerinde canavar evde melek oluyorum..daha kapıdan girer girmez elimi yıkayıp mutfağa geçiyorum ocağa yemeği koyup üstümü değiştirip içeri giriyorum yatıyorum tv nin karşısına benimki evdeyse kucağına uzanıyorum az sohbet muhabbet işin stresi bir bakmışım gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?