işte mucize :)

karamm56

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2011
50
0
36
İzmir
doktorlar boşuna uğraşmayın imkansız gibi bişey dedi(yumurtalıkların bitmiş kurumuş dedi) tüp bebek bile olmaz ama şöyle birkaç ay bekleyelim dhea kullan şansımızı bir deneriz tüp bebege dediler (neyseki kariyer felan demeyip ihmal etmeyip ilk çocuğunuzu yapmışsınız dediler) bir ay sonra kendiliğinden hamile kaldım :)))

Son düzenleme:
Gözünüz aydın... Ne güzel bir haber. Allah işte.Yeter ki o ''Ol'' desin. Allah sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahh... Nazar Nazar

Yüce Rabbim OL dedikten sonra kımın haddine olmaz demek cooooook sevındım ınan ılk yorum yapan ben olayım dedım arkadaşım allah saglıkla versin ınşallah..kız olursa isim önereyim : seda :)))

gözün aydın olsun.. Allah sağlıklı, sorunsuz bir hamilelik geçirtip bir avazda bebeğini sağlıkla, kucağına almayı da nasip etsin inş. Allah'tan umut kesilmez.. hiçbir şey Rabbimin katında imkansız değildir.. bunu paylaşman iyi oldu. bütün evlat hasretiyle tutuşan kardeşlerimize umut olur bu yaşadıkların.. Allah'a emanet ol..

tebrikk ederiiiim Allahm kucagına amayı nasip etsin .. bende 7 senedir o mucizeyi bekleyenlerdenim bakalım kısmetse önümüzeki ay tüp bebek yaptırıcam bizimde akıbetimiz belli değil.. Allah'ıım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah bu duyguyu..

tebrik ederim şekerim, bende yeni hamileyim zorlu süreçlerden geçtim. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin önce.

ay gözünüz aydın çok sevindim...
allah kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah...
darısı başımıza...

hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :) amin inşallah allah sağlıkla tamamına erdirir ,evlatlarımızı bağışlar ...isteyenede verir :)bende hem mutluluğumu paylaşmak istedim hemde umutlarını yitirenlere umut olmak istedim....Allah istedikten sonra doktor lar ne derse desin yeter ki rabbim umutlarımızı kesmesin.....doktorların dediklerini kimse kafasına takmasın sadece tedavileri uygulayın gerisini Allaha tevekkül edip dua edin rabbim hiçbir duayı karşılıksız bırakmaz ben buna hep inandım ....darısı tüm isteyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…