- Konu Sahibi deryahakan
-
canım hayırlı olsun tebrık ederım sende pko vardı demı
ewt seharim pco hastasıydım önce yendim hormonlarımı düzene koydum sonrasında tüpbebek ve hamileyim çok şükür darısı size olsunn
canım bende de var pko klomen denedık 4 defa olmadı şimdi aşılama denıycez sonrada tüp bebek sen aşılama denemedinmi birde nasıl yendın hormonlarını benım hem hormonlarım fsh lh ters hemde ultrasonda görünüyor pkos birde doktor bana glucophage diye bir ılac verdı ama ben kullanamıyorum cok bulantı yapıyor tekrar hayırlı olsun canım cok sevındım senın adına
kızlar çok korkuyorum kasıklarımda müthişş ağrılar var dr umu aradım olabilir diyor ama ben bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum 8 nisanda keseyi görmek için gideceğiz ama zaman nasıl geçecek bilemiyorum her wc ye girdiğimde acaba lekelenme varmı diye bakmak o kadar çok yıprattıki beni ne yapacağımı bilemiyorum hamile kalan arkadaşlar sizdede aynısorunlar oldu mu kasıklarda ağrı göğüslerde aşırı hassasiyet ve kramplar varmı hala devam ediyormu ve varsa bu şikayetler nezamana kadar devam eder
kızlar çok korkuyorum kasıklarımda müthişş ağrılar var dr umu aradım olabilir diyor ama ben bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum 8 nisanda keseyi görmek için gideceğiz ama zaman nasıl geçecek bilemiyorum her wc ye girdiğimde acaba lekelenme varmı diye bakmak o kadar çok yıprattıki beni ne yapacağımı bilemiyorum hamile kalan arkadaşlar sizdede aynısorunlar oldu mu kasıklarda ağrı göğüslerde aşırı hassasiyet ve kramplar varmı hala devam ediyormu ve varsa bu şikayetler nezamana kadar devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?