- 22 Eylül 2018
- 1.117
- 885
- 123
- Konu Sahibi 1111010001
-
olur başlarda çok takılma..Herkese merhaba. Moralim çok bozuk. Alanım olmayan bi işte çalışıyorum. Daha yeni başladım. İşi öğrenme sürecindeyim.
Bugün yeni bir konu öğrendim. Bana işi öğreten kişi gayet güzel anlattı ve anladım. Daha sonra müdürüm geldi ve bana ardarda sorular sordu. Heyecan yaptım ve sorduklarının yarısına doğru yarısına yanlış cevap verdim. Müdürüm kadın. Bi tepki vermedi ama çok utandım. Kendimi aptalca gibi hissediyorum.
Bu durumu yaşayan oldu mu aranızda?
daha yeni başlamışsınız olur öyle şeyler
zamanla öğrenirsiniz sıkmayın canınızı
Olur öyle şeyler de müdürün öğretmenvari sorular sorması saçma geldi .Öğrendiğin şeyleri ancak uygulama yaparsan unutmazsin onun dışında teorik olarak unutulabilir ki daha yeni baslamissin bir şey olmaz
Ay sorma, taramalı gibiydi.
Ama canımı çok sıktı bu olay bugün.Yeni öğrendiğinizi biliyorlar sonuçta sorun etmeyin kendi alanınız da değilmiş bir anda her şeyi öğrenmenizi beklemiyorlardir zaten
ondan sonra toparlanamadım gitti. Çok teşekkür ederim.Birgün de bir şey öğrenilmez .. emin ol bunu müdüründe biliyordur .
Zamanla , Arada yanlış yaparak , tek başına işi üstlendiğinde herşey Harika olacak .. rezil oldum diye düşünme , üstesinden geleceğim de ve daha çok asıl !
Çok teşekkür ederim. Kendimi aptal gibi hissettim o an ve sonrasında .Ben de ilk işe girdiğim zaman çok saçma ve aptalca şeyler yapmıştım.
Hatta hiç unutmam Umman’da bir müşteriyle mailleşiyordum.
Yaklaşık 1 ay kadar mailleştik iş takibi yaptık.
Bana da cinsiyeti hakkında bilgi verilmedi.
Hep “bayım” şeklinde hitap ettim.
Meğer kadınmış
Öğrendiğimde bi kaç mail özür diledim hep.
Merak etmeyin ilk zamanlar anlayışlı olur müdürler, patronlar.
Hem de ne heyecan ! Aynen ya sözlü yaptı resmen.ne o öyle sözlü sınav yapar gibi
daha yenisiniz ve heyecanlısınız takmayın kafanıza
Ben de bu yaptığından zevk aldığını düşünüyorum. Birazdan küçük bir güncelleme yapacağım.Ego tatmini yapmıştır aklinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?