Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

BİTEN:371
:hooray: ŞAFAK:77 YALOVA'YA SELAMMMMMMMM :teytey:
89/1 GİRNE/DİKMEN
ALLAH'IM SENİ KORUSUN KOCACIM :Saruboceq:

BİR GÜN GELECEK
BİR GÜN KALACAK turkbayragi

heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyt uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen:dilcikar:

AHANDA EBRUYA GELMİŞLER GENE EBRUM NOLDU HAYATIM BAŞINAMI VURDU BİŞİLERR...:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

inşallah hayatım inşallah...zaten askerlik acemilikten sonra başlıyo acemi birliğnde kısa bi zaman sonra gelcek die insan onla avunuyo o kadar koymuyo ama ustaya gönderirken ilkinden daha çok dokunuyo tam alıştın derken çıkıyo geliyo ne olduğunu anlayamadan bi daha gidiyo ve askerliğin asıl şimdi başladığının ve onsuzluğun nasıl bişi olduğunun farkında oluyosun vee bi daha kim bilir ne zaman gelcek ona ne zaman dokunucaksın ne zaman sarılıcaksın ne zaman kokusunu duyucaksın belli deil bitiriyo insanı valla Allah yardımcınız olsun kızlarr...Ama oraya gidiyo ya size ordan açtığı her telefonda biraz daha rahatlıcaksınız bi gün arıcak yatağımı aldım dicek artık yatağım sabit yerleştim dice bi gün arıcak dolabıma yerleştim dicek bi gün arıcak arkadaş ortamını kurduğu sölicek bi gün arıcak atıyorum hemşerisinin olduğunu onunla aynı memeleketli birini bulduğunu sölicek bütün bunlar sizi öle rahatlatıcakki saçma olabilir ama onun orda rahat olduğunu öğrendikçe sizde rahatlıcaksınız öle öle geçicek 15 ay kızlar bi gün şafak DOĞAN GÜNEŞ diceksiniz...:lepi:turkbayragi HERŞEY VATAN İÇİN...turkbayragi

AYYYY YİRİM SİZİ BENNN...cokacimcoook

YOK CANLAR O LAFIN GELİŞİ... HEM BEN AŞKIM GELİR GELMEZ DÜĞÜN ŞAFAĞI SAYCAM YAW DAHA ŞAFAK BİTMEDİ BENDE...:hulya::lepi:

evet cnm aynen gelir gelmez nişan yapcaz 2 ay içinde de düğünnn hep bereber şafakçılar olarak göbek atarız birbirimizin düğünündeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

düğün ne zaman canım

temmuz 25 inşallah canım ama eğer yetişmezse ramazan bayramından hemen sonra inşallah ama ben hiiiiiç istemiom bayram sonrasını hemen kavuşmak istiyom kocişe...kaydirigubbakcemile3

GELL TESKERE GEL TESKEREEE BİTSİN BU HASRETTT:sm_cool::teytey:

ALLAAAAAAAAAAHHHH VER COŞKUYU SUCUMMMM VER COŞKUYU COŞTURALIM ŞU GACILARII...olumunekankayizsmile:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…