- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #22.021
evet cnm aynen gelir gelmez nişan yapcaz 2 ay içinde de düğünnn hep bereber şafakçılar olarak göbek atarız birbirimizin düğünündeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
HAMARATIN HALI BAŞKA OLUYO CANIMMMM SENİ ALAN YAŞADI :dance:
sizeee asker fıkraları yazım okuyunda neşelenın bacılar:lepi:
Bigün Yeni asKer böLüğüne TesLim oLuR Ve aLışmaya CalışıR Aradan Bı Kac zaman GecTıkten sonRa Yenı askere nöbet yazılmaya başLaR Bölüğün demokrat bı cavusu vardır Herkezı döver klüfür eder Piskopatın tekıdır. Herkez bu cavustan korkar doğal olarak yenı askerde bunu ögrenmıştır. Birgün Yenı asker Nizamıyenın Kapısında Nöbet tutar ogünde Bölüğü gezmeye General geLıcekmıs Her neyse Cavus Nöbette olan askere her 10 dakkada bır gelıp
ÇavusLum GeneraL GeLdımı ?
Yenı asker: Yok Gelmedi .
Cavus 10 dakka sonra gene gelır olum General geldımı
Yeni Asker: Yok gelmedı
Yeni Asker: Yok geLmedi
Çavus Tam gider arkasından GeneraL Nizamıyenın Kapısından Icerı Gırer.
Yeni Asker: Dur Sen Kimsin ?
GeneraL: Tanımadın mı Ben GeneraLim ?
Yeni Asker: Ben GeneraL FaLan Bilmem Bizim deli Çavus Ikıde Bir senı Bana sorup DuruyoR YakaLaRsa Ananı (.....) YapıcaK:sm_cool::teytey:
sizeee asker fıkraları yazım okuyunda neşelenın bacılar:lepi:
Bigün Yeni asKer böLüğüne TesLim oLuR Ve aLışmaya CalışıR Aradan Bı Kac zaman GecTıkten sonRa Yenı askere nöbet yazılmaya başLaR Bölüğün demokrat bı cavusu vardır Herkezı döver klüfür eder Piskopatın tekıdır. Herkez bu cavustan korkar doğal olarak yenı askerde bunu ögrenmıştır. Birgün Yenı asker Nizamıyenın Kapısında Nöbet tutar ogünde Bölüğü gezmeye General geLıcekmıs Her neyse Cavus Nöbette olan askere her 10 dakkada bır gelıp
Yeni Asker: Ben GeneraL FaLan Bilmem Bizim deli Çavus Ikıde Bir senı Bana sorup DuruyoR YakaLaRsa Ananı (.....) YapıcaK:sm_cool::teytey:
selam arkadaşlarımmopuyorumnanaktan
şafak 152
selam arkadaşlarımmopuyorumnanaktan
şafak 152
AYYYY BUNU BENİM HERİFTE SÖLEMİŞTİ...kaydirigubbakcemile3şafak ne kola ne fantasadece yedigün dediğimizopuyorumnanaktan günlerde gelir insallahhh[/COLOR]
:roflol::roflol::roflol:sizeee asker fıkraları yazım okuyunda neşelenın bacılar:lepi:
hobaaaaaaaaa bu çocuğun askerik bitmez vallah da billah dakaydirigubbakcemile3
şunu okuyunn:dance:
ALLAH ALLAH ALLAH ALLLLLAAAAAAAAAH
AYYY NE GÜZEEEEEELLLLL ATARUK VALLA ŞAKKIDI ŞUKKUDU DÖKTÜRÜRÜZ VALA OHHHHH SEFAMIZ OLSUNNN....hihoyyyt
VALLA BİLMİOM YAŞADIMI NOOOOLDUU...BEN ONU EVLENDİĞİM GÜN KALPTEN GÖTÜRÜCEM...kaydirigubbakcemile3lülülülülülü
:roflol::roflol::roflol:
KIZLAAAAAR TUTUN EBRUUU COŞTUUU....kaydirigubbakcemile3
Uykusuz bi geceden selammmmmm
Şafak 4 aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?