- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #22.081
lşimdi size bişi sölimde gülün ben bi arkadaştan duymuştum hani birini arkasına geçip beline sarılıp kaldırıyolar yaa işte askerler bunu çok yaparmış tatmin ederlermiş öle öle kendini çok şaşırmıştım ben duyunca düşün ebru o duruma geliolar işte....eyvahedigeldismile
töbeeeeeeeelşimdi size bişi sölimde gülün ben bi arkadaştan duymuştum hani birini arkasına geçip beline sarılıp kaldırıyolar yaa işte askerler bunu çok yaparmış tatmin ederlermiş öle öle kendini çok şaşırmıştım ben duyunca düşün ebru o duruma geliolar işte....eyvahedigeldismile
ayy valla kızlar bu gece süpersiniz öldüm gülmekten hay allah razı olsunopuyorumnanaktan
ebuş bak bizim şafaklarda aynı seninle
Şap verılıyormu cıdden ben bunu hep merak etmısımdır (merak ettıgım seye bakk )
Şap verılıyormu cıdden ben bunu hep merak etmısımdır (merak ettıgım seye bakk )
yok canım verilmiyo acemide ilk askere başlarken iğne yapılıyo formaliteden o kadar.... ama bi işe yaramıyo tabiki bazen aşkım ağzından kaçırıyo askeriyeyi anlatırken ihtiyaç banyosu oluyo sabah die....:roflol:
bende sordum gecen gün yok ole bıseyy falan dıye ters bı tepkıyle cevap verdıı neden acaba :)
hehe bazen benımkıde dıoo gelmesıde yaklastııı akannehir
eyvah eyvahhh senin işin var desene...yerimsenibenaklinialirimsmile
yawww revir dedimmmmklava:
yok mu bunu kafaya takan hiççbilmiyorumkismile
yanıı şap yok ole bısey nerden cıktı dedı :)
bozulmuştur hayatım dakga konusu yapıyosun die düşünmüştür benimkide öleydi her şeye yok mok der kızardı izne geldi yakınlaştıkça söküldü...:roflol:
tatlım kolay kolay revire bayan almazlar alsada hemşire olur erkek bi doktor verirler yanına...ama benim aşkımın eski yerinde bayan yüzbaşı vardı ne uyuz olmuştum yaa düşünsenize her erkek ister istemez orasını burasını inceler...kafamçokkarıştı
o revirdeki hemşireler güzel yada deil,adamlara güzel görünüyolar,o kadar ay kadın görmeyince..
sürekli revirdeki hemşirelerden konuşuyolarmış aralarında..
4 dönüyolarmış revirin çevresinde..
yok şuram ağrıyo,yok buram şööle oldu vs,hep gitmeye çalışıyolarmış revireyasakkelime
:umursamaz:benimkine yasakkkk:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?