Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

vah vah vah durum baya cıddııı aklinialirimsmileakannehir

töbeeeeeeee
adamı dinden imandan çıkartmasınlar yawklava:
ayy valla kızlar bu gece süpersiniz öldüm gülmekten hay allah razı olsunopuyorumnanaktan
ebuş bak bizim şafaklarda aynı seninle

EVET BEBEĞİM ÖLE NE GÜZEL SENİNKİ NERDEturkbayragi

Şap verılıyormu cıdden ben bunu hep merak etmısımdır (merak ettıgım seye bakk )

yok canım verilmiyo acemide ilk askere başlarken iğne yapılıyo formaliteden o kadar.... ama bi işe yaramıyo tabiki bazen aşkım ağzından kaçırıyo askeriyeyi anlatırken ihtiyaç banyosu oluyo sabah die....:roflol:

FECı DERECEDE KARNIM ACIKTI BACULAR BEN Bı SÜT ISITAYIM KENDıME ıÇıNEDE 2 SOMUN EKMEK DOĞRıYEYIM BERı FAKıRLıĞıN GÖZÜ KÇR OLSUN NıDEMM:1no2:
WAYYYY WAYYY WAYYYY BENı BENı BENı senağlama

yawww revir dedimmmmklava:
yok mu bunu kafaya takan hiççbilmiyorumkismile

tatlım kolay kolay revire bayan almazlar alsada hemşire olur erkek bi doktor verirler yanına...ama benim aşkımın eski yerinde bayan yüzbaşı vardı ne uyuz olmuştum yaa düşünsenize her erkek ister istemez orasını burasını inceler...kafamçokkarıştı

o revirdeki hemşireler güzel yada deil,adamlara güzel görünüyolar,o kadar ay kadın görmeyince..
sürekli revirdeki hemşirelerden konuşuyolarmış aralarında..
4 dönüyolarmış revirin çevresinde..
yok şuram ağrıyo,yok buram şööle oldu vs,hep gitmeye çalışıyolarmış revireyasakkelime

:umursamaz:benimkine yasakkkk:Saruboceq:

hatta o kladar sordum muaynede nasıl muayne ediyolar die hep üstü kapalı anlatıyodu kaç kere konu arasında açılıyodu o mevzu üstü kapalı anlatıyodu sonra izinde anlattı mesajlaşırken nasıl olduğunu ama gıcık oldum yaaaa....oda gülüyo nie gıcık oldun yaa die manyahhhh...:roflol::1rolleyes:

anaaaaammmmm seninkinin revirimde hatunmu varmışşşşş vuyşşşşşşşş....akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…