Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende geliyommmzemuszemus

RUS ASKER GACILARA BAKINN BIZIMKILERIN ASKERıYEYE BÖYLEE Bı GRUP GıRSEEE kaydirigubbakcemile3 DÜŞÜNSENıZE delikafadulden

HATUNLAR ADEE GELEN GELSİN KALKIYO SONRADAN GELENLERİ ALMÜÜÜÜÜÜKyasakkelime
ABOOOWWWWWW BU OTOBÜS VANA GİDENE KADAR BEN YAŞLANIRIM GARİİ...
RUS ASKER GACILARA BAKINN BIZIMKILERIN ASKERİYEYE BÖYLEE Bİ GRUP GİRSEEE kaydirigubbakcemile3 DÜŞÜNSENİZE delikafadulden

AYYYYYYY BEN ANLAMIYOM BUNLAR NASIL ASKERLİK YAPIYO YAA...GERİ MALUM NASIL ASKERLİK YAPTIKLARI...SIRADAKİ GELSİN DİYOLARDIR AKŞAMA KADAR...:roflol::roflol:

KIZLAAAARRRRR ŞİMDİ ASKERDEKİLERE BU RESMİ GÖSTERSELER ONLAR KARIYA DOKUNMUŞ GİBİ HEYECANLANIRLAR O MODA GİRERLER DİREK PUHAHAAAA ŞAPDA VERMİYOLAR ZATİ ARTIK YAZIK YAAA ERKEK OLMAKDA ZOR BEEE KENDİLERİYLE BİLE BAŞ EDEMİYOLAR...:roflol::roflol:

ayy oldum gulmekten gece gece valla ha yazıkk kaydirigubbakcemile3

kızım baksaana hepsinin ayakları çarpık beeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bizim adamlar bunlara bakmaz halis mulis bizim gibi turkiş delightlar dururken demiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hele onlara o şapları vermeselar varya dişi kuşa bilem saldırmazlarmı ki:roflol::roflol:

lşimdi size bişi sölimde gülün ben bi arkadaştan duymuştum hani birini arkasına geçip beline sarılıp kaldırıyolar yaa işte askerler bunu çok yaparmış tatmin ederlermiş öle öle kendini çok şaşırmıştım ben duyunca düşün ebru o duruma geliolar işte....eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…