- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #22.061
ebuş sen coştun vallaha kaydirigubbakcemile5
ATLAYIN SIRTIMA YAWRU ÇEKİRGELERİM HEPÜCÜĞÜNÜZÜ BEN GÖTÜÜÜRRRÜÜMM BARİkaydirigubbakcemile3
KALKIYO KALKIYO AYYDEEEE ASKERİNİ SEVEN GELSİN YADA ONU NETTE BİLEM GÖRÜPTE SALYASÜMÜGÜNÜ YUTAMAYANLAR ADEEEEEEEEEEEEEEkaydirigubbakcemile3
ÖNCE BEN ÖNCE BEEENNNN....sempatiksalakcinni
gelıyor canımm o kadar bekledımm zaman gecmıs aslında ama son zamanlar bıraz zor gecıyor mirmirmirmir
ASKERİYEYE BÖYLEE Bİ GRUP GİRSEEE kaydirigubbakcemile3 DÜŞÜNSENİZE delikafadulden
BEN WARYA BUNLARIN BACAKLARINI CAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAART DYE ORTADAN 2 YE AYIRIRIM HOŞŞİKLER ONLAR KİM KÖPEK OLUYORMUŞ BİZİM YANIMIZDA:dilcikar::dilcikar:
RUS ASKER GACILARA BAKINN BIZIMKILERIN ASKERİYEYE BÖYLEE Bİ GRUP GİRSEEE kaydirigubbakcemile3 DÜŞÜNSENİZE delikafadulden
ABOOOWWWWWW BU OTOBÜS VANA GİDENE KADAR BEN YAŞLANIRIM GARİİ...
RUS ASKER GACILARA BAKINN BIZIMKILERIN ASKERİYEYE BÖYLEE Bİ GRUP GİRSEEE kaydirigubbakcemile3 DÜŞÜNSENİZE delikafadulden
ayy oldum gulmekten gece gece valla ha yazıkk kaydirigubbakcemile3KIZLAAAARRRRR ŞİMDİ ASKERDEKİLERE BU RESMİ GÖSTERSELER ONLAR KARIYA DOKUNMUŞ GİBİ HEYECANLANIRLAR O MODA GİRERLER DİREK PUHAHAAAA ŞAPDA VERMİYOLAR ZATİ ARTIK YAZIK YAAA ERKEK OLMAKDA ZOR BEEE KENDİLERİYLE BİLE BAŞ EDEMİYOLAR...:roflol::roflol:
ABOOOWWWWWW BU OTOBÜS VANA GİDENE KADAR BEN YAŞLANIRIM GARİİ...
AYYYYYYY BEN ANLAMIYOM BUNLAR NASIL ASKERLİK YAPIYO YAA...GERİ MALUM NASIL ASKERLİK YAPTIKLARI...SIRADAKİ GELSİN DİYOLARDIR AKŞAMA KADAR...:roflol::roflol:
revirdeki hemşirelere de kıl oluom bennnnklava::dilcikar:
hele onlara o şapları vermeselar varya dişi kuşa bilem saldırmazlarmı ki:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?