- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #22.821
dimi canım yaaaa eynen katılıyorum sana yatıp kaldıp şükredelim halimize önceden kaaaç sene askerlik yapıyolardı ve teefon melefon nerdeeeeee mektup desen okuma yazma bilen yok ulaşım yok göndersen bile ulaşırmı ulaşırsa ne zaman ulaşır Allah bilir yatıp kalkıp şükredelim halimize....o amcayada dua edelim bencede Allah razı olsun...Allah şu telefonu icat eden gırraham bel amcadan razı olsun,nur içinde uyusun inşallahhh:Saruboceq:
ciddi söölüyorum bakın,napardık hergün konuşamıyo olsaydık,düşünmek bile istemiorum:sinifsinif:
ayyyy canım yaaaa ne güzelll Allah analı babalı büyütsün inşallah ben evli olsaydım benimde olurdu kesin şimdi...kaydirigubbakcemile3kıslar bende kaçtım kızım kovalıyo daha dogrusu uykusu gelmiş onu uyutacam durmuyor:bbo: bu arada bebeki olan var mı aramızda benim gibi opuyorumnanaktan erken oldu bebekimiz diodum ama iiki olmuş walla şimdi kısımla oyalanıyorum oda olmasa kafayı yerdim heralde kaydirigubbakcemile3 bebiki olan varmı bebiki
olsun bitanem iim bn çok şükür sen nasılsın bayadır yoktun özledik :1hug:
nedeeenn kısss bilmiyorumkismilewalla bugün iyi değilim kızlar morelim yok boshayallersmile
hoşgeldin hilalcim nasılsın,,,ooohhh maşallah maşallah kepçe kepçegötürüyon şafaktan darısı başımıza inşallah yaa son bi buçuk hafta ayyyy rüya gibi yaaa bende bi gelebilsem o günlere aaaahhhh ahh...ümmmüüüüüüüüüüü benim teskere bi gün düştüüüüdelikafadulden
teskere tarihimiz 13.03.2010 Cumartesi
allahım geldği günüd göstersin inşallah....
biletnide aldıkkkkkkdelikafadulden
:hooray:turkbayragiŞAFAK 11 BİLECİK'E SELAM turkbayragi:hooray:
ŞIRNAK/SİLOPİ 88/4
TEZKERECİ SON İMPARATOR
:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:
:asigim::asigim::asigim:
BİTSİN ARTIKKKKK!!!!!!!!
:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:
:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden:lepi:
walla bugün iyi değilim kızlar morelim yok boshayallersmile
slm kızlar bn geldımm
selam canımmopuyorumnanaktan
hoşgeldin şekerrslm kızlar bn geldımm
canım benim yaaaa bende çoooookkk özledim sizleri nası aradım bi bilseniz günler bitmedi valla nası olsun tatlım yaa plakalardayım sonunda içim bi acaip bi yandan inanamıyorum hiç bi yandanda heyecanlanıyorum öle garip bişi...kafamçokkarıştı
nasılsın tatlım neler yapıyorsun
hoşgeldin tatlımm nasılsın bakemm...a.s.slm kızlar bn geldımm
ben biliyomda ayıpp sölemem...kaydirigubbakcemile3ümmüü ebuşumun neşesini ne yerine getirir bil bakalummmzemuszemus
kıyamam cnm bnm az kalmış az kaç ayları devrdin buda biticek
valla şekerim, yok aslında birbirimizden farkımız..
bütün gün telefonla transa geçiorum,ööle ööle geçiyo işte günler..
şafak sayıyoruz işte hepimizkaydirigubbakcemile5
aynen tatlım ya telefon olmasa ne yapardık bılmıom 24 saat mesaj da yenı uyudu askım
hoşgeldin tatlımm nasılsın bakemm...a.s.
ben biliyomda ayıpp sölemem...kaydirigubbakcemile3
evet canım yaaaa şööööle bi dönüp arkama bakıyomda önümde kalan zaman geride bıraktığımın yanında devede kulak bile deil...biticek Allahın çznile hepimizinki inşallah...:lepi:
uyusunlar yazık onlara yaa,gece kalkıp nöbet tutuyolar bölünüyo uykuları,zaten sabahın kör karanlığında da kaldırıyolar:sinifsinif: hiç kıyamıorum ben aşkımaa..off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?