Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:hooray:turkbayragiŞAFAK 11 BİLECİK'E SELAMturkbayragi:hooray:

ŞIRNAK/SİLOPİ 88/4

TEZKERECİ SON İMPARATOR

:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:
:asigim::asigim::asigim:
BİTSİN ARTIKKKKK!!!!!!!!
:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:

:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden:lepi:

Allah şu telefonu icat eden gırraham bel amcadan razı olsun,nur içinde uyusun inşallahhh:Saruboceq:
ciddi söölüyorum bakın,napardık hergün konuşamıyo olsaydık,düşünmek bile istemiorum:sinifsinif:
dimi canım yaaaa eynen katılıyorum sana yatıp kaldıp şükredelim halimize önceden kaaaç sene askerlik yapıyolardı ve teefon melefon nerdeeeeee mektup desen okuma yazma bilen yok ulaşım yok göndersen bile ulaşırmı ulaşırsa ne zaman ulaşır Allah bilir yatıp kalkıp şükredelim halimize....o amcayada dua edelim bencede Allah razı olsun...
ayyyy canım yaaaa ne güzelll Allah analı babalı büyütsün inşallah ben evli olsaydım benimde olurdu kesin şimdi...kaydirigubbakcemile3
olsun bitanem iim bn çok şükür sen nasılsın bayadır yoktun özledik :1hug:

canım benim yaaaa bende çoooookkk özledim sizleri nası aradım bi bilseniz günler bitmedi valla nası olsun tatlım yaa plakalardayım sonunda içim bi acaip bi yandan inanamıyorum hiç bi yandanda heyecanlanıyorum öle garip bişi...kafamçokkarıştı

hoşgeldin hilalcim nasılsın,,,ooohhh maşallah maşallah kepçe kepçegötürüyon şafaktan darısı başımıza inşallah yaa son bi buçuk hafta ayyyy rüya gibi yaaa bende bi gelebilsem o günlere aaaahhhh ahh...

tatlım hoşgeldin ama sanki senin canın sıkkın gimi öle hisettim...bilmiyorumkismile

şu güzelliğe bakın yaaa maşallah maşallah...

kıyamam cnm bnm az kalmış az kaç ayları devrdin buda biticek

slm kızlar bn geldımm
hoşgeldin tatlımm nasılsın bakemm...a.s.
ümmüü ebuşumun neşesini ne yerine getirir bil bakalummmzemuszemus
ben biliyomda ayıpp sölemem...kaydirigubbakcemile3
kıyamam cnm bnm az kalmış az kaç ayları devrdin buda biticek

evet canım yaaaa şööööle bi dönüp arkama bakıyomda önümde kalan zaman geride bıraktığımın yanında devede kulak bile deil...biticek Allahın çznile hepimizinki inşallah...:lepi:

aynen tatlım ya telefon olmasa ne yapardık bılmıom 24 saat mesaj da yenı uyudu askım

uyusunlar yazık onlara yaa,gece kalkıp nöbet tutuyolar bölünüyo uykuları,zaten sabahın kör karanlığında da kaldırıyolar:sinifsinif: hiç kıyamıorum ben aşkımaa..off

ii vala tatlım sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…