- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #22.781
ayy öyle olur tabikii yaa şükür sen yedin bitirdin askerliği ohh artık rahatsınız istediğiniz gibi konuşucaksınız, en azından artık için daha rahat olcak.. :lepi:
inşallah Rabbim bize de gösterir o günleri..:Saruboceq:
Yav burada en küçük benmiyim?Ben 16 yım sizler kaç???
canım benim bende çok seviyorum burdaki herkesi hepinizi... geçen bi hafta falan net gitti giremedim mahfoldum yaa zindan oldu bana herşey ulen askerimin yokluğuna dayandım buranın sizin yokluğunuza dayanamadım yaww...kaydirigubbakcemile3
bilmiyorumkismile
siz farklı şehirlerdeydiniz sanırım bilmiyorumkismile
ulan ceyda karısı iki saattir böğörüyom burda özeline baksana lenn...alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile
göremicem canımcım hemde 3 ay göremicem dağıtım olasıya kadar e ben mahfolmimde kim mahfolsun :gitme: mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ah yavrum beniiiiimmmm 16 yaşında asker yollarıda beklermişşş kıyamam sana yaaa...bende 16 yaşında başlamıştım aşkımla şuan 22 ye doğru gidiyok bakalım...şakkıdı
ah yavrum beniiiiimmmm 16 yaşında asker yollarıda beklermişşş kıyamam sana yaaa...bende 16 yaşında başlamıştım aşkımla şuan 22 ye doğru gidiyok bakalım...şakkıdı
banane bende kızdım:dilcikar: almıcam işte onu:dilcikar:aaa kuzum davetım sanada gecerlı hatta dısarda bıle bulusabılırız asker yarileri organıze ederız onu bıtanemopuyorumnanaktan
yok canım susumuda al zemuszemus
iyi geceler yavrum rüyanda beni gör hahahahah:roflol:
evet canım en küçük sensin-tatlicadiarzu-Yav burada en küçük benmiyim?Ben 16 yım sizler kaç???
ulan ceyda karısı iki saattir böğörüyom burda özeline baksana lenn...alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile
aaa kuzum davetım sanada gecerlı hatta dısarda bıle bulusabılırız asker yarileri organıze ederız onu bıtanemopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanne güzel olur valllaa
yok canım susumuda al zemuszemus
:asigim::asigim:
YAVRUM BUNU BANA SEN YAPSAN OLMAZ MI ŞİFREMİ VEREYİMeyvahedigeldismile
banane bende kızdım:dilcikar: almıcam işte onu:dilcikar:
:roflol: tamam:roflol:mirmirmirmirmirmirmirmir
kızzzz periii :roflol::roflol: bacaklarını orta yerındenn ayırırım cart dıye:sm_cool::sm_cool:
banane bende kızdım:dilcikar: almıcam işte onu:dilcikar:
:roflol: tamam:roflol:mirmirmirmirmirmirmirmir[/B]
sus kızz ben 10 ay görmedim öldükmü bak bişi olmaaaazzzzz kendi kendinizi teselli etceksiniz arkadaşlar inanın böle bunları düşündükçe dahada dipe çekiyosunuz kendinizi...:teselli:
tamam canım özelden yaz şifreni ama teskere tarihinide yaz ne zaman bitiyo yaz gerçi seninki daha çoook düşücek yok yol izinleri yok mazerek izinleri derken baya düşcek askerlik o zaman düzeltiriz yine...
sus kızz ben 10 ay görmedim öldükmü bak bişi olmaaaazzzzz kendi kendinizi teselli etceksiniz arkadaşlar inanın böle bunları düşündükçe dahada dipe çekiyosunuz kendinizi...:teselli:
MUHUrlu kaderim diorum ama görmüosun cnm ya :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?