Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

valla baktım akşamları sen yok alala dedim bu kıza bişi mi oldu gelmio etmiyo merak tavan yaptı geldiğini gördüm içim rahatladı valla canım yaa.olumunekankayizsmile
bende girmediğim her an aklım burda ne dedikodular dönüyo bizim çatlaklar napıyo diye
fena alıştım valla
kaydirigubbakcemile3
bilmiyorumkismile
siz farklı şehirlerdeydiniz sanırım bilmiyorumkismile

evet fıstık o bir yerdee ben öteki yerde:bbo:

göremicem canımcım hemde 3 ay göremicem dağıtım olasıya kadar e ben mahfolmimde kim mahfolsun :gitme: mafoldumben mafoldumben mafoldumben

sus kızz ben 10 ay görmedim öldükmü bak bişi olmaaaazzzzz kendi kendinizi teselli etceksiniz arkadaşlar inanın böle bunları düşündükçe dahada dipe çekiyosunuz kendinizi...:teselli:

ah yavrum beniiiiimmmm 16 yaşında asker yollarıda beklermişşş kıyamam sana yaaa...bende 16 yaşında başlamıştım aşkımla şuan 22 ye doğru gidiyok bakalım...şakkıdı

Hayırlısı ablacım hadi ben kaçtım güle güle Allah sabrınızı artırsın inş. öptm bbb

banane bende kızdım:dilcikar: almıcam işte onu:dilcikar:
:roflol: tamam:roflol:mirmirmirmirmirmirmirmir

Yav burada en küçük benmiyim? Ben 16 yım sizler kaç???
evet canım en küçük sensin-tatlicadiarzu-

ulan ceyda karısı iki saattir böğörüyom burda özeline baksana lenn...alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile

hani banalülülülülülü

YAVRUM BUNU BANA SEN YAPSAN OLMAZ MI ŞİFREMİ VEREYİMeyvahedigeldismile

tamam canım özelden yaz şifreni ama teskere tarihinide yaz ne zaman bitiyo yaz gerçi seninki daha çoook düşücek yok yol izinleri yok mazerek izinleri derken baya düşcek askerlik o zaman düzeltiriz yine...

ayıpsın sucummmm söle iste sanada yapim hemennnn istiyosan ben sana yaparım sen kullanıcı panelinden profil düzenleye gir ordanda en alttaki konrtol takip çizelgesine kaydet ve deişiklikleri kaydet de olur ok...

sus kızz ben 10 ay görmedim öldükmü bak bişi olmaaaazzzzz kendi kendinizi teselli etceksiniz arkadaşlar inanın böle bunları düşündükçe dahada dipe çekiyosunuz kendinizi...:teselli:

al işte, 8 aydırda ben görmüom..
mayısta 1 sene olcak toplamdamafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…