- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #22.801
al işte, 8 aydırda ben görmüom..
mayısta 1 sene olcak toplamdamafoldumben
ayyyyyy canım beniiiimmmmm Allah yardımcın olsun çok ii anlayabiliyorum seni...:çok üzgünüm::teselli:
ayyyyyy canım beniiiiimmmmm vallahi görmedim tatlım yaaaa hoşgeldin canım benim nasılsın...
kusura bakma benim ps bu ara kafayı yedi çok ileri geri yapamıyorum o yüzden...Şeniz
Allah şu telefonu icat eden gırraham bel amcadan razı olsun,nur içinde uyusun inşallahhh:Saruboceq:
ciddi söölüyorum bakın,napardık hergün konuşamıyo olsaydık,düşünmek bile istemiorum:sinifsinif:
olsun 8-10 ay görmeyelim ondan sonra inşallah hep bizle olcaklar
Allah şu telefonu icat eden gırraham bel amcadan razı olsun,nur içinde uyusun inşallahhh:Saruboceq:
ciddi söölüyorum bakın,napardık hergün konuşamıyo olsaydık,düşünmek bile istemiorum:sinifsinif:
:roflol::roflol::roflol:gırraham bel amcaaa
ümmmüüüüüüüüüüü benim teskere bi gün düştüüüüdelikafadulden
teskere tarihimiz 13.03.2010 Cumartesi
allahım geldği günüd göstersin inşallah....
biletnide aldıkkkkkkdelikafadulden
kıslar bende kaçtım kızım kovalıyo daha dogrusu uykusu gelmiş onu uyutacam durmuyor:bbo: bu arada bebeki olan var mı aramızda benim gibi opuyorumnanaktan erken oldu bebekimiz diodum ama iiki olmuş walla şimdi kısımla oyalanıyorum oda olmasa kafayı yerdim heralde kaydirigubbakcemile3 bebiki olan varmı bebiki
ümmmüüüüüüüüüüü benim teskere bi gün düştüüüüdelikafadulden
ne güzel hayırlısıyla gelir inşallahümmmüüüüüüüüüüü benim teskere bi gün düştüüüüdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?