- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #22.881
ben bu 400lere gıcık oldum bitmiyo be mafoldumben
Biticek canım merak etme birlikte bitiricez. Bak bir gün daha gitti.
Naber iyi misin bugün
Dediğin gibi senin aradığını bilmediğin için gelmemiştir. Yorgundur gerçekten de çünkü acemi birliğinin eğitimi zor oluyor. Mutlaka arar seni bugün bence. Sıkma canını olur mu. Aramazsa bile akşam şansını tekrar denersin bu sefer ismini söylersin telefonu açar açmaz. İyi olsunlarda yorulması çok problem değil.inşh bitircez canım mafoldumben aslında pek iyi değilimdün gece 11buçukta askerimi aradık ama kim olduğumuzu sormadan gidip çağırdılar,o da yorgunum diyip kestirip atmış.. kesin çok bozuk morali,yoksa o saate uyumadan hayatta durmazdı ve telefona gelirdi mafoldumben mafoldumben mafoldumben benim arayacağımı tahmin etmez zaten numarayı verememişti askeriyenin.. ay ne bileyim işte yaa mafoldumben dün gündüz de aramıştım görüştürmemişlerdi nasıl ulaşacam ben buna yaaaaa mafoldumben sen nasılsın canım???
Dediğin gibi senin aradığını bilmediğin için gelmemiştir. Yorgundur gerçekten de çünkü acemi birliğinin eğitimi zor oluyor. Mutlaka arar seni bugün bence. Sıkma canını olur mu. Aramazsa bile akşam şansını tekrar denersin bu sefer ismini söylersin telefonu açar açmaz. İyi olsunlarda yorulması çok problem değil.
Benimde moralim bozuktu sabah çünkü sabah içtimadan sonra 5 gibi arardı. Bugün aramadı. Şartlamışım kendimi 5 te dimdik ayaktaydım. Ama aramadı. Neyse sonra 9 gibi aradı yetişemiyodum telefona son anda yetiştim. Eğitim vardı sabah arayamadım dedi. Eminim senin durumunda böyledir. Eğitimleri vardır. Arar merak etme sen.
acemi birliğinde olduğu için sıkı tutuyorlar canım usta birliğinde rahat ederler diye umuyorum. Belki telefonunu da alır yanına. Acısını çıkartırsınız. Arar canım hemen inşallah. :teselli:mafoldumben okadar özledimki bi sesini duysam rahatlicam,nbi iyi olduğunu bilsem :çok üzgünüm: :a015: :1no2: öğlen aricam olmazsa akşam yine aricam dediğin gibi..bakalım :gitme: ya bide telefonu açtıklarından itibaren 3 dkya ayarlıymış telefonlar,kapanıyormuş sonra..3dk da hem gelcek hem konuşcaz of offffff :1no2: mafoldumben
oh ne güzel sesini duymuşsun şimdi iyiysindir sevindim adına canım.. guclubacismile
inşh arar inşh mafoldumben
Gunaydınnn Kızzlarrrr =)))
Şafak Saymıyorumm :enbuyukkk:
Günaydın canım :1hug:
hayırdır noldu niye bıraktın saymayı
Şafak 3 Afyona selam
başkada yok turkbayragiturkbayragigamyoncuiremsuŞeniz
günaydın kızlar ne var ne yok
acemi birliğinde olduğu için sıkı tutuyorlar canım usta birliğinde rahat ederler diye umuyorum. Belki telefonunu da alır yanına. Acısını çıkartırsınız. Arar canım hemen inşallah. :teselli:
Askerden sonra napıyosunuz var mı bi plan :1rolleyes:
Tabi Şafak 3 leri görünce bizimkiler ilerlemiyor gibi geliyor.Şafak 3 Afyona selam
başkada yok turkbayragiturkbayragigamyoncuiremsuŞeniz
Bırakma kendini öyle sabretmeyi öğreniyoruz hepbirlikte :hulya:Saymıcam bi süre canııım =))) sıkıldım saymaktan ilerlemiyo gibime geliyoo :kedi:
Günaydın canım iyilik güzellik sen nasılsıngünaydın kızlaarr nasılsınız bu sabahh
günaydın kızlar ne var ne yok
günaydın kızlaarr nasılsınız bu sabahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?