Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Yaa ne güzel şafaklarımız aynı kaderimiz aynı kız senle olumunekankayizsmile
Benimki de mayısta gelicek 1 yıl içinde de düğün düşünüyoruz tarih yok ama öyle düşündük Allah kısmet ederse.

Bizim aileler tanışmadı da benim ailemle sevgilim ben sevgilimin ailesiyle tanıştım :kedi: 31
Yaş 22. O gelene kadar 23. Bir yılda düğün hazırlıkları 24 yaşında evlenirim heralde :Saruboceq:

bizde kendı aramızda taktık gıtmeden aılelerde bılıyor bakalımm :)
Hayırlısı olsun canım. Tamamına erdirsin Allah :1hug:

Çeyizler hazırmıı kızlaaaaaaarrr sempatiksalakcinni
Ufatan başladım ben. Çeyiz topiğine de çok takılıyorum. Çok güzel fikirler var.
kaydirigubbakcemile2
anammm bende bi iğne bile yok ama 15 ayım var çeyiz için
Eee geldikten sonra düğün var diyosun zor olur başla bence biran önce canım. Zaten bir taksite giriyorsun onu ödeyeyim derken bitiverir askerlikte.
Ben öyle yapıyorum moral oluyor hem kaydirigubbakcemile3

ben buraya yazmaktan oraya gidemedim henüzz :hulya: evet zor olcak yaaa başlamam lazım ama tembelli yapıyorum bilmiyorumkismile dediğin gibi ya vakit geçer hem onları ödeyim derken :hulya:

ay vala he aynıyız biz senle kaydirigubbakcemile3 seninki nerde askerdi canım?? inşh yaa sonuçta evlilik olsunda :) e tam güzel yaşmış işte daha ne olsunnnnn süper süper olumunekankayizsmile
Isparta'da canım. 26 Mart'ta yemin töreni var kaydirigubbakcemile2
Seninki nerdeydi. Bide onlarda aynı çıkıyormuş kaydirigubbakcemile3

duygucum amın ınş. bı kavussak bırbırmıze bız bıde uzagız

benımde hıcbıseyım yok valla :)
Başla başla inan al al bitmiyor ya.

valla bendede hiçbişey yok bi 3-4 yıl daha evliliği düşünmüyorum ama yinede yavaş yavaş yapmak lazımm =)))
Yapmak lazım tabi moda giriyorsun hemen. Aklına neler geliyor insanın.

benimkininde 26 martda yemin töreni var ama amasyadaaaaaa yerimseniben aynı çıksaydı ne güzel olurdu kaydirigubbakcemile3 ay sen bile çeyiz moduna soktun beni he neden bitmez bu çeyiz herkesin hep ekksik :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…