- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #22.901
duygu sagol canım bıttıı valla
mavımavı hosgeldın sende varmıydın bılmıyorum ama ılk defa karsılasıyoruz saga salım kavusun ıns sızde
günaydın kızlar ben şafak saymıyorum şafak sayınca sanki geçmiycekmiş gibime geliyo :1no2:
Ohh ne güzel tamam işte geldikten sonrasını düşün inan öyle iyi geliyor ki. kaydirigubbakcemile2ne güzel teselli veriyorsun canım ya inşh inşh :teselli:
plan olmaz mı yahu düğün tarihimiz bile belli allahız iizniyle bi gelsinde sağ sağlim?? kaydirigubbakcemile2 :hulya: kaydirigubbakcemile3
sizde var mı bi plan???
Darısı başımıza :1rolleyes:duygu sagol canım bıttıı valla
mavımavı hosgeldın sende varmıydın bılmıyorum ama ılk defa karsılasıyoruz saga salım kavusun ıns sızde
Ohh ne güzel tamam işte geldikten sonrasını düşün inan öyle iyi geliyor ki. kaydirigubbakcemile2
Son engel bu Allah başka ayrılık vermesin.
Biz kendi aramızda yüzük taktık ama ailelerde biliyor. Resmi olmadı sadece.
Bizim de bu son engelimizdi gelince evlilik yolları gözüküyor bize de eee yaş kemale eriyor artık. :1rolleyes:
Tarih Ne zaman :dance:
bende istiyorum yüzükk opuyorumnanaktan
bizde kendı aramızda taktık gıtmeden aılelerde bılıyor bakalımm :)
gelince hemen düğün mü kaydirigubbakcemile3
konusu açıldı ama o kendi aramızda takma işini düşünemedii herhalde yaa gıcıkk askerden geleyimm de dedii aileler şimdi olumlu bakmaz dediii off yaa pissin senn aşkım mafoldumbensizde alın:)
yok bee canım ya nerdee degıl malesef
mavi ne guzel ya hersey bellı allah bozmasın canım
yok bee canım ya nerdee degıl malesef
konusu açıldı ama o kendi aramızda takma işini düşünemedii herhalde yaa gıcıkk askerden geleyimm de dedii aileler şimdi olumlu bakmaz dediii off yaa pissin senn aşkım mafoldumben
aminnn çok korkuyorum zaten bi terslik olur diye allah korusunnnnn.. benneyaptımki dua edelim birbirimize mevlam korur bizi yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?