Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar ya abim cumartesi günü sevgilisini getirdi bizimle tanıştırmak için kız o kadar heyecanlıydıki o kızın yanında bnde çok heyecanlıydım anlam veremedim ben nie bu kadar heyecanlanıorum die 13veya 14 marttta kızı istemeye gitcez

sonra akşam kızın yerine koydum hep kendimi hayal ettim çk kötü oldum ya

ne alaka şimdiii ne demek sende ne sabırsızsın insannn sevdiği için sabırsızlanırrrr sabırsızlanmıorsaa bi sorun var demektirrr

:dance:kızma canım öğlenleri arıcağını biliosun zatem bu kadar sabırsızlanma demek istemiştim ama yanlış anlaşıldım sanırım tatlım:uhm:

:dance:kızma canım öğlenleri arıcağını biliosun zatem bu kadar sabırsızlanma demek istemiştim ama yanlış anlaşıldım sanırım tatlım:uhm:

tmm tmm bu seferlik affettim :umursamaz:

ya ondan deilll eğitimleri daha yeni başladı bnmkinin önceden daha rahat arıoduuu şimdi sadece bu saatlerde arıyabilioda ondan bölee çakıldım koltuğaa opuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım. Ooy kendi tanışma faslım geldi aklıma sen neyse de o kıza biran içim acıdı tir tir olmuştur. kaydirigubbakcemile3
Hadi bakalım ufukta görümcelik görüyorum :1rolleyes:

Kıss angel çok alıngann ilk foruma girdiği günü hatılasanaa kaydirigubbakcemile3
Buarada çok büyük heyecan oluyo canımm tarifi zor bişey bi anda yeni bi ailenin içinde buluyosun kendinii , güzel bişey aslındaa sositososito

Sen niye kötü oldun canımmm

hayırlı olsun canım. Ooy kendi tanışma faslım geldi aklıma sen neyse de o kıza biran içim acıdı tir tir olmuştur. kaydirigubbakcemile3
Hadi bakalım ufukta görümcelik görüyorum :1rolleyes:

ayy sorma varya kız bizim dediğimizi anlamıo heyecandan ya o kadar heyecanlıydı üşüdü titredi dondu terledi morardı kızardı ayy çk kötüydü kendimi onun yerine koyuodum bizdeykende bn çk kötü olurum herhalde veya bu kadar utangaç çekingen olmam die düşünüorum ya sevgilim yanımda olunca ondan güven alırım die düşünüorum ama annem öle bişey yapma gitme tanışmaya eğer istiolarsa gelirler seni ewinde görürler nasıl insan olduklarını bilememzsin ii mi kötü mü sanırım bn böle bi heyecanı yaşıyamıcam canlarım
büşracım yeni aileyle tanışmak ne kadar iiyse birazda kötüdür soru üzerine sorular felan

ewet görümcelik yapıcam canım bakalım gelin kızımız nasıl olcak çk utangaç bi kız yafisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…