- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #23.041
bn geldim kızlaaaaaarrrrrrrzemuszemus
Hoş geldin.
oh aradı AŞKIM sesini duydum rahatladımmm. opuyorumnanaktan
bn geldim kızlaaaaaarrrrrrrzemuszemus
hoşbulduk tatlım ohh ii bari darısı bekleyenlerin başına yaw:lepi:
hoşgeldin canım :hulya:
sende ne sabırsızsın ya
ne alaka şimdiii ne demek sende ne sabırsızsın insannn sevdiği için sabırsızlanırrrr sabırsızlanmıorsaa bi sorun var demektirrr
:dance:kızma canım öğlenleri arıcağını biliosun zatem bu kadar sabırsızlanma demek istemiştim ama yanlış anlaşıldım sanırım tatlım:uhm:
hayırlı olsun canım. Ooy kendi tanışma faslım geldi aklıma sen neyse de o kıza biran içim acıdı tir tir olmuştur. kaydirigubbakcemile3kızlar ya abim cumartesi günü sevgilisini getirdi bizimle tanıştırmak için kız o kadar heyecanlıydıki o kızın yanında bnde çok heyecanlıydım anlam veremedim ben nie bu kadar heyecanlanıorum die 13veya 14 marttta kızı istemeye gitcez
sonra akşam kızın yerine koydum hep kendimi hayal ettim çk kötü oldum ya
kızlar ya abim cumartesi günü sevgilisini getirdi bizimle tanıştırmak için kız o kadar heyecanlıydıki o kızın yanında bnde çok heyecanlıydım anlam veremedim ben nie bu kadar heyecanlanıorum die 13veya 14 marttta kızı istemeye gitcez
kızlar ya abim cumartesi günü sevgilisini getirdi bizimle tanıştırmak için kız o kadar heyecanlıydıki o kızın yanında bnde çok heyecanlıydım anlam veremedim ben nie bu kadar heyecanlanıorum die 13veya 14 marttta kızı istemeye gitcez
benimki bugun sarkı soylicekmissempatiksalakcinni boluk komutanı geliyormus
safak:79 kilise selamopuyorumnanaktan
hayırlı olsun canım. Ooy kendi tanışma faslım geldi aklıma sen neyse de o kıza biran içim acıdı tir tir olmuştur. kaydirigubbakcemile3
Hadi bakalım ufukta görümcelik görüyorum :1rolleyes:
Sen niye kötü oldun canımmm
kendimi hep onun yerne koydum canım hayal etdim hep ama olmucak sanıırm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?